Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Parodau savo pirtinio megztinio faktą. Nuotraukos irgi tokios keistais kampais gavosi, tai rodau tik cinkelį.

Priedas  20171216_141415.jpg   276,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žavus cinkelis. :wub:

Atsakyti

Hola :4u:

Linkejimai is sauletosios Tenerifes :wub: Pagaliau pasiekem laikinaji busta.. nu ir pavrgau :huh2: Pernai buvo lengviau atlaikyti skrydi su P, siemet poniai viskas rupejo, nenorejo sedet, teko kovot, vaiksciot po lektuva ir t.t. Siandien esam tokie pavarge, kad norisi tik i lova :B

Lieturi, sveikatos :4u: Paauglystei ir as sirgdavau pastoviai sinusitu.. vaje vaje.. mama vesdavo daryti plovimus, kur reik kuku sakyt nesustojant..esu patyrus kai ir dure su tokio storio adatom kaip virbalai :blink:

Atsakyti

Sveikos :)

tokias dienas kaip ši vadinu virtuvės diėnomis :) nuo ryto šokau suktinuką :) pridariau suktinuku rytojui, prikepiau koteluku tokio skanumo, kad netik mano vyrai kirto apsilaižydami, bet ir pati nustebau :D :D 

ir dar.. kvepėjo obuoliais ir cinamonu :) :) netyčia tešlos gavos daugiau - ta proga bus dar vienas mažulis pyragiukas darban ;)

dabar kariauju su mažuoju :) o jis tikras kareivis :)

Atsakyti

Ingriduk, ar gavai kokią SMS???

Atsakyti

Sveikos,

pagaliau ir iki jūsų prisikasiau  :wub: jau kaip pasiilgau šitame gruodžio maratone ramaus bobiško pasiplepėjimo, mezginių, kavos su draugėm...  :unsure: Liko dar vieną savaitę išgyvent ir gyvenimas turėtų pradėti šviesėti (gal ir naivuolė-optimistė aš, bet jei netikėsiu, tai iš karto reikia į Vasaros gatvę abonementą nusipirkti)...

Sveikinu Lietutį taip gražiai swapą užbaigus  :4u: Gražios šiemet dovanos buvo, man rodos be jokių nusivylimų.  :unsure:  Ties daugeliu dovanų aikčiojau ir reikėjimas buvo sukilęs, bet viskam pasibaigus, suprantu, kad man mano gauta dovana vis tiek yra pati pačiausia  :wub:

Iki Kalėdų liko vos savaitė, o aš dar neturiu visų dovanų. :hmm: Bijau, kad studentiškai paskutinę naktį Rūtai kišenėtą baiginėsiu.  :oh: Šiandien užtai išpildžiau seną pažadą vaikams - pagaliau kepėm kalėdinius meduoliukus. Pasidžiaugiau savo pelėdžiukais - Vaiva jau kokia didelė, lygiai su mumis dalyvavo meduolių kepime ir puošime ir net visi neprastai jai sekėsi  :wub: Pavargau, bet vaikai laimingi, o namai kvepia Kalėdom  :wub:

Priedas  IMG_0106.JPG   98,66KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0109.JPG   179,39KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar užsidirbau didelį pliusą iš savo paaugliukės Aušros  :rolleyes: Pakavau kelias dovanėles bendradarbėms, Aušra žiūrėjo žiūrėjo ir tada liūdnai sako - "o man nepavyko draugėms gražiai dovanų supakuoti". Tai liepiau nešt čia ir kartu bendrom jėgom perpakavom. Reikėjo matyti, kaip jinai visa spindėjo patenkinta.  :wub:  ir mes vėl  kurį laiką buvom viena kitą suprantančios mama ir dukra  :wub:

Atsakyti

Liniuka, cinkelis tai gražus, bet rankovės prijungimas tai truputėlį "suchaltūrintas" - kažkaip ten tos akys netvarkingai palaidai atrodo.  :unsure:​ 

Atsakyti

sudubliavo ir mane...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 17 gruodžio 2017 - 19:51

Liniuka, cinkelis tai gražus, bet rankovės prijungimas tai truputėlį "suchaltūrintas" - kažkaip ten tos akys netvarkingai palaidai atrodo.  :unsure: 

Ten eina tokia pati užmetimų eilutė, kaip ir per šoną. Gal todėl ir atrodo palaidai :hmm: 

Kažko šiandien visai nesimezga. Buvau ryte fotosesijoj. Sunkus tas modelio darbas, net virbalų nepakeliu :D 

Atsakyti

Laba, Liniuka, mezginius fotosesinai ar snieguole statiste dirbai?

Megztinio spalva kažkokua kitokia nei aš pamenu :D  rankovės ir man kliuvo, bet spėju gyvai ir ne kampuku, visai kitaip atrodo. Cinkelis tai jėga, tik įtariu pats megztinis tam cinkeliui turėtų būt laisvesnis. Nešiosi?

Aš tai kažkaip neapsisprendžiu, kokia ta mano nuotaika.... taip faina buvo šiandien mieste matyt dėdules su eglutėm ant pečių, ant mašinų stogų.... maratono dalyvius su raudonom kepurėm..... bet eilės į stovėjimo aikšteles tai kaip koks piktas grinčas vis primindavo,  kad dovanų tai neturiu... bet net ir eilės netrukdytų, jei turėčiau idėjų.... žodžiu-noriu kad tos šventės būtų jau pasibaigę :B 

Mezgimo fronte likusi viena rankovė. Tikuosi Kalėdoms užbaigt. Nu nes storas mezginys....

Atsakyti

Katuk, save fotosesinau :D Nors vienas mezginys irgi sudalyvavo :) 

Atsakyti

Liniuk, visai grazus tas tavo purties faktas...mandrai nufotkintas ka cia daugiau pasakyso.

Zuviu kurios Ingridos klausi...jei manes tai negavau nieko.

Savaitgalis baiges galetu but penktadienio vakaras.

Lace labai graziai parasei, uzuodziau ir kvapa ir ta plevenancia mamos ir dukru meile pajauciau.

Atsakyti