Nuoširduk pagal ką išakini
Restar, kokia eglutė Čia pas jus namie? O riešinės labai gražios.
Kad aš namie šviesoj būnu tik savaitgalį. Tai čia darbinė tokia, tingim šiemet bet ką puošti, išsitraukėm, ką radom ir tipo pasipuošę . namie jau papuošta savaitgalį, iki lubų, bet kažko šiemet man nekelia teigiamų emocijų visai. Vakar išvis visus apstaugiau dėl menkų niekų, tik vyras buvo pasaugotas, nes turėjo man dovanėlę padėt supakuot, tai nesiroviau . Gal būdavo lengviau, kai išsibambėdavau mėnesio eigoj , o dabar visą mėnesį susilaukiau, tai pabaigoj ima puodo dangtis kilnotis.
Aha, šį kartą bandysiu sau, o kas gausis nežinau, kaip sakoma, jei ką, lengvai išardysiu Dar tik antras vakaras kaip mezgu, tai...Ir spalva atrodo ne mano, tik siūlas su kašmyru
Vnž. daug klaustukų, bet juk mėginti reikia
Restar, labai dailios tavo bepirštės, nuo spalvos iki atlikimo, puiki dovana
Sveikos,
Kokia tyla po swapo šurmulio...
Aš irgi nenoriu kalbėt, Nors neturiu ir ką papasakot, tiesiog darbinė depresija... Megzt biškiuką noriu, bet jau ne taip kaip vakar
Aš irgi nenoriu kalbėt, Nors neturiu ir ką papasakot, tiesiog darbinė depresija... Megzt biškiuką noriu, bet jau ne taip kaip vakar
Ir aš noriu megzt ir namie esu, o mezginiai visi palikti be priežiūros mažiausioji nosytė susirgo visai "gydymui" mama reikalinga visa visutėliausia
kaip man PRISIREIKĖ !
kaip man PRISIREIKĖ !
Ko? To kreivo sijono
Jo - irgi.
Jo - irgi.
Tai ir batus imk
Tai batai cia graziausi
Labas vakaras mane šiandien kirpykla ištiko netikėtai gerai, kad mano telefonas viską žino - ką ir kada turiu daryti
aš jau laukiu nesulaukiu sekmadienio - kai pagaliau baigsis rūpesčiai, visi tie milijonai "reikia" ir galėsiu pasidžiaugti ramybe