Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveiki Grinčai,

Aš irgi grinčėju vis labiau... gal tiesiog reik pakentėt kol praeis visa tai... :hmm: 

Neprašvinta... darbai nesibaigia... 

Atsakyti

sveikos gyvos,

o aš rami,laiminga,jokių grinčo simptomų.turbūt negerai? :)

nuvežiau Luknę į mokyklą vėliau,nes pas ortodontę buvom,labai nudžiugino,tai mamai kalėdos bus dar smagesnės :yahoo: 

Atsakyti

sveikos gyvos,

o aš rami,laiminga,jokių grinčo simptomų.turbūt negerai? :)

nuvežiau Luknę į mokyklą vėliau,nes pas ortodontę buvom,labai nudžiugino,tai mamai kalėdos bus dar smagesnės :yahoo:

štiš, piktoji dvasia,

trukdai mums grinčėti :B

Atsakyti

ok,ok,mėgaukitės jūs čia sau :) 

Atsakyti

Sveikos,

mano nuotaika šiandien truputį geresnė nei vakar. Nors galva gal panaši. Jokie gaminimai kepimai dar nesuplanuoti, produktai nepirkti. Ale yra pliusas - vyras nuo šiandien iki po naujų atostogaut išėjo, tai ryte pradėjo namus tvarkyt. Yra namie vietų, kur aš nieko negaliu daryt - baisi alergija kyla. Tai net ryte pradėjo judint, paprašiau nustot ir pradėt, kai aš išeisiu, nes nosis ėmė linksmintis.... Tai arba grįžus namo būsiu laimingesnė, arba ne, nes mano vyriškis moka viską išsiverst kuo plačiau ir ten pasilikt ilgam, gali nespėt iki grįžimo susitvarkyt...

Nitės mezginiai tobulai fabrični ir reikalingi. Mina ant mazolių. Bet sąžinė kažkur išėjo. Nespėsiu ne tik vyro broliui, bet ir vyrui kojinės antros numegzt turbūt. Atsakiau planų ten nuvažiuot, tą nupirkt... Suprantu, kad ir taip pernelyg pasidaviau karštligei. Stop. Svarbiausia neišsibarstyti, nes jau nemaža grėsmė tam.

Atsakyti

Olaiva ir aš negrinčėju šiemet :) tai gali neit, kaip nors atlaikysim visą grinčyną :D

Atsakyti

Olaiva ir aš negrinčėju šiemet :) tai gali neit, kaip nors atlaikysim visą grinčyną :D

neužkrės? nes mes gi neasiskiepijusios nuo Grinčligės :)

Atsakyti

Neee, imunitetą šiemet turiu :D

Atsakyti

:4u:

Labas,

Aš nė prie tų, nė prie tų, tokia užsišaldžiusi sėdžiu, rytojų dar atlaikyti, ir bus viskas gerai :)

Didžioji jau po egzaminų sesijos namie atostogauja, mažoji ryt žiburėlį atlaikys, irgi atostogų išeis, na aš bent 4 dienas turėsiu, o paskui žiūrėsim :)

Mezginukus gražius mačiau :

Rasytės geltonas vasariškos nuotaikos įnešė, seksualus toks, labai puikus :wub: :wub: :wub:

Nitės tai gryn fabričnas, norėjau rašyt, kad parduotuvinį čia rodos ir girias :B, bet žinau, kad ji moka perspjaut parduotuvinius. Tobulas atlikimas :wub: :wub: :wub:

QQčiuk, sveikinu atradus priežastį :4u:

Atsakyti

neužkrės? nes mes gi neasiskiepijusios nuo Grinčligės :)

o tai gal jūs mus kažkaip galit užkrėsti :hmm:

nu ta ramybe, šiluma ir gėriu....

ar bent nukreipt kur juos dalina?

Atsakyti

Aš tai iš paskutiniųjų laikausi nuo grinčligės ir apskritai nuo nevilties, nes jos ko tai paskutiniu metu irgi ratus suka aplink mane.

Todėl iš vis nežinau, kokia ta mano būsena.

Užtat šiuo momentu labai gražiai sninga... :)

Atsakyti

jo, tikrai laaaaaaaaaaabai graziai siandien sninga :D  vairuojancioms gal nepatinka, bet man vaiskciojanciai, tai labai labai patinka :) 

Atsakyti