Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, Sijonas gražus (Y) tik man kliuna apacia.... o ten pagal technologija turi but pamegzta ir tik tada audimas? Ar tiesiog taip dizaineris sugalvojo? Bet siaip labai grazus audinukas ir sijonas. Tave kūdina ;) 

Nuoširdi + nepiktas smailas = gera nuotaika :D :D :D

O aš suknelę pabaigiau. Ir dabar nebepatinka :/ kaklą reikėjo iš tos pačios medžiagos daryt.... o aš ribą uždėjau :/ ir sunkokai atrodo :(  Priedas  20170104_125526.jpg   130,99KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

IMG_9732_medium2.JPG

IMG_8726_medium2.JPGimage_medium2.jpgbalta7_medium2.jpgIMG_0452_medium2.JPG4_medium.jpgIMG_1090_medium2.JPGIMG_1760_-_Copy_medium.JPGIMG_7071_medium2.jpgIMG_1140_edited_medium2.jpg_DSC2030-8_medium2.JPGDSC03261cd_medium2.jpgDSC03261a_medium2.jpg

Atsakyti

DSC07071_medium2.jpg

Atsakyti

Ahoy

Grazus Ristinos sijonas sukele norejima ir minciu..nu nes man sau sijona nusipirkt sunku, talijos buvimas ne visada i nauda

pas siuveja neprisiruosiu, o megzti..ir taip viskas pas mane megzta..o cia toks anei megztas anei austas..noretinas

As ka..as mezgu lovoj visa diena, pralaimejau musi pries bacilas, apsitemperaturinau...nedaug bet uztikrintai kyla

O mezgasi smagiai, atradau seriala prie dusios, jau visos gal mate reighn vadinasi, grazus aktoriai grazios sukneles...

Atsakyti

Ristina, Sijonas gražus (Y) tik man kliuna apacia.... o ten pagal technologija turi but pamegzta ir tik tada audimas? Ar tiesiog taip dizaineris sugalvojo? Bet siaip labai grazus audinukas ir sijonas. Tave kūdina ;) 

Nuoširdi + nepiktas smailas = gera nuotaika :D :D :D

O aš suknelę pabaigiau. Ir dabar nebepatinka :/ kaklą reikėjo iš tos pačios medžiagos daryt.... o aš ribą uždėjau :/ ir sunkokai atrodo :(  attachicon.gif20170104_125526.jpg

o pataisyt neišeina :hmm: čia sau?

mano dukra viena antra diena siuvasi sarafaną. čia tik dėl to, kad mamka niekaip neranda laiko, o be to dar ir pati sau tokią užduotį pasiskyrė. mokykloj čia toks yra reikalas. susidarai pusmetinį planą visokiom veiklom: sportinėm, kūrybinėm ir labdaringom. paskui pateiki ataskaitą, kaip sekėsi. tai čia turbūt kūrybinės veiklos variantas. 

aš tai siūliau kaip labdaringą veiklą užskaityt sniego nuo kiemo nuvalymą :D  galima ir kaimynui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 04 sausio 2017 - 16:24

Labos

Ligoniams sveikatos  :4u: 

Ristinos sijonas labai norėtinas  :wub: Skeltuką suprantu, su siaurais sijonais aš sunkiai ir visai neelegantiškai į mašiną keberiojuosi.

Žinau aš kodėl jums nuojautos buvo. Nebepripratom LT po šiltų kraštų. Abiem skirtingai, bet blogai buvo (nevarau ant LT, turiu labai laimingą tėtį ten). Čia abiem labiau patinka, bet tas dar labiau atitolino nei suartino. Va šito nesitikėjau  :huh2: 

Atsakyti

Ristina, Sijonas gražus (Y) tik man kliuna apacia....

O kaip kitaip padaryt? :) "eina" pagrindinis siūlas su apdailos siūlu. Jei be užbaigimo - riesis apačia. Tai arba taip, arba atnara. Na, atnara, kažkaip visai netinkama ...

Atsakyti

Katuk daug reikalų nuardyt.... sau palikciau. Dar viena pasisiuciau. Sitai nebeturiu tiek medziagos kad istriza paimt. Na atvaziuos vakare. Bus matyt kaip ivertins. Nes ekspromtinis siuvinukas :) muza atejo ir sugalvojo dovanu pasiut.

Atsakyti

O kaip kitaip padaryt? :) "eina" pagrindinis siūlas su apdailos siūlu. Jei be užbaigimo - riesis apačia. Tai arba taip, arba atnara. Na, atnara, kažkaip visai netinkama ...

Tai tada suprantama. Tiesiog galvojau ar cia taip mezgama ar spec pageidavimas buvo. Jei kitaip nesigauna tada suprantama. Ir kitaip ziurisi. O tu pati puku apsimazinai ar sijonas apgavikas? Nes atrodo koki 20 pametus

Atsakyti

O tu pati puku apsimazinai ar sijonas apgavikas?

Galima siūlą pagrindo ne tokį kontrastingą imti :) tada nesimatytų visokių vingrybių.

Sijonas - apgavikas :P

Atsakyti

Nu kaip nepasigirti, jog  užsimečiau akis ir net mezgu atnarą :bis​ 

Atsakyti

Nu kaip nepasigirti, jog  užsimečiau akis ir net mezgu atnarą :bis​ 

Šaunuolė :D :super:

Atsakyti