Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Uzpuole nosis ir gerkle.. mazaja irgi.. ot ir nuskilo pries atostogas :unsure:

Dovanos visiems nupirktos, liko kelias supakuot, alia det kur neturiu..egles vis dar namie nera :D griztam kuciu nakti, jauciu vistiek reikes snd ar ryt kazka sugalvot, o tai vaikai liks nesuprate kaip cia tos dovanos be egles atsirado :B

Nusprendziau, kad nieko gero mezgeja patapau.. antra karta numazinau kepure.. vel isardziau :unsure:

KGB.

Neprisimenu kada skaiciau.. neturiu tokios galimybes jau seniai.. o dabar mazoji labai myli knygas.. bus trb bibliotekininke.. visas knygas is dickiu kambariu tempia i svetaine ir varto..nesvarbu, kad be paveiksliuku. Noreciau per atostogas paskaityt..bet jau matau, kaip lakstysiu paskui mazaja :huh2:

O labiausiai tai megstu detektyvus, romaniukus su intriga, bet ne saldzius :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos,

Apie knygas gal panašiai kaip Nitė, iš dalies Šarangė pasisakysiu. Mėgau skaityt, bet senokai ką skaičiau. Nes konkuruoja mezgimas su skaitymu. Abiems šiuo metu neturiu jėgų, nes atsirado filmai mano gyvenime :). Bet man taip periodiškai nutinka - arba skaitau kaip išprotėjus, arba ne. Nueis mezgimo vajus, ateis skaitymo. itin retai ką sau perku, myliu bibliotekas. Mėgstu gilias, gražias, protingas knygas, kurių arba graži kalba ir pasakojimas, arba kurios kažko naujo išmoko, supažindina su kitom šalim, papročiais, istorija. Patinka ir lengvesnės knygos su įdomia intriga. Psichologinės patinka. Vaikškos/paaugliškos patinka, esu A.Lindgren fanė iki mirties :). Nemėgstu itin lėtų, slogių, kur viskas niūru ir jokios šviesos iki galo neatsiranda, pamenu, kad tokia buvo "Įbrolis" - gavau dovanų, perskaičiau, vis tikėdamasi kažko, bet paskui net pardaviau už pusę kainos, nes nenorėjau net namie laikyti.  "Gyveno kartą Uvė" - mano viena iš geriausių perskaitytų knygų. Jodie Picoult kažkada buvo sunervinus, na, ir matosi tas atidirbtas kurpalis, pagal kurį rašo, bet istorijos įdomios ir atskleidžiančios naujas įdomias sritis. Gana lengvos, bet ne "pigios" Sarah Jio knygos, visos patiko, kurias skaičiau, negalėjau atsitraukti, su intriga. Arto Paasilinna "Kaukiantis malūnininkas" ♥... Tai čia tik labai epizodiškai ką prisiminiau, vis gailiuosi, kad taip ir nesu užsivedus perskaitytų knygų sąrašo, pačiai būtų įdomu peržvelgti. Labai noriu šitos knygos https://knygynas.tap...savo-vaiku-infoir Brenė Brown knygų nei vienos neturiu, be galo geros (Kerpena, jeigu leidi dar man skaityti... nes aš ją dėl gilumo labai mažais kiekiais vartoju).

"Silva rerum"  3 kartus buvau pradėjus ir... toliau nepaskaičiau, ir neturiu jokio noro dėl mados skaityt :).

Atsakyti

omg,per mažą merininį leopoldo megztuką nusimezgiau  :unsure:  reikėjo tankumą didesnį imti,ech...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 15 gruodžio 2017 - 11:21

Labas rytas :4u:

KGB vėliau atsakysiu, neturiu laiko, tik F5 paspaudau :D

Olaiva, kas per megztukas, gal man geras būtų?

Atsakyti

nu leopoldinis...su kaspinu V formos iškirptėje...3/4 rankovėm man,smulkesnei turbūt ilgom būtų

Atsakyti

Olaiva nugi rodyk, tuoj neliks :)

Atsakyti

negaliu,dar atnara liko apačioj :D bet jau žinau,kad man ankštokokas

Atsakyti

Bapkes gryzo!!!! Juhu!!!! 

Atsakyti

Kaspinas kur, nugaroj, šone, man įdomu :) Kokia spalva, tuoj neliks :)

Atsakyti

Tai jei Leopoldo, turėtų būti prieky kaspinas.

Atsakyti

Tai neatsirado drakių, norinčių su manim ryt pasivažinėt ? :D

Atsakyti

Mano drakius gal ir norėtų, bet aš kol kas ne. :lol:

Atsakyti