Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, gerai pasakoji, net matau dūmus iš ausų tau einančius anytą bevežiojant  :lol:  :lol:  :lol: o šiaip tai  :4u: už tokią dieną  :blink:​ 

Atsakyti

Oi, Freke, šonus skauda :D Balionas tau  :4u: 

Aš irgi panašiai linksmai gyvenu. Vakar gavau siuntinį  :yahoo: Atidarau, o ten vaistai. Nu ok. Atėjo šiandien pašto pranešimas, vyras varo paimt, nes aš negaliu  :yahoo: Atsiunčia fotkę. O ten rankšluosčius atsiuntė :D Nu iš kažkelinto karto pataikysiu atspėt, bet jau pačiai iš savęs juokinga.

KGB:

1. ar visos mezgėjos dar ir knygas mėgsta skaityti??

2. ir kokios sekančios 2 eilėj ar bent norų sąraše? 

3. koks žanras labiausiai patinka?

4. kokia labaiusiai nevykusi knyga skaitymui - kuria gal pradeję nebaigėt arba perskaitėt iki galo bet net nesupratot kodėl :D :D

1. Taip

2. Agile Product Management with Scrum, User Story Mapping

3. Ko nors pamokančios knygos

4. Anglų k. gramatika (vis dar žadu kada nors baigt skaityt, kompleksuoju dėl savo klaidų), Šeši vyrai šešios žmonos (apie tarpusavio santykius, bet įveikiau tik pusę ir numečiau, nelipo visiškai...).

Atsakyti

Labas rytas.

Galima as ne visai papunkciui.Skaitau, myliu, reikia man to.Dabar pries akis Michelle Gable " Susitiksime Paryziuje".Knygas imu bibliotekoje, tai nuejus kartais pasakau -" Duokit ka nors tokio, kad seima liktu nevalgius" .

Knyga kurios nedaskaiciau..." Sirdies formos dezute" .Atrode nekalta.....is toli.bet gal po 10 puslapiu man pasisiause viskas ir visur.as knyga ne tai kad padejau, padejau ja prie duru.gal ten buvo baisiausia vieta visoj knygoj, gal toliau vien bajeriai, BET IKI SIOL SIURPAS NUEINA.

Atsakyti

Labas 

Nu atsakysiu i kgb kol pusryciauju

1.taip

2.4 silva rerum ir kotrynos ispazintis

3.istoriniai romanai ir lengvi detektyvai

4.daug tokiu neperskaitytu..paskutine pradeta nebaigta yra H. Wassmo Stiklinė pieno....tiesiog labai sunki, negerus jausmus ir nuotaikas sukelianti, dar viena pazistama pasake kad visa ta knyga tokia tai ir numeciau...

Bet paskui su vaikio mokytoja kalbejom sake gerai baigiasi tai gal dar duosiu jai sansą..

O tavo Žuviuk minėta yra F.Kafkos Metamorfozės..man visai patikp mokykloj

Atsakyti

Labas rytas,

Freke, tavo istoriją linksma skaityti, bet nesinorėtų pakliūti.

Pagalvojau, kad aš automatinėse degalinėse visada pirmiausiai šlangą į baką įsistatau išlipus. Ir dar man įdomiai tas rezervavimas nuskambėjo, nes manęs niekada neklausia iš anksto už kiek pilsiu. Suvedi slaptažodį, nurodai kolonėlę ir eini pilti. Man visada kildavo klausimas, o kas būtų jei kortelėj pinigų tiek nebūtų, kiek aš pripilčiau. Čia Neste degalinėj taip, gal kur kitur kitaip.

Apie knygas.

1. Skaityti mėgstu

2. Šiuo metu neturiu kažkokių konkrečių norų.

3. Mėgstu įvairias, net sunku apibūdinti. Gal svarbu, kad knyga įtrauktų, nereiktų  savęs versti skaityt ir kad nebūtų tuščia visai, atskleistų kažką psichologiškai, kokių gerų santykių pamokų,   ar šiaip įdomiai parodytų kokį nepažįstamą  sritį. Nemoku net suformuluot. Pvz man patinka Aleksandros Marininos detektyvai, nes ji daug atskleidžia netgi tai kodėl pvz nusikaltėlis tokiu tapo, kas įvyko jo gyvenime.

4. Paskutinė knyga kurios neperskaičiau iki galo buvo šią vasarą kažkokia meilės istorija, tokia meksikietiško serialo lygio, kur problemos dirbtinai kuriamos lygioj vietoj. Neprisimenu kuo patraukė tos knygos aprašymas, net dabar ir pavadinimo neprisimenu. Tiesiog atostogoms įsirašiau kelias knygas į planšetę. Tai vis dar skaičiau, skaičiau, laukdama, kad gal kas prasmingo bus, bet paskui pamačiau, kad jau įpusėjau ir nieko, tai ir mečiau.

Atsakyti

KGB :D

Skaityt mėgstu, nors turbūt teisingiau būtų sakyt mėgau, nes seniai seniai neskaičiau :huh2:

Detektyvai pirmu numeriu, paskui romanai, bet geriau ne tokie kur viskas prasidėjo, tada kažkas vyko ir tada vestuvės, o atvirkščiai - apsiženijo ir tada prasidėjo ... :rolleyes:

Nebaigiau skaityt Umberto Eco kažkurios knygos, neatsimenu net kurios, bet pavadinčiau knyga apie "zanūdas"  :D 

Atsakyti

Pagalvojau, kad aš automatinėse degalinėse visada pirmiausiai šlangą į baką įsistatau išlipus. Ir dar man įdomiai tas rezervavimas nuskambėjo, nes manęs niekada neklausia iš anksto už kiek pilsiu. Suvedi slaptažodį, nurodai kolonėlę ir eini pilti. Man visada kildavo klausimas, o kas būtų jei kortelėj pinigų tiek nebūtų, kiek aš pripilčiau. Čia Neste degalinėj taip, gal kur kitur kitaip.

Šlangą ir aš pirma įstatu, bet Neste tikrai tikria visada klausia už kiek pilsi :D ir įpila tiksliai už tiek, jei telpa. Arba už mažiau jei netelpa, tada ir nuskaito mažiau  :) 

Atsakyti

Gadget, nu ?????

Atsakyti

Gadget, nu ?????

gal dar nebaigė,nes tik apie 17 val rašė,kad pradės.apie pabaigą neužsiminė :D

Atsakyti

Šlangą ir aš pirma įstatu, bet Neste tikrai tikria visada klausia už kiek pilsi :D ir įpila tiksliai už tiek, jei telpa. Arba už mažiau jei netelpa, tada ir nuskaito mažiau  :)

Prie mano namų tikrai neklausia, arba čia tik manęs neklausia, nes pildama visad žiūriu už kiek pilu, nebent dabar kas pasikeitė, nes paskutiniu metu vyras vis pylė arba sūnus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 gruodžio 2017 - 08:44

As cirke pilu. Ner nestes pas mus. Bet kazkaip ipratus pirma susimoket tada pilt. Nes jei idedi pirmiau pistoleta rekia ta kolonele kur mokesit. 😂😁 as kortele visada vietoj moku. Neinu pas operatorius. 

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar jaučiuos kažką nuveikus mezgimo srity, nepatikimi svečiai taip ir neatvažiavo, tai išnaudojau laiką.

KGB:

1. ar visos mezgėjos dar ir knygas mėgsta skaityti??

2. ir kokios sekančios 2 eilėj ar bent norų sąraše? 

3. koks žanras labiausiai patinka?

4. kokia labaiusiai nevykusi knyga skaitymui - kuria gal pradeję nebaigėt arba perskaitėt iki galo bet net nesupratot kodėl :D :D

(konspektuosiusi skaitymui :) nu ir čia dlė Restar konspekto dar stengiuosi :D

Aš pati

1. taip:

2 labiausiai noriu perskaityti "Aš po tavęs" ir po to ta Saranges "Dingus duktė" suintrigavo :)

3 Žanras, psichologiniai romanai, detektyvai ( Sandros Brown daugiausiai esu keletą skaičius tai maždaug tokio "Sunkumo")

4. Autoriaus nepamenu, bet vadinosi berod Vabalas - kažkokie narkomano kliedesiai kaip jis pats save matė kaip vabalą ir visas kambarys jam toks atrodė :D perskaičiau20 psl ir mečiau :) čia tik baigus mokyklą taip nepataikiau :D

1. Skaitau, ne tiek kiek norėčiau, su pertraukom, pastoviai konkuruoja mezgimas ir skaitymas, bet prie lovos visada guli knyga.

2. Prie lovos "Vaistininko duktė"

3. Šioj vietoj mūsų skoniai sutampa: detektyvai, psichologiniai, šeimos paslaptys ir detektyvai ir dar pridėčiau pokario šeimos istorijų labirintus, anglija, prancūzija ir pan. Reiškia galim keistis rekomendacijom. :D Man kaip su serialais taip ir su knygom, turi būt mintis, veiksmo, vystymasis ir atomazga, nemėgstu tralialiuškų apie nieką... jokių meilių seilių  :blush-anim-cl: 

4. Gėda  :blush-anim-cl:  bet neįveikiau visų dievinamos " Tik su dukra", neįveikiau " Vargo kalno", neįveikiau kažkokios knygos apie provansą, kurią pirkau dėl viršelio ir pavadinimo :D bet pasirodė apie nieką... Net nepradedu visų dievinamų "Silva rerum" nes manau, kad ne mano stiliaus, su istorija aš susipykus  :blush-anim-cl:  

Atsakyti