Su šv. Kalėdom, draugės mezgėjos! Džiaugiuosi draugyste su jumis ir visas apkabinu.
Su šv, Kalėdom!!!!! smagaus jums tarpušvenčio ir fėjiško-mezgėjiško įkvėpimo!!!!!!
Linkiu kad drakoš atykiai urgztų guolyje saugodamas jūsų turtus
Kalėdų senelis nusprendė, kad užteks man būti neišmaniai ir atnešė telefoną. Turbūt tokio prieštvaninio vargu ar kas turi, jis net į internetą jungtis negalėjo iš vis. Kai iš pakavimo dovanas vaikai žvengė: tai kam, mama, dabar atiduosi savo seną? Buvo kažkada laikai, kai vaikai laukdavo, kada tėvai pasikeis telefoną. Nors gal iš tiesų labiau tėčio laukdavo..
Bandau fotografuoti
IMG_20171225_213043.jpg 113,03KB
1 Parsiųsta kartų
Sveikinu, Kerpena, prisijungus prie išmanių!
Aš pabaigiau blublekę. Išskalbiau. Turiu jau 2 mezginius fotosesijai. Tik fotosesija dar nesuplanuota.
Kalėdos (ta antra, vėlesnė dalis) buvo fajnos ir lėtos. Patiko.
Sveikos Su šventėmis, dovanomis ir sočiai laiki mezgimui
Kerpena, aš irgi gavau telefoną Bet negaliu dar žaist, nes reikia kortelę pasikeist.
O kur Ristina dingus?
Labas apdovanotosios ir ne tik!
Su šventėm! Visom mezgėjom papildomo laiko virbalų žvanginimui linkiu!
Liniuka tai spėju obuoliuką gavo, kad kortelės naujos reik
Man tas barzdotasis (mano pačios pavidale) padovanojo striukę tos nuostabiosios pirtininkių spalvos
O aš pasistengiau ir pagamijau vieną porą randandonų kojinių ir porą vos rausvų kumštinukių. Dovanoms. Dukros kažką džiugins.
Ir turiu tris laisvas dienas, nainainai.
Man tai šiandien pakeitė kortelę. Nors ir ne obuolys, bet kortelė irgi buvo prieštvaninė, netiko. Tai turėjau žaidimo kol kontaktus persikėliau, nes iš pradžių nežinojau kur ten susiję Lt kontaktus-įkortelę ar į telefoną, tada man viskas susidvigubino visur, tai po to turėjau ištrinti.
Šiandien grįždami matėm briedį partrenktą. Viena mašina griovy, dar daug pakelėje stovėjo, tikriausiai vienos į kitas įvažiavo.
Labuka
Aš va Kalėdoms gavau Olaivos dovaną, tai sveikinu visas juo pasipuošusi Būkit sveikos ir laimingos
Gražūs vaikučiai, graži Makalai suknutė
Pridėta:
Sveikos,
Mano Lukne irgi tel.gavo, ne tik obuoliam reik naujos korteles, praktiškai visiems jau dabar eina nano, bet žaist netrukdo nieks ir be korteles 😁
Pagaliau namie ir pagaliau galiu ramiai išsitiest prie tv su virbalais ir mandarinais, dabar tikras pošventinis relaksas bus
Nuoširdi, kaip tik fb pamacius tokia dežavu mintis kilo - matytas kazkur, mano tokios pat spalvos! Super, kad tinka!
Samsungui irgi kortele netiko. Nese i salona apkarpyt. Virtuviniai kombainai. Kokius turit? Gal koks turimas neseniai pirktas yra pats paciausias? Nes maniskis jau ant garbes zodzio laikos.... blenderis irgi jau paskutines minutes skaiciuoja. Tai renkuos kombaina... noriu metalinio bliudo ir kad butu peilis smulkinimui. Laba jau po svenciu
Laba
Su sventem mielos sektantes, gyvenimo budo-hobio bendramintes, sielos drauges
Jau rasau is namu, rojus baigesi sekmadienio nakti grizom i namus, kaledu jausmo ne laso
Osle sniego buvo, o va musu kaime lietus...
Saldytuvas psutustis, tai gerai, kad yra geru draugu, kurie pamaitino nors as irgi nepasisiukslinau, per kelias valandas sulipdziau musiniu torciuka su veidrodine glazura.
Makalai papuosta
Nuosirdi, pamacius fb tavo nuotrauka iskart pagalvojau, kazi ar tik cia ne Olaivos leopoldas tave papuose
Mezgu, ardau, nes nezinau ka megzti