Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tas su blizgučiais? žinok labai gerai nešiojasi,kašmyras t mėlynas su tuo blizgutiniu siūlu.jei būtų dar kokia graži nelabai ryškiai blizganti spalva,megzčiau dar vieną.

kažin ar LIMIT nusimezgė iš šitokios pat siūlų kombinacijos,a? :D

Nenusimezgė, bet kadangi siūlai pašonėj šitie, tai vis dažnai pakilnojami :D

Laba diena,

Savaitgalis lėtas, bet šita savaitė laukia lėkime.

Liniukos cinkelis labai patiko ir spalva megztelio. 

Nerodo anei vieno šypsnio.

Buvom vakar naujam Woody Alleno filme. Keista drama kaip visada jo. Man patiko, vyrui nelabai. Pabaigos nebuvo :D

Atsakyti

Sveikos, per savaitgalį ir aš užsidėjau pliuselioką paauglių tarpe  :angel_not:

Krikštadukra, buvo minėjusi, kad norėtų mano megzto megztuko, taip konkrečiai jai dar ir nebuvau mezgusi, užtat pas mamą palėpėje buvo išsikasusi visus mano, dar paauglėstėje sau megztus, megztukus ir sudėvėjo iki skylių  :D   et, negalima tokios meilės mezginiams ignoruoti tad ėmiausi darbo, dar spalyje  :rolleyes: , tikiuosi, kad paštininkas neužstabdys ir iki Kalėdų megztukas pasieks adresatą :unsure:

Siūlai likę nuo mano Persikėlio, išeiga siaubingai gera, gi pirkau vienam megztukui, o numezgiau Du, na ir nekokius tai mini. Arba iš manęs bais prasta skaičiuotoja  :rolleyes: rodausi https://www.ravelry....rsikas-saulytei

DSC_0117_medium2.JPGDSC_0121_medium2.JPGDSC_0080_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 18 gruodžio 2017 - 12:34

Ai tiesa, gi minėjau paauglius, tai va, antrasis - tai yra jau mano naminis, penktadienį grįžo pametęs kepurę ir su viltimi gauti kitą.  Su bumbuliuku  :blink:

Va čia tai buvau nustebusi. Pradžiai pasipiktinus pareiškiau, kad nemegsiu, nes dabar tėčiaus eilė, pagaliau gauti šaliką, bet kadangi tėvas šaliko laukia jau trys metai ir pabūgo, kad neteks dar ir savo kepurės, nes nugi vaiko nepaleisi į mokyklą bekepurio  :D davė palaiminimą kepurės mezgimui. tas ir įvyko. Tiesa šį ryt dedžiovinom su fenu, nuotraukos bus kaškada vėliau :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 18 gruodžio 2017 - 12:36

:bigsmile:  apie persikiuką prašom plačiau

ar jis tiesiu kūnu, ar kažkiek ten platinta/siaurinta?

kaip padarytos kišenės. nes noriu seniai kažkokių tokių

Atsakyti

Elemetarus tas persikėlis, reglanas nuo viršaus, kaklas paformuotas trumpintomis eilėmis, apačia taip pat trumpintomis. Kišenėms palikau tiesiog šonuose tarpus, vėliau surinkau akis ir numezgiau kišenes. Kūnas tiesus. Tiek žinių :)

Atsakyti

tiesa atnaroms ėmiau 1,5 nr. mažesnius virbalus, nes manojo Persikėlio apačia tokia polaisvė pasidarė.

Atsakyti

aišku, ačiū. žinosiu, kad tokia forma elementariai išgaunama.

šiaip nepaminėjau, ale bet gi visi suprato, kad man patiko persikiukas :D

Atsakyti

Man LABAI LABAI  reikia tamsiai mėlyno kašmyro.

Man irgi  :D 

Kerpena, vakar lygtai visi bantai švietė  :hmm: 

Atsakyti

viena kalėdinės dovanos idėja nuidėjinta :karsta:

savaitgalį anyta ieškojo staltiesės virtuviniam stalui. bet vis dydis netiko.na tai kadangi marti tokia visokia auksarankė, nupirkau medžiagos, apsiūsiu ir bus dovanikė :victory2:

ai, ir dar. dukroms nupirkau vienodas pižamas :D  tėvus ryte palinksminti. o vienodos gavosi todėl, kad norėjau tokių vyriško tipo, ir radau tokią gerulę, bet tik vienos spalvos. nu ir dzin, pasiuvinėsiu vardus ant kalnieriaus, kad atskirti.

Atsakyti

Puikios tavo dovanos, ​katuk!

Atsakyti

Aš turiu tamsiai mėlyno  kačmyro  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš turiu tamsiai mėlyno  kačmyro  :rolleyes:

kadangi skelbi garsiai, tai planuoji nebeturėti :D

Atsakyti