Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

šiųmetis :)

Restar,mūsų gitaros mokytojas sumąstė vakarėlį penktadienį daryt.jis gi pas tėvus per šventes eina ir apie maistą,tvarkymąsi nesuka makaulės.koks dar penktad vakarėlis.sako būsit? turbūt ne,nes staigiai sumąsčiau milijoną priežasčių :)

liežuvis užmarinuotas,mano mylimiausias kalėdinis maistas :D 

eglutė dar nenuversta,  pa  žan  ga :)

užsikabinau naują Kazragytės knygą skaityt  :wub:​  nuo studijų laikų įpratusi vonioj dvi val gulėt ir skaityt :) vandens kaip dramblių prausimui išnaudojam per mėnesį... :)

Atsakyti

Labas

Kas koki filma galit parekomenduoti :)

Atsakyti

Tai reiškia ir gerai, kad niekada nesiskiepijam. Ciberžolės darbe kaip švęsto vandens ant stalo pasidėjau :D. Bet rimtai, ji mane stebuklingai veikia ir  net nebešlykšti gerti. Net pelynas pakenčiamas... Tik reikia dar vaikus kaip nors pripratint prie jos, kas yra beveik misija neįmanoma, tik vienas vaikas geras, viskam, ką duodu, pasirašo :).

Mokytoja labai gražią žinutę parašė apie dovanėlę, smagu. Gal nufotkins, nes ji fantastiškai fotografuoja viską, labai daug keliauja, žygiuoja visur ir pan., super aktyvistė.

Aš tai dabar kojines skubu megzt...

Atsakyti

https://www.instagra.../p/Bc0NLqQHDNS/

Atsakyti

Restar, o nebandei vaikams kapsulėm duot? Aš ciberžolės grynos irgi nenoriu, bet kapsulės gėris :B

Gavau laišką Kalėdų seniui netikėtai. Kaip tyčia, anas visai ne tokią dovaną numatęs  :oh: Reik suktis iki savaitgalio.

C7B0FA48-697B-4E36-AB2E-9FE224950FCE_med

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 20 gruodžio 2017 - 02:22

Labas rytas,

Vaje, koks oficialus laiškas :)

Atsakyti

labas rytas

aha tai jei mes ir taip nesiskiepyjam niekad tai tikimybė sugripuot tokia pati kaip bet kada?

ar didesnė?

​apie parazitus

vaikis galvą vis tiek kasosi 

mokytoja rašo laišką kad mokykloj yra utėlių, klasėj irgi..aš vis dar nieko nerandu galvoj

gal vis tiek profilaktiškai išplaut spec. šampūnu?nors ir nieko nerandu

gal blogiau nebus?nes nu jau nebežinau ko imtis

Atsakyti

Labas rytas.

Šiųmetinis, šiųmetis, šiemetinis, šiemetis - viskas tinka.

Kavossss?  :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas, 

Koks laiškas rimtas!

Bepirštes ir eglutę mačiau.

Darausi mažus susitikimus, kaip iš arbatų dėžutės. Mielas metas!

Qqte, gal tas kasymasis nervinis, kaip koks nagų kramtymas. Šampūno be indikacijos nenaudočiau.

Atsakyti

Labas rytas,

Kavos...

Bijau prisikalbėt, bet gripo per daug nebijau, tai tik įrodo, kad skiepai neapsaugotų, tai automatiškai daugiau žmonių sirgtų, bet jei aš niekad nesu sirgus, tai ar būtinai turiu sirgt dabar  :hmm: 

Darbinę depresiją nusprendžiau išsispręst pati, išsileisdama mini atostogų :)

Atsakyti

nu bet jis ir naktim kasosi, kai miega, gali būt nervinis?

man ir tokia mintis kilo nes o bet tačiau pasikeitė mokytoja ir taip sutapo

bet jau vaikai klausinėja sako gal tu blusų turi :D 

nu tai ką dabar negi pas gydytoją vest kad galvoj ieškotų?

Atsakyti

Dėl tų swapinių bepirščių fb sulaukiau klausimų dėl kainos  ir užsakymų, o bet tačiau, stengiausi atsifutbolinti, kad tai dovana ir nepakartojama  :B  Nes tikrai nesugalvočiau sumos už kurią norėčiau megzt  :rolleyes:

Lace, kadangi šmėžuoji, tau klausimėlis: kaklas tik užlenktas, ar čia savaime kažkaip taip gavosi, ar specialiai kažkaip patiunintas?  :hmm:

PB050005_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 20 gruodžio 2017 - 08:42