Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

nu aš džiaugiuosi kad mes tik 3 iš viso ir kad pas visus plaukai trumpučiai :) nors mano planuose tai buvo šiandien nusidažyt kasas o ne gyvius trūčyt :Dnu ale ką padarysi

aš vaikystėj, 2 gal klasėj atsimenu sėdėjau su tokia mergaite kuri visada utėlių turėdavo ir šiaip tokia iš asocialios šeimos buvo tai man gal va tik tokia trauma

ir ilgas kasas turėjau tai atsimenu kaip mama užpanikavo vieną gyvūną galvoj atradus

bet tuo vienu ir pasibaigė, nei glindų dar nebuvo spėjus priperėt

o man tai tokia atrakcija buvo :D

Atsakyti

na kažkaip man vaikystėj visai ne atrakcija buvo žibalu plautis ir smirdėti, ir dar valandžiukę palenkus galvą šukuotis....plaukai tai iki juosmens... tai čia dar pradinėse klasėse besimokant

o jau vėliau: sėdžiu taip mokyklos suole, su kažkokiu tai berniuku, ir matau kaip link manęs suolu ropoja tokia viena gražuolė....pakėliau skandalą (buvau jau penktokė), atvažiavo visas medikų desantas, ištikrino visų makaules viešai, ir ne vieną pasiuntė susitvarkyt. tfu tfu, nors šį kart ir nerado pas mane, bet profilaktiškai pati mamos pasiprašiau prasiplaut tuo žibalu.brr

Atsakyti

Manęs žibalu neplovė :)

galėtų ir dabar visus medikai patikrint alia kaip suprantu negalima...o va aš tokia tundra jau seniai būčiau sutvarkius jei būčiau radus ale matyt apyžlibė tai ir neradau...be to dar pas vaiką tankūs plaukai, gerai kad ne itin seniai kirpti nes kai apauga tai jau tada šakės ką nors ten rast tose džiunglėse

Atsakyti

bet tai jei neseniai kirposi, tai reiškiasi dar nebuvo, nes būt kirpėja pasakiusi

Atsakyti

ne taip neseniai, jam lėtai auga

bet tada kai kirposi dar nesikasė

Atsakyti

SG762-50X-003.jpg

RS691-50X-002.jpg

Atsakyti

RS691-50X-002.jpg

kaip tokia kasa ismegzt :hmm:

Atsakyti

kaip tokia kasa ismegzt :hmm:

čai greičiausiai ne visai tokia tiksli kasa, o po vieną akį kiekvienoj ar net kas antroj eilėj perkeista

Atsakyti

Lace gal darbe labai silta? Gal ten kitoks sildymo budas? Ar tai prasidejo tik sildymo sezonui prasidejus ar anksciau? Ar dirbi ten pirma ziema? Ar tik siemet tai pasirode  Padeliok klausimus ir atsakymus ir rasi sprendima. Kremas ar darbas kaltas. 😉

Darbas ras pats ir preitą žiemą  buvo, šiluma nornali, kada prasidėjo nebepamenu... reiks kažkaip paeksperimentuoti - pvz kelias dienas iš viso kremo netept...

Ingriga, ačiū už serumo rekomendaciją. Tik aš turiu mažą įtarimą, kam mano odai hialuronas nepatinka  :unsure: 

:P nenori, tai ir negirk, o pavydėt nėr čia ko :P pati ne blogiau sugebi :D

Taigi aš ne sugebėjimo pavydžiu, o kad numezgi  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 21 gruodžio 2017 - 17:41

Lace, o bandei vaistinėj gamintą minimalios sudėties kremą naudoti?

Labadiena, aš mezgu. Mintyse. O šiaip esu dėkinga likimui už jo dovanas, ir kad pažįstu tiek įvairiausių žmonių. Geriu kavas, arbatas, Limit superžirklutes TURĖJAU vakar su savim, bet iki atidavimo ... neatėjau.

Blublekės laukia skalbimas. Dar be rankovių, bet ir siūlo liko nemarios...

Kažko jei nepasakiau, tai gal ir nereikėjo.

Atsakyti

Lace, o bandei vaistinėj gamintą minimalios sudėties kremą naudoti?

Nebandžiau.  :unsure:  bet kažkaip niekada ir tokios problemos anksčiau neurėjau. Reiks kažkaip atsirinkti...

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Paskutinėm dienom jau net paskaityt nebespėju, na bet šviesa tunelio gale matosi, baigsis tas renginių-dovanų-parduotuvių sezonas :B 

Šiandien darbo kalėdinis vakarėlis buvo. Kaip visada originaliai prasidėjo 8 valandą ryte :D  Chore padainavau, smaguma :D 

Einu paskaitinėt, kui gyvenat.

Atsakyti