Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, ne obuoliukas. Bet jau tokio senumo mano kortelė, kad bet huawejui nebetiko:)

Atsakyti

Mes irgi jau baigėm kalėdot,išleidom svečius,smagu buvo visas dienas.dabar vaikai lupa mamai mandarinus,aš irgi tuoj kojas ištiesiu ir gal net pamegsiu :) kokių mezgiminių knygų man senis atnešė,nai nai nai :wub: 

nuoširduką prieš pat kūčias leopoldas pasiekė :D​  spėjo

Atsakyti

Mezgu, ardau, nes nezinau ka megzti :hmm:

O ką ardyt žinai ?  :D

Aš mezgu  :D MB megztinio nugara šiandien jau bus  :rolleyes:

Dovaną gavau gražią, bet per mažą :huh2: jaučiuosi Guliveriu liliputų šaly  :hmm:

Atsakyti

https://youtu.be/szuvskFqsls

Atsakyti

O man kaip nesimezga... Laiko sočiai, o noro nerasta. Bet tai ir nepergyvenu :rolleyes:​  

Atsakyti

O ką ardyt žinai ?  :D

Nu tai ka numezgu ta ir isardau :D :D

Turiu kitchen aid artisan.. nepamainomas tarnas virtuveje :wub:

Atsakyti

Nu vat po komentarų apie korteles pati pasijaučiau su prieštvaniniu telefu :D  technologijos žodžiu tobulėja tiesiog valandom.

Nuoširdi, liuks pasipuošus.

ir mažosios Lietutės suknytė labai :wub:  ot mama šaunuolė, tiesiog suknė po suknės.

Atsakyti

Nu vat po komentarų apie korteles pati pasijaučiau su prieštvaniniu telefu :D  technologijos žodžiu tobulėja tiesiog valandom.

Nu vat  :D aš kortelę keičiau lygiai prieš dvejus metus  :rolleyes: įdomu kaip čia aš dabar   :hmm: labiausiai pažengus ar jau ir vėl atsilikus  :lol: 

Atsakyti

Nu vat  :D aš kortelę keičiau lygiai prieš dvejus metus  :rolleyes: įdomu kaip čia aš dabar   :hmm: labiausiai pažengus ar jau ir vėl atsilikus  :lol:

Ziurint i kokia keitei :hihihi: micro ar nano :hihihi:

Atsakyti

Ziurint i kokia keitei :hihihi: micro ar nano :hihihi:

Turbo  :lol:​ 

Atsakyti

Nite, ką ten tokio mažo gavai?

Atsakyti

Nite, ką ten tokio mažo gavai?

Apyrankę  :rolleyes:​ 

Atsakyti