Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nuoširduk pagal ką išakini :D

Atsakyti

Restar, kokia eglutė :D  Čia pas jus namie? O riešinės labai gražios.

Atsakyti

Kad aš namie šviesoj būnu tik savaitgalį. Tai čia darbinė tokia, tingim šiemet bet ką puošti, išsitraukėm, ką radom ir tipo pasipuošę :). namie jau papuošta savaitgalį, iki lubų, bet kažko šiemet man nekelia teigiamų emocijų visai. Vakar išvis visus apstaugiau dėl menkų niekų, tik vyras buvo pasaugotas, nes turėjo man dovanėlę padėt supakuot, tai nesiroviau :). Gal būdavo lengviau, kai išsibambėdavau mėnesio eigoj :D, o dabar visą mėnesį susilaukiau, tai pabaigoj ima puodo dangtis kilnotis.

Atsakyti

Aha, šį kartą bandysiu sau, o kas gausis nežinau, kaip sakoma, jei ką, lengvai išardysiu :) Dar tik antras vakaras kaip mezgu, tai...Ir spalva atrodo ne mano, tik siūlas su kašmyru :wub:

Vnž. daug klaustukų, bet juk mėginti reikia :rolleyes:

Restar, labai dailios tavo bepirštės, nuo spalvos iki atlikimo, puiki dovana :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 19 gruodžio 2017 - 13:07

Sveikos,

Kokia tyla po swapo šurmulio...  :unsure: 

Aš irgi nenoriu kalbėt, Nors neturiu ir ką papasakot, tiesiog darbinė depresija... Megzt biškiuką noriu, bet jau ne taip kaip vakar   :D 

Atsakyti

Aš irgi nenoriu kalbėt, Nors neturiu ir ką papasakot, tiesiog darbinė depresija... Megzt biškiuką noriu, bet jau ne taip kaip vakar   :D

Ir aš noriu megzt :rolleyes:  ir namie esu, o mezginiai visi palikti be priežiūros :huh2: mažiausioji nosytė susirgo visai :(  "gydymui" mama reikalinga visa visutėliausia :oh:

Atsakyti

file76675901_vida_press_1803062442.jpg

kaip man PRISIREIKĖ !

Atsakyti

kaip man PRISIREIKĖ !

Ko? To kreivo sijono  :blink:  :D 

Atsakyti

Jo - irgi.

Atsakyti

Jo - irgi.

Tai ir batus imk  :D​ 

Atsakyti

Tai batai cia graziausi

Atsakyti

Labas vakaras :) mane šiandien kirpykla ištiko netikėtai  :D gerai, kad mano telefonas viską žino - ką ir kada turiu daryti  :D 

aš jau laukiu nesulaukiu sekmadienio - kai pagaliau baigsis rūpesčiai, visi tie milijonai "reikia" ir galėsiu pasidžiaugti ramybe

Atsakyti