Aš jei dabar pirkčiau orkaitę, tai rinkčiausi su garų funkcija. Dabar turiu be jos, tai kartais pasigendu. O tik orkaitę perkat? Nes jei ir viryklę, tada indukcinę.
Aš jei dabar pirkčiau orkaitę, tai rinkčiausi su garų funkcija. Dabar turiu be jos, tai kartais pasigendu. O tik orkaitę perkat? Nes jei ir viryklę, tada indukcinę.
Tik orkaite nes numire 4 metai ir kapiec. As ir renkuosi su garu funkcija
O ką tie garai duoda?
Maniškė tai visai simply, bet naudojama tikrai dažnai. Veikia be priekaištų
Aeg-electrolux. Paprastass variantas. Bet gal tų garų visai reiktų
relax.
Labos
Freke, ačiū Mane migrenos LT ištikdavo tik 1-2 k. per mėnesį, galvą skaudėdavo tik kai žiauriai žiauriai pavargdavau ar susinervuodavau. Tikiuos, kad vėl taip pat bus
Man ir įdomu, ką garai orkaitėj duoda?
Ir ką tas 6 jausmas skalbyklėj reiškia? Pataria, kas tau prie veido tinka?
Jaukių, skanių, atsipalaidavusių Kūčių visoms! Stebuklingos ateinančios Kalėdų nakties!
Dar viena maža suknytė:
Turiu anksčiausiai ever ištikusias Kalėdas. 1:25 atskrido gerbiamieji, o aš laiminga buvau skarą baigus. Švelniai violetinis šilkmoheris, 62 g., tuoj lips ant adatų.
Lietuti, oho!
Ingriduska, sveikinu uždirbus ir paskyrus laiko šventimui. Kaip darbinis balius?
Qqt, su naujais prie suknios derintais ratais ir spalvaskyrio atradimu tave!!!
O visas - su Kalėdom!
Visas visas su Šv. Kalėdom.Laimes,jaukumo,džiaugsmo.Ir kuo mažiau priezasčių sugrinčėjimui
Labos
Visos sutupe dovanas pakuojat . Mes jau poooooo visi laimingi ir raaaamus .
Noriu palinket daug juoko, mielu, jaukiu pasnekesiu, siltu apkabinimu, daaaaaaug meiles ir nauju mezginiu!!!!! Bukit visos visos laimingos ir sveikos visus ateinancius metus!!!!!!
Su šventėm ! Sočių įspūdžiais ir kupinų geros nuotaikos ! 25626781_1802590583092698_3584558330312574826_o.jpg 88,86KB 0 Parsiųsta kartų
2017-12-25 12.26.18.jpg 160,03KB 0 Parsiųsta kartų
Visas sveikinu su Šv. Kalėdom! Linkiu daug dag sveikatos, laimės, meilės!!!
Pridėta:
Mielosios mano, brangiosios mano...
gražių švenčių, gausios meilės šeimuose, daug naujų idėjų mezgime, daug nuostabių siūlų paloviuose. Laiko sau brangiajai, moteriškų džiaugsmų ir kam ko reikia: kam naujų batelių, kam suknelių, rankinių, kam džinsų, kam figūros, kam leliuko, kam ratų, kam orkaitės, kam džiovyklės. Žodžiu visko geriausio ir tai ko trokštat.
Apkabinimai.
Sveikos,
Su Šv. Kalėdom, Fėjos - Mezgėjos, gerų minčių, idėjų, šansų ir finansų!
sveikinimas.gif 256,7KB 0 Parsiųsta kartų