rasyte graaažuu
tankių šukų vaistinėse yr
Kaip gražiai geltona! Nieko neturiu, bet nuo vaikystės mylimiausia spalva. Ir siūlas koks gražus - koks čia? Ir mezginys, ir nešiotoja, ir vasara...
Aš šiandien visą dieną paniurėlė, be žibančių akių. Ryte išsitraukiau juodus drabužius, nors šiaip jau nebemėgstu, apsirengiau ir tada prisiminiau, kad lygiai prieš metus šiandien tėčiui atsitiko nelaimė... Tai su ta nuotaika ir vaikštau, o gal ir dar šiaip kažkaip visko susikaupė.
Mažė kosėja, poliklinikoj gavau procedūrų, kurios mano petį turi pagydyt, o aš netikiu... mankštoj kelių pratimų negalėjau daryt dėl to paties peties... vakare koncertas, gal tas pradžiugins.
Šian megztiniui išeiginė
Šeimininkas kategoriškai atsisako fotkintis, tai ant grindų
[url=http://radikal.ru][/url]
4 gijos Olaivos merino ir gija kažkokio margalo iš Mados garažo. Tas margalas kažkokios lepinančios sudėties - šilkas alpaka dar kažkas .
3 mm virbalai, megztinio apačia lygi, rankovės nuo viršaus, iš pradžių šiek tiek paformuotos trumpintomis eilėmis.
Super! rumbeliai kaip formuoti? ir ta juostelė nugarj megzta? ar ne? mano manymu, ji būt gerai vienoj linijoj su pečių juosta ir dar man tie sparnuočiai toj proskynoj patinka nelabai tik pritraukiu - drugeliai ar paukšteliai?Neformavau nieko, mezgiau 4 lygias dalis, kai susiuvau viska taip gavosi. O tas sniurelis ir man kliuna, bet kai buvau prisiuvus ties siulem, labai verzesi i kakla Sniureli neriau
O proskynoj alia kregzdutes
Nites 50 pilku atspalviu
Rasyte, reiškias išvirkščios siūlės tiesiog. dėl šniūriuko, tai taip ir pagalvojau, kad gali veržti
NIte, techninis klausimas. apie vyriškio megztinį. rankovės. nuo viršaus? matau ten vieną eilutę blogų akių. atsakymas aišku priklauso nuo atsakymo iš kurios pusės mezgi rankoves. bet jeigu mezgi nuo viršaus, tai pirma numezgi vieną eilutę, o tada trumpintom eilėm, ar ten kažkaip kitaip susiformuoja
NIte, techninis klausimas. apie vyriškio megztinį. rankovės. nuo viršaus? matau ten vieną eilutę blogų akių. atsakymas aišku priklauso nuo atsakymo iš kurios pusės mezgi rankoves. bet jeigu mezgi nuo viršaus, tai pirma numezgi vieną eilutę, o tada trumpintom eilėm, ar ten kažkaip kitaip susiformuoja
Gerai matai tik ten ripsas surenku akis iš gerosios pusės , tada mezgiau keturias eiles gerom - gaunasi du ripso rumbiukai gerojoj pusėj, tada jau pradedu rankovę formuot trumpintom eilėm. Kai baigiu raštą, mezgu dar du ripso rumbiukus.
Tas megztinis visas taip "apkantuotas" po atnaros ir rankogalių irgi yra ripso, ir ant kaklo. Tas raštas irgi yra ne su išvirkščiom akim, o su ripsu.
Gerai matai tik ten ripsas surenku akis iš gerosios pusės , tada mezgiau keturias eiles gerom - gaunasi du ripso rumbiukai gerojoj pusėj, tada jau pradedu rankovę formuot trumpintom eilėm. Kai baigiu raštą, mezgu dar du ripso rumbiukus.
Tas megztinis visas taip "apkantuotas" po atnaros ir rankogalių irgi yra ripso, ir ant kaklo. Tas raštas irgi yra ne su išvirkščiom akim, o su ripsu.
nu optinė apgaulė, nes ant rankovės matau tik vieną rumbą. tai dėl to ir suabejojau kas ten, nes kitus apkantavimus tai pamačiau