Liežuvio atrofija....
Nite, o tavo Drakius jau tikrai važiuoja?
Mano Luknė ryt į Kauną važiuoja su klasiokais pramogaut
Nu neatsirado, kad toks metas baisiai įtemptas, kas nelaukia stebuklų, o patys turi, nori ar nenori, jais užsiimti .
Vakar bepirštes pradėjau mokytojai, kur Šarangė Lace mezgė. Labai man jos gražiai susižiūrėjo, tai pasiryžau. Nors nėra man taip lengva, kai 5 merino gijos nori išsiskirt, kai reikia ir akį persuk, ir su kita kryžiuot, o dar bandau tankiai megzt, nes 5 virbalus turiu 2,25 arba 3 nr. O 2,5 radau tik 4 .
Nite, o tavo Drakius jau tikrai važiuoja?
Važiuoja jei nebus potvynio, plikledžio ar ūmios slogos
O tau gal nebus kada su manim susitikt? Aš blondino nesivešiu.
Nu neatsirado, kad toks metas baisiai įtemptas, kas nelaukia stebuklų, o patys turi, nori ar nenori, jais užsiimti .
Mano pasivažinėjimas su drakium ir bus mano stebuklas
Labas vakaras,
Pati pačiausia mano viso gyvenimo knyga A. Lindgren Mes Varnų saloje. Jau kiek bandžiau, vargiai ją kas pralenks
O šiaip mėgztu visokias knygas, labiausia tas beviltiškas filosofines, kur anei joks net veiksmas nesivysto ir dialogų nėra
Dar esu Irvingo ir Murakamio, Joanne Harris fanė
Detektyvus irgi labai mėgstu, turiu Kristi kolekciją namuose Jau beveik mintinai moku
Nebaigtų knygų irgi turiu. 50 atspalvių neįveikiau Malūko knygos atmetimo reakciją kelia net neskaičius ir net nepasakysiu priežasties, nors girdėjau, kad yra labai besižavinčių
Tas narkomano vabalas, Kafkos Metamorfozė irgi vienas iš mylimų
Šiaip ir poezija patinka, Rylkę vis paimu, kitus iš rinktinių skaitau karts nuo karto, bet čia iš paauglystės, naujų neatradus