Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, tai kaip tavo drakius, ar buvo šiandien Anykščiuose? Ar pamaitintas?

Aišku, kad pamaitintas :D

Pamaitintas pamaitintas,  dabar turbūt mezga, net dūmai rūksta 😁

Nu neeee :D tokiu metu mano drakius saldžiai miega babinikes apsikabinęs :D

Pavyzdėlis numegztas, modelis išrinktas :rolleyes: Dar tik siūlų daugiau susisuksiu ir tada jau galės dūmai rūkt :D

Megsiu žiūrėdama į šitą https://www.ravelry....ns/library/beau

Tik mano vyras greičiausia nesutiks su sagom, tai bus užtrauktukas, kaip visad :D

Atsakyti

labas iš ryto ;)

lietuti,dėl sinusito  :4u: laaabai bjaurus reikalas.pavydžiu,kam pabūna tiesiog sloga 7 d ar savaitę, o man menkiausia sloga sinusitu baigiasi ir antibiotikais...kartą susivėlinau juos pradėt gert,tai ten viduj užvirė,sukilo temp,iškėlė dantis.buvo kažkas baisaus...dabar jau nelaukiu,geriu antib,nes sinupretas,sinumosas ar gelomyrtolis man kaip arkliui bambonkės...

šiandien ingriga matuosis leopoldinį,tik ji dar nežino,kad jis bus tik ką išskalbtas :)

kaimynas priaugino eglučių,reik eit išsirinkt :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Lietučiui  :4u: užuojauta, žinau tą "malonumą", džiaugiuosi kad jau keli metai nėra, o tai budavo kaip Olaivai  :oh: 

Leopoldą matuosiuos vakare, nes varau į Vilnių pas dukterėčią.

Atsakyti

Lietuti,

Vaikystej pasuglystej sirgdavau sinusutu.

Tuo metu liepdavo sildyti sinusu vieta kakta siltom virtom bulvem ar virtu siltu kiausiniu.

Linkiu pasveikt kuo greiciau.

Atsakyti

Nite, o iš to rusvo merino, kur mes dalinomės, tiksliau aš nuo tavo babinos kiek atsivyniojau, tu numezgei vyrui megztinį?

Atsakyti

Nite, o iš to rusvo merino, kur mes dalinomės, tiksliau aš nuo tavo babinos kiek atsivyniojau, tu numezgei vyrui megztinį?

Jau seniai  :D 

Aš vyro siūlų nemarinuoju, nuperku ir iškart mezgu  :D​ 

Atsakyti

Ar nerodei, ar aš neprisimenu?

Atsakyti

Ar nerodei, ar aš neprisimenu?

Nerodžiau :rolleyes: Nepagaunu :ax: Gal kada be šeimininko kokį kampiuką pagausiu  :ax: 

Atsakyti

kiek sniego prie Molėtų  :blink:​ žiema,žiemaaaaa...

Atsakyti

:newyear:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 17 gruodžio 2017 - 17:40

Tai kad net pro mano langą pasakiška žiema. Kai gatve pavaikštai, ne tokia pasakiška, nes labai drėgmė lenda į visus kaulus.

Penktadienį mano jaunasis vairuotojas turėjo išbandymą - per patį sniegą važiavo sesės iš kalėdinio vakarėlio parsivežti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 gruodžio 2017 - 18:29

Labas.

Kaune sniego kaip ir nera

Atsakyti