Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kaip acimenu kaip Liniuka pries visokokius kremus ir panasiai tai skaitau kaip ne ta zmoga

Na tas žmogas per paskutinius kelis metus ir šiaip labai pasikeitė :D  Pradėjau piešt, sportuot, ko gyvenime nedariau ir net minčių nebuvo. Išėjau iš komforto zonos darbe, bet užtat nerealiai daug išmokau ir patobulėjau. Mokausi skirti daugiau dėmesio grožiui, tai ir kremai jau kaip ir normalus dalykas :rolleyes:  Dar turiu keletą svajonių, bet dar neturiu plano. Bet tai irgi tik laiko klausimas.

Tai va ir visoms linkiu kitais metais išbandyti, ką nors nauja ir gal atrasite naują save :4u:

Atsakyti

Tai va ir visoms linkiu kitais metais išbandyti, ką nors nauja ir gal atrasite naują save :4u:

Palinkėjimas tai gražus, bet ką daryt jei ir esama aš visai man patinka :D

Atsakyti

Nu ka ...vaziuoooojammmm 😁

Atsakyti

Palinkėjimas tai gražus, bet ką daryt jei ir esama aš visai man patinka :D

Nite, tu man irgi patinki :wub:

Na bet taip vat visiškai hipotetiškai - imtum ir atrastum kokią suknelę :rolleyes:  Ir nereikia čia tų pomidorų :D

Atsakyti

Nu ka ...vaziuoooojammmm 😁

Turit naujus ratus :bigsmile:

Atsakyti

Nite, tu man irgi patinki :wub:

Na bet taip vat visiškai hipotetiškai - imtum ir atrastum kokią suknelę :rolleyes:  Ir nereikia čia tų pomidorų :D

:bigsmile: ačiū  :oro_buckis: 

Nu bet kad man tos suknelės net ir hipotetiškai nereik  :unsure:  :angel2:  :D 

Bet tai kiek laiko reiktų sugaišt beieškant  :oh: geriau aš pamegsiu tuo metu  :lol:​ 

Atsakyti

Paskutinį kartą suknelę vilkėjau kai buvau nėščia ... su dičkiu  :D 

O paskutinius penkiolika metų net ir sijonų nebenešioju  :B​ 

Atsakyti

Aš jau gal pasakojau, kažkada mačiau labai į tave panašią moterį, tik su raudonais plaukais :D  ir buvo ji su tokia trikotažine suknia ilga, tokio įdomaus kirpimo su kišenėm, kapišonu, padalkės raišteliais patrauktos. Ir man taip gražu buvo :rolleyes: 

Atsakyti

Labos

pyragų receptus saugausi :) Nors aš virtuvėj per šventes nešoku, nusiperku ką nors skanaus.

Šiais metais turbūt labai gera buvau, Kalėdų senis nusprendė pakeist mano gyvenimo sąlygas (kad migrenų nebebūtų) ir atimt iš manęs nemylimą darbą. Ir dar duot galimybę su mezgėjom kavą gert ir nestresuot dėl toli siunčiamų dovanų  :flirt2: Tai aš visai negrinčėju, dirbu iki sausio 15, mėgaujuos gyvenimu, o paskui emigruoju vėl  :flirt2: Laiškas Kalėdų seniui į LT siunčiamas, po Kalėdų jau ir darbo pokalbį turėsiu. Kol negalvoju apie lagaminus ir pakavimą, viskas labai super  :laugh: 

Kas žino kur užsakyt, kad žiemos pabaiga šilta būtų?  :angel2: Nors mano Makalai reik po sniegą pasimakaluot :)

Nu dar yra mažytė tikimybė, kad vizą pratęs, bet tokia nykstamo dydžio. Juk valstybinės įstaigos šventiniu laikotarpiu nepersidirba... :)

Atsakyti

oho,lietuti,kokios permainos  :lietuva:​ 

Atsakyti

Lietuti  :lietuva:  :4u:  Linkiu kad permainos kpkios bebutu butu i gera Liniuka ahaaa parvaziavom su nauja toyota  :D​ 

Del palinkejimo tsaoant joo nesigincysiu naujoves yra gerai kartais

Bet as kaip Nite  sau patinku tokia kokia esu..be naujoviu😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 gruodžio 2017 - 21:42

O aš norėčiau naujovės.... nu bet žiauriai sunku perlipt save, palikt tą komforto xoną

Vasaros_lietau, reik tikėt, kad viskas, kas vyksta, tik į gera :4u:​ o kaip TB?

Atsakyti