Sveikos, aš sėkmingai supirkau trūkstamas dovanėles... Gariūnuose , kur šimtą metų buvau nebuvus. Bet kuprinytės norėjau būtent ten važiuot. Ir radau, man atrodo, kad labai patiks. Dar šio to. Ko reikėjo, ir ko nelabai, bet, va, užmačiau ir nupirkau merginoms sukneles/tunikas. Ką tik grįžo ir cypia iš džiaugsmo . Keptuvę, kuri internete pigiausia kainuoja 36 eur, pirkau už 18 eur... (Mėgstu akmens masės Bergner).
Tą aguoninį pyragą aš kasmet kepu, jau gal 3 metus iš eilės. Pagal Beatos receptą iš knygos (internete randu tik šitą, džiūvėsėliai pakeisti migdolais). Nesunku, daug gaunasi. Esu nusprendus, kad neverta daryti kondensuoto pieno iš grietinėlės, ilgai stovėt, maišyt ir žiūrėt, kad neprisviltų. tai naudoju jau gatavą. Labai kalėdiškas, skanus, visi mėgsta.
Kas dar - labai mėgstu sausį. Visi šventusieji nuvysta, o grinčai atsigauna . Ypač laukiu sausio 7 d., kai jau ničnieko nereikia priverstinai sveikinti. Šiemet aš, aišku, nei vieno pikto žodžio apie šventes dar nepasakiau, tai ir sausį nebus didelio kontrasto , bet kai jau baigsis didieji rūpesčiai, bus smagiau. Legaliai daugiau megsiu ir SAU . O gaminti valgyti man tenka daug visada...