Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir aš pasidalinsiu mėlyną kačmyrą, jeigu ką :). Tai duok žinot, jeigu ką :).

Persikiuką apžiūrėjau, dar aną senesnį apžiūrėjau, eilinį kartą pasižavėjau Kapseikos elegancija ir "išieškotais" mezginiais, vėl kepurės užstrigo ♥ ir nė nekriuktelėjau... Tu esi labai faina ir fainai mezgi ♥, o dar kokia gera....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 gruodžio 2017 - 15:03

Planuot neplanuoju, man babinos smegenų nespaudžia, o bet tačiau, kadangi nesu kašmyro gerbėja, rankom plonas ir per tamsus, mašinai per silpnas siūlas, tai nelaimėje gal visai galėčiau padėt :D

Atsakyti

Planuot neplanuoju, man babinos smegenų nespaudžia, o bet tačiau, kadangi nesu kašmyro gerbėja, rankom plonas ir per tamsus, mašinai per silpnas siūlas, tai nelaimėje gal visai galėčiau padėt :D

o tai prisikaupei kokiu tikslu? :D

aš tai asmeniškai neapsisprendžiu, esu fanė kašmyro ar ne :hmm:  nes mezgusi nesu (berods? jei ne alzheimeris). viena megztelį turiu, esu juo patenkinta, bet ne euforijoj. dėl pūkavimosi.

Atsakyti

Aš tai patenkinta tuo vieninteliu kačmyriniu. Ir noriu dar :). Pūką paleidęs, beet nieko neapipūkuoja man. Derintas su marytės plauko (skersuojančia) alpaka.

Atsakyti

o tai prisikaupei kokiu tikslu? :D

aš tai asmeniškai neapsisprendžiu, esu fanė kašmyro ar ne :hmm:  nes mezgusi nesu (berods? jei ne alzheimeris). viena megztelį turiu, esu juo patenkinta, bet ne euforijoj. dėl pūkavimosi.

Nu ir paklausei... čia ne man klausimas adresuotas  :B 

Aš turiu tik sukritakaklį, mezgiau mašina, bet miksavau su viena gija merino, bet dėl tvirtumo ir storumo. Tamsiai mėlynas neturi tokio pūko, matyt, dėl dažymo.

Atsakyti

Aš tai patenkinta tuo vieninteliu kačmyriniu. Ir noriu dar :). Pūką paleidęs, beet nieko neapipūkuoja man. Derintas su marytės plauko (skersuojančia) alpaka.

o gali būti, kad tiesiog nepasitaikė tinkamo derinio apipūkavimui? nes man džinsų tai neapipūkuoja :D  kai kurių sijonų neapipūkuoja.

na, ir gal dar spalva skirtingai?

Atsakyti

Nu jo, teisingai čia apie džinsus :). Bet kad visokie padarai apie mane nuolat glaustosi, glėbesčiuojasi, nebuvo kritę į akį, kad kas apsipūkavęs vaikščiotų, ko nepasakyčiau apie besiglėbesčiuojantį tik su katinu :) (čia tas, kuriam už 4 mėn 17 stuktelės, ir kurį po 3.15 vos naktį gult nuvariau...)

Atsakyti

Nu jo, teisingai čia apie džinsus :). Bet kad visokie padarai apie mane nuolat glaustosi, glėbesčiuojasi, nebuvo kritę į akį, kad kas apsipūkavęs vaikščiotų, ko nepasakyčiau apie besiglėbesčiuojantį tik su katinu :) (čia tas, kuriam už 4 mėn 17 stuktelės, ir kurį po 3.15 vos naktį gult nuvariau...)

mano 19-ikinės panašiai.....

vakar kažką ten kepė tipo Pyragų dienai mokykloj, kuri yra šiandien.

nesigavo.

nusprendė nieko nenešti.

ryte atsikėlus randu ant spintelės kaži kokį tai pyragą suvyniotą.

tai pasirodo, 0 val. 30 min. užgraužus sąžinei, viena iš dukrų atsibeldė į virtuvę kepimui. per 5 minutes tai aišku, kad neužmaišė ir neiškepė....

bet tai mano vyriškis panašiai kartu su dukrom.....

aš tai taip negaliu. nu noriu miego ir vsio.

Atsakyti

Kerpena, vakar lygtai visi bantai švietė  :hmm:

Jau dabar irgi šviečia, matyt sutaisė.

Atsakyti

Sveikos,

jau kai kalba užėjo apie mėlyna, tai aš ir išlindau. Jei liktų nuo kurios nors norėčiau :)

Atsakyti

Aš turiu tamsiai mėlyno  kačmyro  :rolleyes: 

Turi kiliuką lišnoooo?

Jamu.

Atsakyti

Ir dar man reikia kokio 500 g kiekio tos babininės su alpaka storienos. Kur nei bordo, nei ruda. Mėginukas praėjo vyriško jautresio testą, bus kepurė su šaliku.

Atsakyti