Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Visada viskas į gera  :B O jei ne, vadinas dar ne pabaiga :)

Katuk, mb dar turi 8 mėn. daugiau nei aš. Tai jis spręs pagal situaciją. O aš nuo sausio 15 nei vairuot, nei dirbt nebegaliu. Nu tik namie sėdėt. 8 mėn. O paskui jau neaišku. Tai man geriau jau iškeliaut, aš nepasėdžiu vienoj vietoj ilgai :)

Atsakyti

bet kokia aš gabi,pati save stebinu :) šitaip mokėt sugadint naminį tortą su papuošimu reik dar mokėt :D

kaip noriu mezginio su integruotu kabliu nugaroj...bet reik šiemet tą Lourdes kažkaip pabaigt...

Atsakyti

Labas

Oho Lietuti kokios permainos. O kodel nenori vizos pratesti?

Atsakyti

Labas

Oho Lietuti kokios permainos. O kodel nenori vizos pratesti?

Aš tai noriu :) Prieš pusę metų pateikėm dokumentus pratęsimui. Ir vis dar In Progress. Ir taip dar gali būti nieks nežino kiek. Pagal įstatymus galima laukti 240 dienų.

Atsakyti

Olaiva, gabumo įrodymus į studiją  :D 

Atsakyti

Lietuti, viskas tik į gera :4u:  Nėra čia taip blogai, kaip tau atrodo. Kaip ir ten nėra taip gerai. O būti savo gimtinėj su savais jau savaime yra laimė :4u:  

Atsakyti

Labas.

As su klausimu

Pirtyje kazkieno buvo sumustinukai su pelesiniu suriu ir dar kazkuo ar galit kieno buvo papasakoti su kuo ten buvo?

Atsakyti

Rytas labs

Vaiks kazkoks itartinas atsikele

Sako nezinau kas pilve darosi, tempa tokia minimali..37.2

Nu  negi pasikartos pernykste istorija kai su dideliausia temperatura pirma kaledu diena namo parmovem

Tada jau gal geriau niekur nevaziuot...

Atsakyti

Labos :4u: 

Lietuti koookios permainos, slapuke tu :bigsmile: . Netiketai tik bringt toooookia naujiena :bigsmile: .

Olaiv, o tai negali to papuosimo pakeisti :D , bet svarbiausia jug skoooonis!!!!! Beje koki kepei?

As tai per sventes dukrai salika meistrausiu. Spirgu kaip noriu pradet, bet zinau jei pradesiu verks virtuve ir namiskiai :D .Tad valdau save :D .

Vakar dukra mokykloj prekiavo levandu maiseliais ir riesinem. Tai tos sake dingo net nepadejus dorai ant stalo. Net nufotografuot nespejo. Ka kitais metais reiks meistraut nebereiks sukt galvos :D , aukletoja ir kitos mokytojos prase tik dar dar ir dar :D .

Atsakyti

Faraway, gal apie mano sumuštinukus klausi. Imu baltą duoną su sėklom, pvz. Beatos, dedu riekelę koncervuotos kriaušės iš skarbonkės ir ant viršaus riekutę balto pelėsinio sūrio. Į orkaitę 5 minutėms.

Atsakyti

Faraway, gal apie mano sumuštinukus klausi. Imu baltą duoną su sėklom, pvz. Beatos, dedu riekelę koncervuotos kriaušės iš skarbonkės ir ant viršaus riekutę balto pelėsinio sūrio. Į orkaitę 5 minutėms.

Aciu!!!

Atsakyti

Faraway o gal tu gali primint sumustinuku recepta su tunu ir saulegrazom?

Nu kad jau dalinames receptais :D​ 

Atsakyti