Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas :4u:

Lietuti, kokios naujienos :rolleyes: :D :lietuva:

Siandien paskutine diena rojuje.. ryt per pietus namo :B o kad taip netycia dar kokia poru dienu istiktu :wub: nors vaikai labai ir neliudi, nes zino, kad grizus istiks kaledos  :wub: Emile vis pasneka, o gal skrendant kaledu seni sutiksim  :D 

Vakar apturejom seimos fotosesija prie vandenyno.. pasaka :wub: netiketai issimaudem su visais dzinsais iki keliu :D bet buvo verta. kelias foto jau gavau is fotografes :wub:  laukiu nesulaukiu kitu.

Atsakyti

Faraway o gal tu gali primint sumustinuku recepta su tunu ir saulegrazom?

Nu kad jau dalinames receptais :D​ 

Tunas aliejuj saulegrazos skrudintos sudytos ir kietas suris. Saulegrazas pablenderiuoju suri sutarkuoju tuna ir truputi pablenderiuoju. Sumaisau su majonezu nedaug jo dedu.

Atsakyti

Lietuti, as kai nesupratlyva tai tiesiai paklausiu. Tu  :nestuke ? 😊😊😊 

Atsakyti

Qqute -su nauju pirkiu! Kaip smagu nauja mašina, niekada nesam turėję, tik įsivaizduot galiu. Lietuti, kaip faina, kad į viską taip teisingai žiūri :4u: . Be graužaties ir nervų. Kaip bus - bus gerai :4u: . Lauksim tavęs  :lietuva: , bet jeigu pratęs, nes laiko gi dar yra, tai ir tada bus gerai. Man šiandien kažko labai gera. Jaučiu, kad linksmumas prasidėjo nuo rytinio žvilgsnio į svarstykles ir rudenį Lace atiduotų sijonų pasimatavimo. Niekaip negalėjau į juos įsibraškint, bet pagailėjau kam atiduot ir pasilikau motyvacijai. Šiandien pasimatavau ir - valio - telpu į visus lengvai :yahoo: .  Dar mažos linksmuolės  fainoj parodomojoj muzikos pamokoj sudalyvavom, dar auskarų iš vyro išprašiau, kad nupirktų spontaniškai, dar bulvinių blynų su varškės padažu skaniai pavalgiau, merginų dainų prisiklausiau... Tikra laimė  :wub: , nes ir namai beveik tvarkingi. Belieka kojinę užbaigt :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 gruodžio 2017 - 15:51

Man šiandien irgi visai nieko nuotaika. Tursenu po namus, bet lyg ir viskas padaroma, o kas nepadaroma-nenervina. Prikepiau kalną kūčiukų, tai tokiu kalėdiniu namų jaukumu padvelkė...

Ir visai nesvarbu, kad mano š... kosulys sugrįžo visam gražume. Reiks matyt vistik eit po švenčių kokių antibiotikų....

Atsakyti

Restar ne ne masina ne nauja,  padeveta..1,5 metu jai 

Faraway aciu

Mezgu..vaikis lyg tvarkoj..tfu tfu tfu nei tempos nei pilvo skausmu..bet biski ant dietos sian laikau,jokiu sulciu jokiu skanestu

Atsakyti

Man irgi šiandien visai pozityvi diena. Ryte pasportavau, tada apsipirkinėjau. Nors va ten tai jau buvau truputį išėjus iš pusiausvyros - žmonių daug, aguonų ieškojau skersai išilgai, karšta, krepšys sunkus, o vyras kažkur kitoj pardėj valkatauja :B  Paskui prikepiau bulvinių blynų su lašiša, susitvarkėm namus, privyniojau kalėdoms kijevo kotletų. O dabar jau nieko neveiksiu :D 

Rasyte, ech kaip faina jums :wub:  Mes irgi lėksim saulės pagaudyt, tik dar reikės palaukt :rolleyes: 

Restar, kokie džiugūs tavo pokyčiai :wub:  Jau tie įlendami sijonai mums moterims didelė laimė :rolleyes:  Aš tai apsileidau paskutiniu metu :B  Išklydau iš doros kelio, ir sportuoju patinginiaudama, ir maistas belenkoks... Bet jau susitariau su treneriu po naujų vėl kimbu į sportą intensyviai, maistą visa šeima persižiūrėsim. Na o dabar reikia šventę švęst :D 

Atsakyti

Qqte, nu 1,5 metų tai galima sakyt nauja :) O koks modelis? O spalvą prie nagų lako prisiderinai? :D 

Atsakyti

Qqte, gal ir visai ne tai, bet mano kolegės dvi kaip tik tokiu virusiuku prasirgo, pilvo negerumai su tempa

Liniukos postai tokie teisingi ir įkvepiantys :rolleyes:​ 

Atsakyti

Liniuka Toyota corolla, sedanas Spalva prie mano paskutineskisenetos priderinta kur pirty buvau Zviegiau mb sako tavo suknele pilka. Sakau aha o masina tada kokios spalvos Sako bronzine. Sakau tai kokios spalvos suknele mano prasom pasakyt tada..pasimetė..pasirodo masinu spalvas vyrai skiria. Katuk jo man panasu i ta virusiuka..jam paburbuliavo tiesiog pilvas, paspazmavo..ir man buna...ir tempa pakilo siek tiek

Skalbykle ir dziovykle nabages sian..sukasi sukasi sukasi..skalbiam viska...paranoja gal bet vos ne visa spinta skalbiu..geros zinios kasymasis baigesi..issukavau uzvakar dar 2 gyvius..nu tai is viso 3...glindu neskaiciavau nes nezinau ar ten jos..sedejom visi kazkokiu sampunu isiterlioje aliejiniu..kvepejo roziu aliejum...vis ne zibalas, nors speju  veikimas panasus..dabar kasdien sukuojames tom gelezinem sukom..vaikis sako  baik jau nieko neber, man  nekutena

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 gruodžio 2017 - 19:41

Labos

Qqut, su naujais ratais!  :ploja2: 

Kvyyyy iš vyrų spalvų atpažinimo  :hihihi: 

Lietuti, viskas tik į gera :4u:  Nėra čia taip blogai, kaip tau atrodo. Kaip ir ten nėra taip gerai. O būti savo gimtinėj su savais jau savaime yra laimė :4u:

Tikiu  :super: Šiek tiek pasibasčius po pasaulį galiu pasakyt, kad svarbiausia kaip tu pats su savim jauties. Vieta ant gaublio ne prie ko. Jei su savim nedraugauji, tai visur blogai. O savas kraštas, kultūra, mentalitetas labai daug. Daug sveiko proto man čia padėjo išsaugot lietuviai ir lietuvių bendruomenė  :super: Labai atsigauni tarp savų pabuvus.

Labiausiai tai bijau, kad savo sėdimąją vėl reikės judint iš komforto/nekomforto zonos ir milijoną reikalų susitvarkyt. Vietoj to, kad patiesus ant sopkės megzčiau  :laugh: 

Lietuti, as kai nesupratlyva tai tiesiai paklausiu. Tu  :nestuke ? 😊😊😊 

Freke, kvyyy. Labai prašovei  :liezuvis: Juk matėt mano fotkę su swapiniu dangaus gabalėliu - kur ten pilvą sutalpint :) Mano Makalai tiek džiazo duoda, kad antras kadaaaaa noooors. Jokių užslėptų minčių - man tiesiog patinka dirbt ir pinigų turėt. Jei to neturėsiu, tai varau, kur turėsiu.

Iš buitinių klausimų. Persiprašau, milijoną turėsiu artimiausiu metu  :blush-anim-cl: 

Berods Katukas žinojo, kaip ten su PSD turintiems mažų vaikų? Tingiu terliotis su darbo birža, bet draudimo pirmom dienom reikia mums abiem.

Kaip su darželiais? Gal bent ant kelio užvestumėt? Nieko neįsivaizduoju... Turbūt Šilainiuose apie valstybinį vidury metų net negalvot, tik privatūs?

Atsakyti

Sveikos paskaiciau tiek visko cia prigyvenot. Qqciuk ir su masiniuku sveikinu ir su atrasta kasymosi priezastim

Rasyte geltonumas wau, roju palikt gaila, fotosesijos laukiam

Lietuti, visai smagu kad griztum, bet suprantu kiek reiks vel reikalu sutvarkyti.

Limituk spejai su dovanom ir pyragu?

Katuk tikiuosi viskas gerai su gaminimu ir su mezgimu.... nesinervuok...sedek su nykstuko kepuriuku ir sypsokis

LINIUK graziai ir teisingai cia viska delioji.

Na o as sia savaite darbe atidirbau ir siek tiek uzdirbau. Kas zinoma labai palengvina gyvenima.

sios sventes beveik tobulos. Pas tevus tik rytoj... vakar vakaras ir siandiena pasidovanojom laiko sau su vyru.

Su siltais kalediskais namais, egles kvapu ir lemputem su skaniom vakarienem vynu.  

Man Kaledom priskirta atsivest pas mama ėriuko kumpio ( sumarinuotas suprieskoniuotas tupi saldytuve)  liezuvis jaucio isvirtas, karamelinis tortas suteptas. Liko papuost.

Esu su savim pasitarus kad bandysiu vis naujus tortus. Per trumpas gyvenimas kartojimui. Kepiau si kart karamelini ziuresiu kas gavos nes biskvitai keistoki, kieti tokie. Dovanos jau supakuotos kelionei pasiruosiusios. Na ka, va ir tos sventes.

Visom ramybes ir sypsenu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 23 gruodžio 2017 - 20:36