Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man vakareliai antra diena, šiandien su Marijonu, skruzdelynu ir sampe- puikiai gydo nuo gričliges 😂😁

Del kremu,...as visa laika dvejoju, nes gyd. Sake, kad mano oda riebi, o aš manau, kad sausa. Dbr naudoju mixa, seses reklamine akcija, bet labai super man, jis sausai, jautriai  odai, tai kuo tiket...?

Ryt tikiuosi tikrai nebedirbsiu ir atsiduosiu kalediniam pasiruosimui be grinčliges,, 😁

Atsakyti

Šarange, gali būt kaip pas mane - riebi oda, bet paviršius nusausėjęs. Labiausiai mėgstu visokius hydration kremus, kiti šiaip drėkinantys netinka. 

Grinčlige tikiuos, kad neužkrėsit :) Vis dar stengiuos šia diena mėgautis. 

Atsakyti

Labas rytas, nurimo viskas po swapo, o tai visai neįmanoma buvo vytis...

Lyja, šilta, jokio sniego... Parduotuvių vengiu, bandau susikurti tą ramybę ir girdėt MB žodžius, kad neit iš proto - ateis ir praeis viskas... Gal ir taip...Bet vyram juk paprasčiau tuo požiūriu...

Atsakyti

labas rytas,

apie kremus: naudoju Mixą, bet dabar nusipirkau kažkokį kitą, nes kažko matyt žiema paveikė, nesudrėkina (ar nepamaitina :hmm:) kažkokia sausa jaučiuosi, tai paėmiau biškį tokio pagal reklamą labiau pamaitinančio. ale neklauskit kokio, aš tuo klausimu esu nenuspėjama :D  bet aš ir neturiu jokių kažkokių problemų su oda,  tinka beveik viskas. ir didžiausią poveikį esu jautusi nuo paprasčiausio rusiško gamintojo Čistaja linija kremo :D  tai neaišku kokių ten priedų pakrauta.

ir dar man laaaaabai patinka pojūtis nuo tokios kaukės, kurią aš panaudoju kaip naktinį kremą. turėjau iš Lidlo papigiaiską Cien (nuo raukšlių kažkokia), dabar papirkau Droge kažkokią vokišką, schaebens berods,  tai nėra jos kažkokios riebios, bet oda tooookia minkštutė patampa, bet nesuglemba ir neblizga.

apie grinčligę: nu, aš irgi stengiuosi būti rami, bet man tos šventės toks kažkoks stūmimas. nes realiai nieko nenoriu, bet reikia. t.y. reikia papirkti krūvą maisto, o parduotuvės perpildytos, o visą dieną dar darbe turi atsėdėt. tam kad papirkti reikia suplanuoti maisto gamybą, o valgytojai visi skirtingi, o aš gamint nemėgstu. ir grįžti namo vakare visa nusikalus ir vėl nieko nenori, o reikia. ir tikrai kaip čia kažkurios sako, kad oj sekmadienį, ar net šeštadienį jau bus ramu. nu nė velnio nebus ramu, nes vistiek reiks gaminti gaminti gaminti, tvarkytis ir dar būti geros šventinės nuotaikos..... būtinai ko nors pritruks, kas nos nesigaus. nu žodžiu, kur šventinė nuotaika??????grinčas totalus :B

bet. sėdžiu darbe vėl su nykštuko kepuraite. ir visi surūgėliai nusišypso pamatę. tai gal aš visia gerietis grinčas :D

Atsakyti

sveikos gyvos,

aš vakar ryte vežiau vaikus į mokyklą,tai buvo sausa,nei kruopos sniego.Grįžau,kokią 10 val pradėjo snyguriuoti,o kai važiavom pasiimti,tai siaubas,balta  :D o buvom suplanavę kapelius aplankyti Pilviškiuose,tai buvo ilga kelionė per kopas.Keliai nuo laukų mažai skiriasi,vos birbini,vaikai net užmigo bevažiuojant :D

jetus,kaip aš noriu stintų  :wub: kad tik šiandien gaučiau jų turgely :unsure:​ 

ką gaminsiu kūčioms ir kalėdoms jau turiu sąrašiuką,ko dar reikia nusipirkti-taip pat.šiandien kaip tik po pamokų iki koncerto bus 2 laisvos valandos,namo grįžti neapsimokės( kaimo minusas), tad apsiprekinsim.šiemet dovanom aprūpino vyras,net keista,kad taip gavosi :D o aš gi nuo spalio knygas sau turiu mezgimo,tai jokios dovanų karštligės.Net pats vakar vakare sako ( ir vėl ištaikėm progą pasikalbėt ne apie vaikus ar darbus :D  ) : bet kaip gerai,kad nereik lakstyt,pirkt bile ko,negaut,ko nori,nestovėt eilėse. Ateis tos šventės ilgai lauktos,bet praeis dar greičiau.O va sausis man pats baisiausias metų mėnuo,visi biedni,pikti,susiraukę.Va tada didelė tikimybė man nesugrinčėti :D

beliko tik vaikams atostogoms lentą su lapukais-priminimais suruošti,ką turi nuveikti,o jie prikabins,kur norėtų apsilankyti ir ką nuveikti.šiemet atostogos siaubingai trumpos vaikams :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 22 gruodžio 2017 - 09:14

Labas rytas! Kavutė su créme brulée. Per didelė dalintis...

Atsakyti

Labas rytas! Kavutė su créme brulée. Per didelė dalintis...

gerai skamba :D

Atsakyti

abžoriškumo sindromas viduje :D

Atsakyti

Priedas  20171220_104457.jpg   139,4KB   0 Parsiųsta kartų

Be deserto duoda įkelti.

Atsakyti

LAbas rytas, 

O laiva, gal pasidalintum Kūčių patiekalų sąrašiuku  :mirksiukas:

Ir gal kuri esat kepus aguoninį pyragą, kurį paskui reik apliet lyg kondensuotu pienu ar kuo ten, toks drėgnas, saldus, su glaistu ant viršaus? Aiškiai, ane, aš čia :D

Noriu pabandyt, bet receptų milijonas :)

Dar nesu nupirkus anei vienos dovanėlės  :rolleyes: Bet numačius jau lyg esu. Per pietų pertrauką reiks pračekint artimas vietas.

Saviems vaikams mes Kalėdoms daiktų neperkam, tai nors tiek ramu :) Giminės rate vieni kitus traukiam, tai irgi tik vienos dovanos reik. Tai lieka keletas draugų ir kt. pasitaikantys :D

O sausis ir man toks pirmadieniškas mėnuo, labiausia gal nepatinkantis  :rolleyes:​ Bet ir tas praeina :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 22 gruodžio 2017 - 11:35

Limit, aš tai žinau apieką tu kalbi, kaip tik stovi ant stalo prieš mane toks gabalėlis :D Bet su receptu nepagelbėsiu, nes nekepiau, o pirkau vakar per didelių širdžių mugę :) 

Atsakyti

Aha, Liniuk, ir aš tik pirkus esu, bet sakau, gal išsikept panašų galima, nes kaina tai ohoho jo :D

Atsakyti