Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk aš suprantu, kad ten netikra, bet kaip ja taip gražiai padaryti :hmm:

Lace užeik pas jas, mėgineliu duos :mirksiukas:

Atsakyti

Lace, naudoju Filorga time-filler. Tik perku ne LT, o siunčiuosi iš UK. Man jis labai gerai drėkina, o ir oda standesnė naudojant.

Norėčiau pabandyt tą juodą, bet 100+ eur man daugoka atrodo :B 

Atsakyti

Lace, naudoju Filorga time-filler. Tik perku ne LT, o siunčiuosi iš UK. Man jis labai gerai drėkina, o ir oda standesnė naudojant.

Norėčiau pabandyt tą juodą, bet 100+ eur man daugoka atrodo :B

Va šyyyyto mėginukus naudoju. Viena puiki driaugė padovanavo.

O UK dėl kainos?

Atsakyti

Taigi aš ne sugebėjimo pavydžiu, o kad numezgi  :P

:D tiesiog šiam gyvenimo etape tikrai turiu daugiau laiko mezgimui  :D ir tuo naudojuosi  :rolleyes: be sąžinės graužimo  :P 

Atsakyti

Va šyyyyto mėginukus naudoju. Viena puiki driaugė padovanavo.

O UK dėl kainos?

Dėl kainos (min 15 eur pigiau) ir dėl negarantijos dėl rytų europos rinkai skirtų produktų kokybės.

Atsakyti

Kaip acimenu kaip Liniuka pries visokokius kremus ir panasiai tai skaitau kaip ne ta zmoga

Atsakyti

mano veido oda laaabai ,na laaaaabai alergiška ir jautri.tai dabar man tikrai tinka va šitas nekaltas kremukas,kurį Limit žadėjau nupirkti ir pamiršau  :unsure:  :unsure: 

Clinic,be jokių priedų

all.png

Atsakyti

bijau garsiai džiaugtis,bet gali būti,kad šiemet išsipildys viena mano sena vaikystės svajonė  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Nedaug liko jau šiemet, linkiu, kad išsipildytų :4u: . kai jau išsipildys - tada girkis :).

Atsakyti

Sveikos, naudoju ir aš Olaivos parodytus kremus :wub: , net mažei užpakaliuką patepu kartais

Olaiva, laikysiu kumščius už tavo svajonę  :) 

Šiandien per pietus išlėkiau apsipirkt šventėms, galvojau ramiai, be kamščių apsipirksiu iš anksto, beeeeet ojei pasirodo ne viena aš tokia protinga :B  - visur eilės, kamščiai  :oh:  Ryte kol dukros miegos reiks dovanėles supakuot

Atsakyti

mes šeštadienį vešim sodan,į malkinę slėpti.duosim kaimynui raktus,kad,kol būsim bažnyčioj sekmadienį,padėtų ,kur reikia :D kol tiki,tai ir žaidžiam :)

Atsakyti

Olaiva, kad išsipildytų  :4u: 

Aš dovanėlę mašinoj pasislėpus pakavau, kai į Kūčių/Kalėdų šventę važiavom :) Kalėdoms rytoj supakuosiu, nes iš namų dirbu.

Atsakyti