Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kačmyriuko turėjau nedaug ir jau nebeturiu visai :D

gadget, apie tas storienas plačiau, kur pirty buvau atvežus? kad lyg meginuką tu iš chakės mezgei, ar maišau...?  :hmm:​ 

Atsakyti

Kačmyriuko turėjau nedaug ir jau nebeturiu visai :D

gadget, apie tas storienas plačiau, kur pirty buvau atvežus? kad lyg meginuką tu iš chakės mezgei, ar maišau...?  :hmm:​ 

Nu... nu.... ir man neikieeeeekkkk?

Storienos iš pirties, kur buvo tamsi pilka, šviesi ir ta trečia.

Atsakyti

Nu... nu.... ir man neikieeeeekkkk?

Storienos iš pirties, kur buvo tamsi pilka, šviesi ir ta trečia.

tik 300g buvo, coliukui.... :D Rudos dar yr kažkiek :D

Tos dar yra kiek mačiau. tau 500 užsakyt,kad atsuktų?

Atsakyti

Labas

Paskutine savaite pries sventes......... pirmadienis siaubas kad bus toliau????

Atsakyti

tik 300g buvo, coliukui.... :D Rudos dar yr kažkiek :D

Tos dar yra kiek mačiau. tau 500 užsakyt,kad atsuktų?

Jip. Jei babinoj 600, ir padarys kalėdas, paimsiu ir tiek.

Atsakyti

Nenusimezgė, bet kadangi siūlai pašonėj šitie, tai vis dažnai pakilnojami :D

svarbu pakilnoji,tai tikrai pravėdini :D

Atsakyti

laba

šiandien vėl kultūrinis vakaras :) šreko miuziklas buvo puikus - vaikai kaip visad nerealūs :wub:  :wub:  :wub: 

Vakarą baigėm skaitydami knygąa pie kalėdas, kurią atnešė kalėdų nykštukas gudruolis :) ir liepė ne pačiam Matui skaityti, o kad tėveliai jam skaitytų :angel_not:  :angel_not:  Vaikas švyti :) mama nuo jo irgi įsiplieskia :) net ir tėtis prisijungia retkarčiais :) kol mažasis neišsiveda :)

Atsakyti

Būt įdomiai moniką vartyt  :lol:​ 

gerai, kad ne iš didžiosios raidės :D  o tai galėtum visai ir pavartyt

labas rytas suraitytas

nieko naujo ir įdomaus. apart to, kad gavau užsakymą raudonoms kojinėms numegzti :D

Atsakyti

Labas rytas, vakar buvo Kaledinis "balius", prisidainavom su Liudu Mikalausku ir Egidiju Bavikinu :wub: su sokiais ant scenos, siandien balso nelabai rasta  :oh: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Mačiau Liniukos cinkelį :wub:

Kapsekos persikutį :wub:

Mezgu, paardau, mezgu paardau, žiūrėsim ar kas gausis, grynai išgalvinis ir išakinis mezginys, nieko nematuoju, varau aplink ir fsio :D

Atsakyti

tylumai r nykuma :D 

ką veikiat?

Atsakyti

Dirbam :). Apie dovanas galvojam :).

Nuoširduk - sau mezgi??? Megztuką ar suknelę?

Aš rodau savo greitą faktą iš 5 gijų rogutinio merino, nubeždžionauta nuo Šarangės, visi laurai jai, man labai gražus tas swapinis modelis pasirodė, originalo nebūčiau pastebėjus. Dovana supakuota ir šiandien bus įteikta, kad pianistei/vargonininkei nešaltų rankos (maniškės prieš koncertus vis ledinės būna....) , tai fotkių gražesnių nebus, nors ir svajojau kaimynę pakalbint.

20171218_145205_medium2.jpg

20171218_145126_medium2.jpg

Atsakyti