Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :)

Wow! Nu nerealus swapo uždarymas!  :wub: toks su glėbiu šilumos, glėbiu grožio, meilės artimui ir gėlbiu nostalgijos  :wub:lietuti, labai dailiai tau tinka :) ingriduška, mesk tas karūnas! Kaip visada viską apgalvojus ir prigalvojus  :wub: 

Atsakyti

Labas

va ir pramiegojau paskutinę dovanėlę. Liūdna  kad swapas jau baigėsi, bet kaip linksma, kad visos dovanėlės pasiekė savo gavėjas, nei viena nepasiklydo net ir skrisdama tūkstančius kilometrų  :wub: Va ir Ingriduska galės nurimt, nes prisinervavo laukdama kol dovanėlė pasieks tikslą. Bet vertėjo laukti, dovanėlė apgalvota, labai šauni ir ypac gausi  :wub:

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ateinu ir as pasidziaugt Lietucio-Ingriduko dovanele :wub: Isivaizduoju kaip buvo smagu pakuot tokia gausybe dovanu ir tokiu apgalvotu :wub: Kuciukai :wub: Salio didumas ir zydrumas :wub:

Ingriduska, tikrai karunavaisi be reikalo - viskas tiesiog super :rolleyes: :wub:

Raminta - sveika pasirodzius :4u:

Einu lygint vasaros drabuziu ir pakuotis..vyras dirba, tai man viskas vienai ant peciu :karsta: .. idesiu as jam darbiniu drabuziu uz tai, kad nepadeda :hihihi:

Abi su maze sloguojam, tai itariu lektuve patirsim nemalonius ausu uzgulimus :bijau2: 6 valandos skrydzio..jau kaip ir niekur nebenoriu :wink:

Atsakyti

Sveikos. Tai merginos, turi kazkas dovanas apziurinet kai visos kitos miega. Ir vel iseinu, nes viena nesimoko, o kitas knygeles tempia nuo stalo ir cypdamas bega, na beveik visai netrukdo.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 16 gruodžio 2017 - 11:35

Labas rytas...

vakar net apsiverkiau lovoj kad nepagalvojau apie tai jog Kaledu metu uztruks kelione siuntinio, kad neidejau anksciau. Kad jokios 10d.kelio. Keliavo cielas 19 

Lietuti.....norejau pelenu rozes spalvos ir tau but labiau tike, bet Limitukas liudininkas nebuvo reikiami kiekio.

tikiuosi ji nekramto taves labai.

Buvau tau prikepus sausainiu...bet isemiau. Pabijojau kad nesugestu nesudziutu.

vyras gasdino kad visai negalima maisto det...bet surizikavau.

buvo dar Makalai du zurnalai, bet paste pasake kad tada jau siuntinio pagal svori kita kategorija. Teko isimt.

Lasa Lietuvos vistiek atsiust norejau.

Labai atsiprasau uz ta laukima ilga. Labai atsiprasau. Na nepatogu.

Labai dziaugiausi tave gavus tu mano saulyte. 

Labai apkabinu ir spaudziu savo mergyte gleby. Buk laiminga😘 ir kad neskaudetu galvyte tau niekada del nieko.

Atsakyti

Ingriduška, šaunuolė tu, gi jau laikas suprasti, kad ne viskas darosi, kaip mums norėtusi, o ir numatyti ir suplanuoti visko neįmanoma, svarbiausia geri norai ir pastangus, kaip vokiečiai sako: Ende gut, alles gut :)

o dabar didelis pagiriamasis žodis visoms fėjoms, jūs Nuo - Sta - Bios... aikčiojau ir džiūgavau drauge su jumis, ačiū...

Atsakyti

Visą rytą su sūnum bandom prisijaukinti mezgimo mašiną, kol kas rezultatų nėra.  Matyt sena mašina ir nieko neišmanantys mezgėjai ne koks derinys išeina.

Atsakyti

Kerpena, pasiseks ir viskas bus gerai. Man tai vyras gelbėjo iš pradžių :) ir nelengva buvo.  :4u: 

Aš grazinuos šiandien :) kirpykloje sėdžiu.

Atsakyti

Man atrodo išsiaiškinom, kad tokios nedidelės rankenėlės vienoje  karietos pusėje  nėra, gal dėl to į  vieną pusę visada kažkaip problematiškai kabina , tai neužkabina akių tai kaip tik neatsikabina kažkur.

Atsakyti

Labas

Lietuti sulaukei pagaliau!

Faina dovana.

Atsakyti

Kerpena, pasiseks ir viskas bus gerai. Man tai vyras gelbėjo iš pradžių  :) ir nelengva buvo.  :4u:  Aš grazinuos šiandien :) kirpykloje sėdžiu.

O ant karietos yra kokie pypsiukai, kur perstumti reiktų iš kraštų, arba priekyje. Gal jie ne taip sujungti. :hmm:

Atsakyti

Labas

Nu ko ta Amerika neatiduoda dovanos ?????

As piluosi visada nestej su swedbanko kortele ne kreditine. Paprasta kortele. Nei karto nieko nerezervavo. 

Nu kadangi as tokia durna, tai manes ir prase 😂🤣 o siaip kai nesusidurei gal ir nepastebejai. Pvz ta suma uz kuria pyliau antra karta vis dar rezervuota. Kaba nuo saskaitos nurasyta,   bet nepervesta. 

Atsakyti