Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gražu :bigsmile:
Priedas  _DSC8581_medium2.JPG   167,25KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  005_medium2.jpg   157,27KB   0 Parsiųsta kartų

http://www.ravelry.c...ry/fading-lines

Atsakyti
Labos
Ar man tik pasigirdo ar kazkas minejo cepelinus/kugelius bigsmile.gif
Nealkana,jeigu ka.ne todel klausiu ax.gif
Atsakyti

sveikos  :4u:

Daili Šarangės juodoji  :wub: kažkada buvo man juodos spalvos periodas, ir reikėjo, o poto ir patiko... viskas juoda.. Dabar kažkaip spalvų norisi  :)

Man su tais įkyriais siūlymais tai atmetimo reakcija kažkokia išpuola.. Būtinai daryt atvirkščiai  :hmm:

Biškį neriu  :geda: grandinėles neaišku kada gausiu, tai bent parodysiu kiek yra...

Priedas  apyrankes.jpg   84,15KB   0 Parsiųsta kartų

Liniuka, tavo katinas ir toliau nuotykių ieškosi žiūriu... skaudžiai susiskaitė.. Aš kai kraujo bijau, tai taip bijojau į foto žiūrėt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 31 sausio 2017 - 13:11

Ar jauciate skirtuma, kaip bendrauju as ir jos?

Jos uztrige prie pardavejos punkto. As daiktu nepardavineju. Ne tai esme.

Niuma, tai su tavim viskas tvarkoj

bet aš tokio dalyko ne tai kad nenoriu, aš puikiai žinau, kad tai ne mano sritis. aš visai kitoks žmogus. tai velniam man kišti pinigus ten, kur niekuo nepasinaudosiu.

Kurioj vietoj tu juos kisi? 

Registracija metams arba dviems 10.80, bet su pirmu uzsakymu, kaip naujokas gauni 20 proc nuolaida. Vienkartine.

Ar ejimas i maxima, norfa- yra pinigu kisimas? 

(Dabar ne piktai, bet info, kadangi noriu paaiskint is kur as gaunu pinigus)

Ar tau moka knygynas, kai pasakai, kad gera knyga perskaitei? Ar tau moka mezgimo zona, kai pasakai, kad ten geri siulai?

Man amway moka uz reklama.

Jus visos darot ta pati, ka as, tik uz dyka. As- uz alga.

Cia yra kokybe, nes uztampytu po teismus amerikieciai, jei kazkoks produktas butu blogas. Jie inoringi klientai. O jei kas netinka - 90 dienu grazinimo garantija. Be paaiskinimu kodel grazini.

Nes vitaminus gamina is savo uzaugintu lauku. Nera derliaus- nera tais metais papildu.

Man imponuoja saziningumo principas.

Ir cia gauna tas, kuris dirba. 4 zmones auksciau manes gauna maziau pinigu negu as. 

Atsakyti

sveikos  :4u:

Daili Šarangės juodoji  :wub: kažkada buvo man juodos spalvos periodas, ir reikėjo, o poto ir patiko... viskas juoda.. Dabar kažkaip spalvų norisi  :)

Man su tais įkyriais siūlymais tai atmetimo reakcija kažkokia išpuola.. Būtinai daryt atvirkščiai  :hmm:

Biškį neriu  :geda: grandinėles neaišku kada gausiu, tai bent parodysiu kiek yra...

Liniuka, tavo katinas ir toliau nuotykių ieškosi žiūriu... skaudžiai susiskaitė.. Aš kai kraujo bijau, tai taip bijojau į foto žiūrėt :D

Labas, ką berašyti kai W@idaw viską parašė :angel_not:  :B  :D 

Gražiai neri :4u: 

Atsakyti

Ir dar- vienas vaikinas, su kuriuo dabar planuojam darbu eiga, cia jau 10 metu. As 2 menesius. Musu pajamos kita men bus labai panasios. Apie 60 euru jis daugiau gaus. 

Jam patiko produktu kokybe ir seminarai.

Tik dabar jis sugalvojo, kad pavargo darbe. Tik dabar jis prades gaut pinigus tokiu budu, kaip as. Nebuvo jam anksciau poreikio, bet mokesi ir plius su seima dayvaudavo visuose renginiuose. 

Neziurekit i sita versla per kasininkes prizme. 

Atsakyti

Kacumota, pypsėjau, bet anšlago nejaučiu :D​ 

Atsakyti

Svajonės... gera tema.... reik pamąstyt...  :hmm: šitoj vietoj aš labai nedrąsi ir nekonkreti pasidariau.... nes išsipildė gyvenime kelios didelės svajonės, bet kelias iki jų  :blink: kaip katukui su nauja mašina kažkas tokio :)  kartais galvoju, kad tik neprisisvajočiau.....

Atsakyti

Niuma, gi niekas ir nepriekaištauja tau dėl tavo naujos veiklos. Svarbu, kad radai miela ir pelningą veiklą. Turėsi kur realiziot savo vulkaninę energiją :D  Žinutė buvo tik ta, kad čia bendraujam be reklamos :P​ 

Atsakyti

Liniuka, a toli iki tavęs nuo Kauno?  :ax: aš kaip ir laisva 16d., bet vyras turi pasirašyt su vaikais pasilikt po paros darbo...

Atsakyti

Liniuka tai nugi nepasakei kaip ten su Migle ir Co :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 31 sausio 2017 - 13:37

Kurioj vietoj tu juos kisi? 

Registracija metams arba dviems 10.80, bet su pirmu uzsakymu, kaip naujokas gauni 20 proc nuolaida. Vienkartine.

ar man pasirodė, ar rašei, kad važiuosi į kažkokį tai kietą seminarą už maždaug 175 (kažkiek ten netoli , neužfiksavau konkrečios sumos) pinigo? dar su nakvyne viešbutyje?

man tai net ne tame esmė, kad nepatinka tas primygtinis reklamavimas vienos ar kitos prekės paslaugos ir panašiai. aš sakau, kad aš to nesugebėčiau, kad ši sritis nu REALIAI ne man. nesugebėčiau. ir net nenoriu sugebėt. nes aš kitas žmogus.

Atsakyti