Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit joo mes varnu saloje nepralenkiama...tyrbut daugiausia kartu skaityta knyga

Atsakyti

Sveikos,

Freke, tavo istoriją linksma skaityti, bet nesinorėtų pakliūti.

Pagalvojau, kad aš automatinėse degalinėse visada pirmiausiai šlangą į baką įsistatau išlipus. Ir dar man įdomiai tas rezervavimas nuskambėjo, nes manęs niekada neklausia iš anksto už kiek pilsiu. 

Klausia ar ne priklauso nuo banko  :mirksiukas: 

Atsakyti

Vadinasi mano bankas galvoja, kad žinau, kiek turiu pinigų...

Astridos Lindgren daug knygų perskaičiau augindama vaikus. Bet mes varnų saloje dabar gerai neatsimenu. Lyg skaičiau. Čia gal iš šitos knygos buvo, kur berniukas kaip savo augintinį turėjo širšes :)

Ir iš vis su vaikais labai daug gerų vaikiškų knygų perskaičiau, ko savo vaikystėje nebuvau skaičius, kažkaip tėvai knygų neturėjo, skaityti neskatino, o iš bibliotekos imdavau, bet ką ten vaikas žinai, ką imti. Paskui jau paauglystėje labiau žinojau ką imti, bet jau tada kitokios knygos domino.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 gruodžio 2017 - 20:05

Mno vaikystėj irgi Lindgren knygos perskaitytos, ir Mes Varnų saloje, bet man vistiek pati pačiausia vaikystės knyga - Panama yra graži :) Ir net antį ant ratukų turėjau :)

Atsakyti

Kerpena gal kokia kreditine pas tave. Nes siaip kiek korteliu skirtingu banku pro rankas praejo visur klause. 

Atsakyti

Mno vaikystėj irgi Lindgren knygos perskaitytos, ir Mes Varnų saloje, bet man vistiek pati pačiausia vaikystės knyga - [b]Panama yra graži [/b] :) Ir net antį ant ratukų turėjau :)
Šitą mano mažiui Kalėdų senis pirmadienį atneš  :D tikiuosi gerai išrinkau, nes nėr lengva rast, kad būtų gražu, tinkama pagal gebėjimą skaityt ir kad namie nebūtų  :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 15 gruodžio 2017 - 21:36

Panama yra graži-mano sesės vaikystės knyga, tai ir aš n kartų perskaičius. Bet tai ne apie mane. Man patinka tikri žmonės knygose :D

Ne visokie meškučiai/zuikučiai :D

Atsakyti

Šitą mano mažiui Kalėdų senis pirmadienį atneš  :D tikiuosi gerai išrinkau, nes nėr lengva rast, kad būtų gražu, tinkama pagal gebėjimą skaityt ir kad namie nebūtų  :rolleyes:

https://m.knygos.lt/...AiAAEgLGj_D_BwE

šitą storą pirkai? ar tą vienos istorijos knygelę? 

Atsakyti

Panama yra graži-mano sesės vaikystės knyga, tai ir aš n kartų perskaičius. Bet tai ne apie mane. Man patinka tikri žmonės knygose :D

Ne visokie meškučiai/zuikučiai :D

Tu kaip mano dičkis - pradėjo skaityt apie Karlsoną ir numetė pasakęs "nu čia kas per nesąmonė"  :D 

Jis buvo plėšiko Hocenploco fanas  :D 

https://m.knygos.lt/...AiAAEgLGj_D_BwE

šitą storą pirkai? ar tą vienos istorijos knygelę? 

Storą  :)​ 

Atsakyti

Laba, įlindau prieš miegą su viltim, kad Lietutis jau dovaną rodo  :rolleyes: 

Mano mažė jau dabar knygutes mėgsta vartyt  :wub: . Vieną jau visiškai “suvartė”, bandysiu klijuot  :D 

Atsakyti

Labas

Nu ko ta Amerika neatiduoda dovanos ?????

As piluosi visada nestej su swedbanko kortele ne kreditine. Paprasta kortele. Nei karto nieko nerezervavo. 

Atsakyti

Ar miegat? Kelkitės visos :) Lietutis nuotraukas rūšiuoja  :yahoo: Bet tai kokį loooobį gavau, į kadrą čiut tilpo :wub:  :wub:  :wub: 

Apkabinu, Ingriduška  :wub: Nesuprantu, ko tu pergyvenai... Nu taip smagu ir gera  :wub: 

Atsakyti