Ingridushka rimtai gausi minkstojon... labai grazi dovanele. Subalansuota ir apgalvota. Ir nematau ko ten reikejo trydaliot ir karunas matuotis
Ingriduška, apkabinu ir nepaleidžiu, kol nenurimsi Niekas man nepavėlavo, juk prieš šventes gavau ;) Turėjom taisykles nusistatę dar tais laikais, kai visos LT buvom. Pas mus juk ir užsnigo netikėtai. Lapkričio pab. siunčiaus siūlus iš Anglijos. Galvojau, kad kaip tik bus patikrint, ar tikrai 10 d. Tai tas siuntinys išvis dingo (viskas gerai, pinigus grąžino). O tavo dovanėlę gavau
Šalio spalva nuostabi, labai tinka Net pagalvojau, kad reikės daugiau tokios spalvos ko nors nusipirkt.
Na va kaip fainai! Visos apdovanotos ir išdovanotos!
Swapas yr jėga! Ačiū visoms dalyvavusioms ir palaikiusioms už šventinę nuotaiką!
Šiųmetis swapas iš tikro buvo toks kažkoks labai šiltas ir smagus su Vasaros_lietaus foto kažkaip net susigraudinau, įsivaizduoju kaip jai tas buvo jautriai. Ingriduska, tu sugebėjai tokią tinkamą natą pabaigai parinkt
Ech swapo pabaiga... Bet tokia jauki ir nuoširdi, pilna nostalgijos ir gerumo
Tikrai šis swapas buvo toks brandus, be nereikalingų emocijų ir susijautrinimų.
Ir visgi kojines tik aš viena gavau Ir jau pranešiojau.
O jau kaip gražu lauke visur Mieste to nesijaučia, bet kokio nerealumo miškai
Ech swapo pabaiga... Bet tokia jauki ir nuoširdi, pilna nostalgijos ir gerumo
Tikrai šis swapas buvo toks brandus, be nereikalingų emocijų ir susijautrinimų.
Ir visgi kojines tik aš viena gavau Ir jau pranešiojau.
O jau kaip gražu lauke visur Mieste to nesijaučia, bet kokio nerealumo miškai
Karūnų dalybas pramiegojai
Karūnų dalybas pramiegojai
Čia buvo reikalingos emocijos
Tai gerai, kad karūnų visoms norinčioms užteko
Auksinė swapo frazė.
Nite, tai kaip tavo drakius, ar buvo šiandien Anykščiuose? Ar pamaitintas?
Pamaitintas pamaitintas, dabar turbūt mezga, net dūmai rūksta 😁
Labas
Mezgu
Lietuti, nuostbios dovanos tave pasiekė. tikrai kažkokia labai širdžiai miela dovana, apgalvota, šilta Taip tinka tau, gražiai atrodai Šaunuolė Ingridukas, tobula swapo pabaiga
Linute, smagu, kad net ir pranešiojai jau
Mane netikėtai ištiko mezgiminės atostogos lovoj Peršalau turbūt nosį ir gerklę. Taip žiauriai sinusus skauda, kad vis apie Olaivą pagalvoju kaip ji savo sinusitus ištverdavo Visa laimė, kad dar galiojančio Actifedo namie yra.
Užtat viena dovanimė riešinė jau nuvaryta, pirmadienį susiversiu karoliukus ir tikiuos antrą nuvaryt. Turėjo būt iš dingusių siūlų, bet jau pakartojimas nebespės ateit. Mezgu iš to ką turiu ant smūgio, Kalėdos visai ant nosies
Ir mokaus gyvent šiandien Su viza tiek peripetijų, kad išvis nebeaišku kas ir kaip bus. Šiandien yra gerai, turiu šiltus namus ir patogią lovą Belieka tik pasveikt.