Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

Ir aš visus Grinčus išvariau, šiandien nuo 8h sukuosi ir viska spejau! Net mezginius beveik yr sansu baigt iki Kaledu, chalatukas tetai skalbiasi, kišenetos rankove tikrai siom dienom baigsiu, dovanos taip pat pilnam komplekte, tik laukia naktinis pakavimas 😁

Prikepem sausainiu, vaikai pripaise, prikepiau pirožkių, silke paruosta, vyniotinis susuktas marinuojasi,  visa kita mamos. 

Atsakyti

Sarange kas yra pirožkes?

Atsakyti

Sveikos :) 

Aš bevek kaip studentė, nes beveik paskutinę naktį pabaigiau šeimai dovanas :) Vakams seniai suruošta buvo :) Tėvams šią savitę tik išsigrynino :) Tai ir suknelė mamai tik šį rytą buvo baigta siūti :) bet dabar jau viskas supakuota :) ir tapo išku kad analogišką siūsiu sau nes ir audinys ir modelis žiauriai tinka :)

RYte tiek visko spėjau kad pati stebėjausi :) ir net laiku grįžau vyrus išleisti į futbolo dieną mūsų lankomo futbolo klubo organizuotą :) grįžo nusikalę juodai :)  

o ta proga kad kiek mažiau su maistu reikėjo terliotis :) sukirpau ir jau baigiu pasiūti abiems savo zuikias po kalėdinį džemperiuką :) liko kaklo apdaila ir ryt abu gražiai suderinti galės pas senelius keliauti :) 

as pavargus žiauriai, bet tikiuosi kad naktį mažius geriau miegos padarydamas kalėdinę dovaną :) galėtų jau ir visada taip.... nes gali žmogus ir neatlaikyti... :)

na ir aišku eilinį kartą maisto tema nesusikalbu su mama... :( :( ji taip nori parodyti višinguma, kad net man pasakius, kad buk gera nekepk torto - aš kepsiu... ji vistiek iškepė :( :( o tokį gerulį norėjau gaminti ..... nu bet dabar jau ir nebedarysiu... naujiesiems liks :)

Atsakyti

Vasaros_lietau, aha, bent jau prieš metus psd nereikėjo mokėt vienam ( ne abiem) iš tėvų, auginant vieną vaiką iki 8 m, du iki 18 m ir dar ten visokių išimčių. Bet būtinai reikia kreiptis į Ligonių kasas su dokumentų originalais.

Atsakyti

Sarange kas yra pirožkes?

Pyrageliai, mieline tesla, o viduj kopustai su grybais dziovintais.

Musu seimoj ju nekepdavo, bet as jau treti metai kaip kepu, man lb patinka,  ne visada gaudavosi, o ir neatsimenu niekaip, kaip darydavau  praeitais metais 😁 bet sikart gavosi.

Atsakyti

O kept orkaitej?

Atsakyti

Galima ir orkaitej ir aliejuj, as šiandien aliejuje kepiau.

Per tv 3 geras mezgiminis filmas "Bruklinas" 

Atsakyti

aš irgi pirožkes kepiau kūčioms.bet iš prėskos plikytos koldūnų tešlos.tiksliau nieko aš ten jų nekepiau,vyrui receptuką pakišau,išminkė,pagamino,o aš vilkžuvę  kepiau.gerai,kai išminko tešlą,nes pats nemėgstamiausias reikalas virtuvėj...

Atsakyti

Mes ir su MB ziurim Bruklima ir orkaite renkames :)

Kas kokiu pastebejimu turi ta tema?

Atsakyti

Mes ir su MB ziurim Bruklima ir orkaite renkames :)

Kas kokiu pastebejimu turi ta tema?

Visos jos vienodos ir geros, naudoji vistiek daugiausia dvi programas 😁 mano whirpool su 6 pojuciu, bet neleidau dar jam pasireikst 😁

Atsakyti

Kokie tie pojuciai :) kaip tik tokia ziuriu ir :)

Atsakyti

Na Lietuti, as gi blondine 😂 tai kai parasei, kad migrenu nebebus iskart mintis apie tai. Nes gi daugumai tai vaistas nr1. 

Psd. Nuvaziuosi i teritorines kasas su vaiko gimimo liudijimu ir ten sutvarkys. Berods Kauno gatveje. Iki 8 metu busi drausta. 

Del darzeliu nezinau. 

Einu pyrageliu kept. Su grybais. Ir nekuciniu. Su paprika ir suriu. 

Atsakyti