Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai čia tas mūsų bendras siūlas, kaip suprantu. :ax:

Labai dailiai mezgi, bet ant patiestų mezginių matosi. :)

Taip, tas pats :) tik su priedu

Ačiū :4u:

nu :hmm:  optinė apgaulė, nes ant rankovės matau tik vieną rumbą. tai dėl to ir suabejojau kas ten, nes kitus apkantavimus tai pamačiau

Du yra ir ant rankovės :rolleyes: atsiprašau dėl foto apgaulės  :D 

Atsakyti

Nite, tavo šefas şian vieną protingą moterį apžavėjo, žinok.

Ataskaita užskaityta, finansavimas kitų metų siūlam beigi virbalam suteikiamas.

Turiu karbonsus. Nulaužiau tai royal'ius.

Dar turiu tobulaspalvio siūlų mišinio kepurei. Nes pritrūkau!!!

Atsakyti

[b]Nite[/b], tavo šefas şian vieną protingą moterį apžavėjo, žinok.

Jei tu apie mūsų įstaigėlės direktorių, tai taip jiems ir reikia :rolleyes: abiems  :P

P.S. žmogus, kuris buvo vadinamas mano šefu, šiemet atgulė amžino poilsio. Ir man tai yra sunkiausias šių metų įvykis ir profesine, ir žmogiška prasme. 

Atsakyti

Dėl tų swapinių bepirščių fb sulaukiau klausimų dėl kainos  ir užsakymų, o bet tačiau, stengiausi atsifutbolinti, kad tai dovana ir nepakartojama  :B  Nes tikrai nesugalvočiau sumos už kurią norėčiau megzt  :rolleyes: Lace, kadangi šmėžuoji, tau klausimėlis: kaklas tik užlenktas, ar čia savaime kažkaip taip gavosi, ar specialiai kažkaip patiunintas?  :hmm: PB050005_medium2.JPG

Labas  kaklas tiesiog taip atlenktas - mezgiau tiesų vis vos siaurindama, kiek siūlo užteko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 20 gruodžio 2017 - 20:41

Nu ka..pagavau viena kasymosi priezasti..brr..eism sampuno, tikiuos parduoda be recepto?

Atsakyti

Nu ka..pagavau viena kasymosi priezasti..brr..eism sampuno, tikiuos parduoda be recepto?

Turėtų parduot. 

Tik nesinervink, tai įveikiama. Patariu visiems išsiplaut. 

Atsakyti

bet jeigu jam taip ilgai tas niežulys,jūs su vyru dar nesikasot?

berods be recepto.buvo.pavasarį vienai moteriškei vaistininkė vos ne seminarą tų gyvių tema pravedė.bet jei dabar su receptu,tada siųsk vaiką pas  Verygą :)

Atsakyti

Nu nia mes nesikasom..ale gal mes ne tokie jautrus..nu skant arba dazyta mano galva neskani o mb nezinau..

Tai va keista diskotekos neradau viena tik...nu bet tikimybe kad yra daugiau aisku nemaza...

Nu ai svarbu ne nuo vaistu kokiu alergija, o situos isnaikinsim ka jau ten..gerai kad atostogos arteja tai tikimybe pakartotinai pagaut biski sumazes

Atsakyti

Qqte, būtinai apsižiūrėkit patys, galit dar nieko net nejaust.  Aš kai tada nesupratau, ko ten mūsiškis kasos, tai beveik visa šeima buvo “gėriu” apdalinta..

Bet visa laimė, greit išnaikinom. 

Būtinai klasėj visi kartu turi imtis naikinimo, o tai ilgos dainos paskui. Paralelinėj taip buvo. 

Atsakyti

Qqut, svarbu priežastį radot, atsikratysit  :4u: 

Katuk, o kaip tavo vyrui? Praėjo gal?  :unsure: 

O aš turbūt vis dėlto aknę turiu  :unsure: Nelabai tikėjau, nervavo antibiotikai, bet kai nustojau gert, labai greit supratau kaip jie padėdavo. Nu svarbiausia higienos priemones dabar atsirinkt.

Atsakyti

Labas rytas :)

Rasyte.... kam gundei kam viliojai???? fantastišksa megztukas FAN-TAS_TIŠ-KAS

Vakar labai smagiai pasikoncertinom  :wub: 

Nite - turbo greičiu ir labai dailiai pavarei  :B 

O mane vakar ištiko suknelės dovaninės sukirpimas :) šiandien turėtų ištikti pasiuvimas ir tada back to mezgimas geltonų/garstyčinių rankovių :) norrrrrs dar 2 pižamos mažulytė ir kiek didėlesnė iš bais gražių audinių ir kalėdiniai elniukai brokiukams bando užlįsti be eilės... tai klausimas kada tas mezgimas ištiks :)

Atsakyti

Katuk, o kaip tavo vyrui? Praėjo gal?  :unsure:

nepraėjo. nors ženkliai yra apmažėję, maisto racionas padidėjęs. priežastis nerasta, nors ištikrinta visos įmanomos versijos. ai nu, psichiatras dar nežiūrėjęs :D  bet pas šitą tai kažin ar įmanoma nuvaryt, surištą ir tai sunkiai.....

paskutiį syk išbėrė nuo pleistro, kai kraują paėmė :blink:

labas dienas,

kažkokia nekokia nuotaika. suverst viską šventėm gal :hmm:

Atsakyti