Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O Restar ačiū ir man tas megztinukas patiko

pasidedu į norų (o gal svajonių) sąrašą

Dėl svajonių tai ir man panašiai, aš turiu norų ir jie kada nors išsipildo o ko nors neišpildomo artimiausiam penkmety nėr

pvz noriu važiuot į Pietų Prancūziją pakeliau

ir važiuosim, kažkada kai vaiks paaugs kad ir jam įdomu būtų

noriu to megztuko kur Restar parodė ir arba nusimegsiu jei norėsiu ir toliau o jei ne tai ne

Atsakyti

nu mano artimiausias noras, tai kad nustotų galvą skaudėt. net ne skaudėt, o tas sunkumas praeitų.... kažkodėl namie pabūnu, daug geriau jaučiuos, bet kai tik darbe, kur reik smegenis įtempt, tai taip ir apsunksta. o reik visokių auskinių minčių, o jos nesigamina, o nervas ima, o noriu , o niekaip :oh:

įtariu, kad čia gali būti dėl klimato kabinete. nes sėdi 9 moteriškės, prachadnoj dvor-t.y. nuolat migruoja visokie tipai, oro trūksta...tai ir smegenys užsispaudžia....

taigi-svajoju turėt kokį dvivietį-trivietį kabinetuką artimiausiu metu :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Įdomiom temom diskutuojat. Aš jau pernai supratau, kad užteks svajot, o reikia imtis konkrečių tikslų ir jų įyvendinimo. Visada svajojau veikt ką nors kūrybiško, bet vis save apgaudinėjau,kad nėra laiko, galimybių ir t.t. O vat ėmiau ir ryžtingai užsirašiau į tapybos pamokas ir jau antrus metus turiu širdžiai mielą užsiėmimą. Nekenčiau savo darbo, bet dirbau jame 7 metus. O pernai pagaliau mečiau ir dabar dirbu mėgstamą darbą. Vis tingėdavau sportuot ir amžinai nervindavausi dėl svorio ir šiaip nejudrumo. Ir va dabar reguliariai sportuoju, sveikiau maitinuosi ir vis gražėju :D 

Šiems metams irgi turiu tikslą,ką pagerinti savo gyvenime. Dedu pastangas ir tikiuosi iki metų galo rezultato. 

Tiesiog reikia imti ir daryti :4u:​ 

Atsakyti

Va kokį nelaimėlį namie turim... Susižeidė koją kažkur, mėsos visos išdraskytos, tai dabar gydom. Viskas būtų ok, bet gi pats sezonas, o niekas į lauką neleidžia. Koncertų klausomės :B

Atsakyti

Priedas  20170131_064217-1.jpg   84,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, tu nerealus pavyzdys. Bet šiaip visada esi tvirtai stovinti ant kojų ir ne sapaliojanti, o veikianti. Aš truputį iš kitokių :). Bet irgi suprantu, kad tik darydamas kažką padarysi.

Niuma tavo veikla tave džiugina, ir puiku. Man visiškai netiktų, o kas tiktų ir nežinau. Tai nieko ir nekeičiu. Nes realiai šiuo metu esu be galo patenkinta savo darbu, jo pobūdžiu, kolektyvu ir lankstumo galimybėm. Tik va pinigų papildomai užsidirbti svajonėm tenkinti norėtųsi. Nes jeigu žiauriai taupysiu, tai būsiu nepatenkinta kitur, nors gal kur ir iškeliautume sukandę dantis.

Atsakyti

dievulėliau, koks vargšiukas :4u:

dėl tų svajonių, tai nugis tiesa, kad visi (ar visos) esam skirtingi, skirtingai suprantam ir svajones ir jų įgyvendinimą. patiritis rodo, kad nu tikrai nereikia bandyt gyvent kito gyvenimą, t.y. norėti būti ir turėti, taip, kaip kitas.

smagūs, šaunūs įkvepiantys pavyzdžiai yra puiku, bet turime rasti kiekivenas savo kelią toms svajonėms ir turėti ir pasiekti.

bet svajonių turėt reikia.

reiktų pabandyt jas  susirašyt. nežinau, kaip ten su 50 vnt sektųsi, nu bet gal pramuštų po kiek laiko :D

Atsakyti

Niuma tavo veikla tave džiugina, ir puiku. Man visiškai netiktų, o kas tiktų ir nežinau. 

Jūs įsivaizduojat šitą veiklą pagal tai, ką aš darau... Blogai :)

Čia aš sutinku tieeeeek skirtingų žmonių. Ir mokytojų, ir medikų, ir kunigų, ir ūkininkų ir ...... bet visi šitoj veikloj yra dėl jų asmeninių priežasčių.

Aš čia dėl to, kad noriu laiko sau, noriu vasarą atostogaut ir noriu keliaut. Nebenoriu sėdėt nuo 8 iki 17 darbe. 

Ūkininkas čia  - dėl to, kad norėjo raudono traktoriaus,

Kunigas čia- nes jam svarbu švari aplinka ir ekologija,

Jeigu paklausytum nors kelis diskus kuriuos aš klausau- rastum tai, kas svarbu tau asmeniškai. 

Dar dalis žmonių čia yra dėl pasyvių pajamų, kurios sudaro minimum 600 eurų (mano mamos pensija 275) ir dėl galimybės bendrauti net išėjus į pensiją. Dėl seminarų. Dėl mokslų. Dėl naujų pažinčių. Supraskit, kad čia nereikia pardavinėt. Aš visiem sakau- neparšykit manęs prekių. Praėjo laikas, kai laksčiau su maišais. Vieną prekę galiu paimt. Bet internetine parduotuve- pats moki naudotis.

Atsakyti

Niuma, tai su tavim viskas tvarkoj

bet aš tokio dalyko ne tai kad nenoriu, aš puikiai žinau, kad tai ne mano sritis. aš visai kitoks žmogus. tai velniam man kišti pinigus ten, kur niekuo nepasinaudosiu.

Atsakyti

Va, va, Katukas gerai pasakė ir apie mane. O Amway viena veikėja man jau plovė smegenis per skype gana ilgai, kol užkniso ir galutinai pasakiau, kad tai ne man. Dar viena draugė entuziastingai lindo į akis, na, bet tada pradedi vengti tokių žmonių... O prekę vieną kitą nusiperku :). Bet tik tiek :). nenoriu niekam parsiduoti ir kažkuo besąlygiškai pasitikėti.

Atsakyti

Va, va, Katukas gerai pasakė ir apie mane. O Amway viena veikėja man jau plovė smegenis per skype gana ilgai, kol užkniso ir galutinai pasakiau, kad tai ne man. Dar viena draugė entuziastingai lindo į akis, na, bet tada pradedi vengti tokių žmonių... O prekę vieną kitą nusiperku :). Bet tik tiek :). nenoriu niekam parsiduoti ir kažkuo besąlygiškai pasitikėti.

mano grupioke labai ikyriai siulydavo,kol priejom draugystej liepto gala-nebebendraujam.nesinori buti reikalinga tik tuomet,kad isklausyt lochatrona apie stebukladarius vandens filtrus ir kt.priemones.ta ikyraus siulymo politika yra labai man nepriimtina,jau seniai stengiuosi vengti tokiu zmoniu...ne karo metas,pasirinkimas dabar visko didelis,tik mokek issirinkti.pats :)

Atsakyti

Aš tai irgi labai vengiu visokių tinklinio marketingo specų. Jie net jei ir nesiūlo kažko konkretaus pirkt, bet tas užsidegimas ir aklas tikėjimas idėja mane gąsdina. Kvepia sektantizmu :D 

Ir šiaip neįkertu kaip šiais laikais, kai gali nusipirkti bet ką parduotuvėj arba  internetu, dar ir šitas biznis randa klientų. 

Gadget visai į pogrindį pasitraukė :unsure: 

Ligvita įsižeidė ir net neateina pasakyt, ar pasveiko :unsure:​ 

Atsakyti