Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ale tai smagu, kad noričių cepelinų visgi yra :D  Aš dar tik MB paspaust turiu, kad padarytų ką pažadėjęs, tai vakare parašysu galutinai dėl datos :) 

Qqte, jo Miglė kaime bus...

Atsakyti

Ir aš laukiu signalo dėl cepelinų, nors realiai dar nežinau, kaip viskas susidėlios, bet mielai planuočiau, kiek tai priklausys nuo manęs. Ingrdushka, girdi apie cepelinus?

Atsakyti

siulytojai ir man atmetimo  mygtuka ijungia :)

pasisakykit kuo gydytis nuo kosulio  . kazkaip keistai sergu. buvo sloga ir biski tempos. kai temperaturos nebeliko,  sloga i pabaiga  visai, tai sestadieni kosulys islindo. lygtais jau lengviau tapo atsikoset ir vel sausas.  vakar rusiskus OT KASHLIA pradejau gert. siandien ciobreliu arbata geriu  .  nusipirkau  ambroksolio  ka tik ir ciobreliu pastiliu,  kas dar padetu nuo sauso kosulio ???

Atsakyti

siulytojai ir man atmetimo  mygtuka ijungia :)

pasisakykit kuo gydytis nuo kosulio  . kazkaip keistai sergu. buvo sloga ir biski tempos. kai temperaturos nebeliko,  sloga i pabaiga  visai, tai sestadieni kosulys islindo. lygtais jau lengviau tapo atsikoset ir vel sausas.  vakar rusiskus OT KASHLIA pradejau gert. siandien ciobreliu arbata geriu  .  nusipirkau  ambroksolio  ka tik ir ciobreliu pastiliu,  kas dar padetu nuo sauso kosulio ???

nusiperki juodą ridiką. išskobi jo vidų, bet ne per daug, kad liktų iš ko sultims skirtis,, įdedi medaus, palauki kol išsisikirs sultys, susimaišys su medum , maždaug 4 valandas ar daugiau, nupili susidariusį skystį ir geri po 1 šaukštą po valgio 2-4 kartus per dieną

Atsakyti

Laba diena,

Aš kaip buvusi Amway versle gan ilgą laiką, ir net kvalifikacijas pasiekus :D, galiu pasakyt, kad nebetikiu tais produktais, ne visais, bet... deja... Kadangu turiu vyrą šalto proto, tai man chemiškai išanalizavo kai kurias "tobulas" sudėtis ir, deja, nebegalėjau po to apsimest, kokį "gėrį" siūlau... O be produkto pardavimo, iš tikro nėr verslo, nes jei ne tu parduodi, tai kažką kitą turi įtikint, kad parduotų, kitaip neįmanoma iš oro pinigų turėti :D

O paskutinis lašas buvo, kad buvom visi įtikinti, kaip čia viskas legalu pardavinėti, o paskui, kai teko turėti reikalų su policija, visi mentoriai staigiai į krūmus nėrė ir kiekvienas atskirai skambindavo ir prašydavo, kad neminėčiau pavardžių :D

Teisybės dėlei turiu pasakyt, kad kai kuriuos produktus naudoju iki šiol ir džiaugiuosi :thumb_yello: 

Tai tokia mano asmeninė patirtis :D Tiesa, tas buvo prieš gerus 4 metus, gal dabar viskas pasikeitę.

O, Niuma, tau tai sėkmės!!!  :4u: Užsidegimas nerealus :super: 

Ligvitos ir aš pasigedau :unsure: Ir ingriduska pasislėpus  :unsure:​ 

Cepelinų irgi iš pogrindžio norėčiau išlįsti :D

Kaip tik vakar vyriausias vaikas paprašė, kad per išeigines išvirčiau, tai buvo baisiai nustebęs, kai pasakiau, kad niekada viena nesu jų gaminusi.

Atsakyti

Kacumota, pypsėjau, bet anšlago nejaučiu :D​ 

Aš labai bijau, kad nebūčiau namie viena su trim atžalom. Žiauriai noriu ir suku galvą, kaip daryt reikės. Ką kvisteis į pagalbą.

ar man pasirodė, ar rašei, kad važiuosi į kažkokį tai kietą seminarą už maždaug 175 (kažkiek ten netoli , neužfiksavau konkrečios sumos) pinigo? dar su nakvyne viešbutyje?

115 plius nakvynė. NEPRIVALOMA Ir važiuoja, kas nori. Seminarą rengia ne Amway, bet Network 21tarptautinė mokymo sistema.

Bet aš dirbdama darbe eidavau į visus mokamus ir nemokamus seminarus. Aš investuoju į save.

nusiperki juodą ridiką. išskobi jo vidų, bet ne per daug, kad liktų iš ko sultims skirtis,, įdedi medaus, palauki kol išsisikirs sultys, susimaišys su medum , maždaug 4 valandas ar daugiau, nupili susidariusį skystį ir geri po 1 šaukštą po valgio 2-4 kartus per dieną

valioo. buvau pamiršus. Vyro pusseserė kosti antras mėnuo. Pasakysiu.

Laba diena,

O, Niuma, tau tai sėkmės!!!  :4u: Užsidegimas nerealus :super:

Amway oficialiai Lt 4 su trupučiu metų. Dabar žymiai viskas paprasčiau. Gal tu buvaua anksčiau?
Aš išmokyta dirbti planingai. 

Kai ėjau pradvainėt žymėtą kurą- nežinojau, kaip jį iš viso galima įsigyti..
Po 5 metų darbo, iš šono išgirdau, kad pardavinėdami tokius kiekius per metus, kaip aš - savo firmas turi.... Aš žinau, kad moku dirbt gerai. Dabar mano klientus trims žmonėms išskirstė. Ką aš viena dariau. Bet atsibodo kitiems dirbt.

Atsakyti

Laba diena,

.. O be produkto pardavimo, iš tikro nėr verslo, nes jei ne tu parduodi, tai kažką kitą turi įtikint, kad parduotų, kitaip neįmanoma iš oro pinigų turėti :D

Ar tu išleidi parduotuvėse mažiau nei 150 eurų per mėnesį? Aš su penkiais nariais- daugiau. 

Pirkdama už tokią sumą (primenu, kad yra virš 450 priekių- net ir kava, makaronai, papildai ir tt.. tik gaila, kad Lt mažesnė rinka, nei JAV- ten turi parduotuves partnerius, kuriose yra prekių nuo pieno ir wc popieriaus iki šaldytuvų ir ko tik nori) net ir visą techniką perka- pvz Dell kompus su 30 proc nuolaida) tik savo šeimai- be pardavimų, aš gausiu visą atlygį už reklamą- grupės apyvartą.

Tikslas- žmogaus patogumui paprastas parduotuves pakeist internetinėm- dėl patogumo, kokybės ir kainos. Taip, kaip Maxima įkūrė Barborą. Tik skirtumas- antkainio dydyje (30 proc maždaug).

Užsisakau, kada noriu, per 3 dienas man atneša į namus viską ir dar parodau į kurį kampą padėt. :) 

Atsakyti

Ech pobjaure diena darbe ir ir dar cepelinai be manes zada but

Gal tada susilekiam vakare kokios sriubos kada?ketvirtadieni, penktadieni ar kita pirmadieni, antradieni...

Atsakyti

Tai viena laimė, kad tinklinis marketingas siūlais neužsiima :lol:

Atsakyti

Nite- dar ne vakaras :D jeigu kompais uzsiima, draudimais.. tai siulai- ateitis :D

Einu skambint auklei, kuria turejau vasara. man jau reikia pagalbos. Vyras isvaro dirbt prie juros. Gerai, kad ne i uzsieni... ale vel patapsiu vienisa daugiavaike mama... ooooommmmmm

Atsakyti

Qqute - tavo siūlai į Vilnių rieda :). Giminių jokių Vilniuj neturi, kad Simuką palikt galėtum nors kuriam laikui?

Šiandien tėtis toks linksmas, tiek šypsojosi, kad nerealu, tai pasilinksminom abu. Ir dešinę ranką ne atsitiktinai, o sąmoningai ima judinti - stebuklas... Kad tik visa tai nesibaigtų, perkėlus į slaugos ligoninę... Na, bet kaip tikėjau iki šiol, kai buvo labai baisu ir jau galvojau, kokius juodus rūbus turiu, tai dabar tikėti lengviau ir tiesiog privalau tikėt viskuo kuo geriausiu.

Atsakyti

Neturiu Restar tokiu kam palikt galeciau..ai bus tu cepelinu

Laukiu siuluuu..ommm bet man reik uzsiblokuot jau nuo siulu kaip nors

Atsakyti