Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas

qqte, nu aš nuvesčiau :rolleyes:  nu nes negali žinot.

beje, utėlė gali būt kokia viena vienintelė ir tu jos nerandi, arba dar tik kiaušiniai. nors realiai taigi seniai jau kasosi, jau būt prisidauginę.

šiaip tokį patarimą prisiminiau.... nes aš su visai kitu reikalu kai buvau pas dermatologę, dar ir pasiteriavau, kas gali būti, kad man nuolat spuogiukai galvoj kyla, na ir niežti jie. tai ji žvilgtelėjo, ir sakė nieko blogo, greičiausiai kokia nors kosmetika netinka ir pasiūlė tokį variantą: plaunant galvą kartu su šampūnu pamaišyt dantų skalavimo skysčio. jis tipo dezinfekuoja labai puikiai :D  tai va, nemanau, kad dėl to plaukai nuslinks, tai gali pabandyt

vakar lūžau galima sakyt 20 val, bet vistiek miego noriu.....

Atsakyti

man atsimenu odos sudirgimas buvo nuo prakaito, nu kai pasportuoji ir neišsiplauni galvos (aš galvą ryte plaunu, o sportuodavau vakare), nors labai ir neprakaituoju.,..tai dabar galvoju negi ir vaikui kasdien plaut, jam tai karate tai kūno kultūra nu ir šiaip palaksto nemenkai laisvalaikiu.. bet tai jokiu spuogiuku ir jokių bėrimų nėra...

aš jau  beveik  noriu kad čia kokie parazitai būtų, išnaikinai ir ramu

Atsakyti

aš tai dar siūlyčiau vistiek pakeisti šampūną, ar kuo ten plauni galvą. tiesiog šaltasis laikotarpis, nuolat kepurė ant galvos, gal tiesiog labai nusausėja oda. na ir tą pačią kepurę kitokią pabandyt

Atsakyti

keičiau Katuk :)

ir aliejuku tepiau, ir šampūną kūdikiams jau net naudoju :)

va kepurės nekeičiau, reik mėgint

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 gruodžio 2017 - 09:19

keičiau Katuk :)

ir aliejuku tepiau, ir šampūną kūdikiams jau net naudoju :)

va kepurės nekeičiau, reik mėgint

šampūnas kūdikiams tai tik reklama.

siūlyčiau vaistinėj kokį nors dermatologinį įsitaisyt. netgi tarkim ir tą patį Nizoralį. jis ir nuo grybelių, jeigu ten kažkas yra, padės.

Atsakyti

Manau, kad utėlės per tiek laiko, kiek kasosi, jau tikrai matytųsi. O jei tik kiaušiniai, tai neturėtų niežtėti, nes niežti, kai utėlės maitinasi. Geriausias būdas tikrinti utėles - pasilenkti virš balto popieriaus lapo ir tankiomis šukomis iššukuoti nuosekliai visus plaukus. Paprastai, jei yra, iškrenta ir ant balto gerai matosi.

Atsakyti

Nūū nežinau, Nizoral šampūnas man neatrodo nekaltas. anas vaikam nerekomenduojamas..ypač kai nėr jokių indikacijų (nei pleiskanų nei matomo odos sudirgimo ar paraudimo, nieko nėr)

aisiu šukų pirkt tankių

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 gruodžio 2017 - 10:25

Labas rytas,

Apie tankias šukas pakalbėjot, tai prisiminiau, kaip aš jų į Kalvarijų turgų ėjau pirkt :)

Pamatė pardavėja, ko noriu ir  sako, aa tai jau utėlių turit  :blink:  :lol: 

O šiaip aš nepatyrus ilgai nepastėbėjau, kas ten toj galvoj yra. Buvo vaikas po stovyklos grįžęs ir vis kasėsi galvą. Aš vieną, kitą kartą pažiūrėjau, nieko neradau  :rolleyes:  Paskui kai jau patyrę pažiūrėjo, tai reikalas pažengęs buvo..

Atsakyti

o tai tankių šukų tik turguj yr :hmm:  ir tik utėlėms?

nes kažkaip mano vyriškis prašė tankių, tai radau elementariam droge. ar eurokose, dabar nepamenu :D

nizoralis nėr nekaltas, js yr gydomasis. bet kai užsiimi savigyda, tai tinka :D

nuvesk qqte, tu jį pas daktarą. tiesiai pas dermatologą, siuntimo tam nereik.

Atsakyti

Sveikos :4u:

Maciau labai smagu Makalai laiska seneliui :wub:  ir kaip varda graziai pati suraicius :wub:

Abelo, vakar kaip tik norvegu vietiniam laikrasti skaiciau, apie gripa, visa ta pati info :huh2:

Kol mano mazoji ponia miega, tai as terasoj su kompu deginuos, paziurejau Seseris :rolleyes:  mokausi ispanu, cia pravercia :D

Gailiuos kad tik jokio mezginio neisidejau, nors nlb isivaizduoju sedint su vilnom tokiam karsti :D

Atsakyti

Pasirodau su pobaisiom foto mezginio, kuri narpliojau spec atostogom. Vakare jo reikia ☺

Priedas  AAD00980-F30F-43E1-8D33-A45CAB1DF3AF.jpeg   159,83KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2D221571-8EC5-42E4-B024-5FCAE2330DC1.jpeg   99,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Super! rumbeliai kaip formuoti? ir ta juostelė nugarj megzta? ar ne? mano manymu, ji būt gerai vienoj linijoj su pečių juosta

ir dar man tie sparnuočiai toj proskynoj :D  patinka :wub:  nelabai tik pritraukiu - drugeliai ar paukšteliai?

Atsakyti