sveikos gyvos,
aš vakar ryte vežiau vaikus į mokyklą,tai buvo sausa,nei kruopos sniego.Grįžau,kokią 10 val pradėjo snyguriuoti,o kai važiavom pasiimti,tai siaubas,balta o buvom suplanavę kapelius aplankyti Pilviškiuose,tai buvo ilga kelionė per kopas.Keliai nuo laukų mažai skiriasi,vos birbini,vaikai net užmigo bevažiuojant
jetus,kaip aš noriu stintų kad tik šiandien gaučiau jų turgely
ką gaminsiu kūčioms ir kalėdoms jau turiu sąrašiuką,ko dar reikia nusipirkti-taip pat.šiandien kaip tik po pamokų iki koncerto bus 2 laisvos valandos,namo grįžti neapsimokės( kaimo minusas), tad apsiprekinsim.šiemet dovanom aprūpino vyras,net keista,kad taip gavosi o aš gi nuo spalio knygas sau turiu mezgimo,tai jokios dovanų karštligės.Net pats vakar vakare sako ( ir vėl ištaikėm progą pasikalbėt ne apie vaikus ar darbus ) : bet kaip gerai,kad nereik lakstyt,pirkt bile ko,negaut,ko nori,nestovėt eilėse. Ateis tos šventės ilgai lauktos,bet praeis dar greičiau.O va sausis man pats baisiausias metų mėnuo,visi biedni,pikti,susiraukę.Va tada didelė tikimybė man nesugrinčėti
beliko tik vaikams atostogoms lentą su lapukais-priminimais suruošti,ką turi nuveikti,o jie prikabins,kur norėtų apsilankyti ir ką nuveikti.šiemet atostogos siaubingai trumpos vaikams