Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, 

Galiu pasisakyt tik apie deficitini pakavimo popieriu :) va ca jis visai ne deficitinis. Ir rulonais (kaip mama darbe gaudavo), ir lapais

http://www.supakuota...avimo-popierius

Atsakyti

Aš dar apie mašiną paklausiu. Iškokių kamuolių mezgat. Man ta mezgėja, kur pardavė, sakė, kad tinka tik iš babinų mezgt, net kelias tuščias davė. Oaiva kaip supratau iš "kekso" mezgė. Tai ar tinka megzt iš tų vyniotuvo keksų? Jei ne, tai kaip į tas babinas privyniuojat?

Atsakyti

Tinka is keksu ;)

Atsakyti

Sveikos,

man patinka stalo zaidimai, mes zaidziame su draugais ar giminaiciais :) linksma buna, ypac alias zaisti :)

Kerpena, taip tinka is "keksu" megzti, ir nuo babinos galima jei is vieno siulo. :)

PAsiemiau siandien pamegzti dukros megztuka, reikia kazkaip uzbaigti. 

Atsakyti

Kerpena is keksu vidurio reik siula imt ir gali megzt, va is kamuoliuku tai nepamegsi, nevienodas padavimas butu, tiesiog pabandzius isitikintum. 

Atsakyti

Labas

Pasiekiau namus tik.......

Šiandien kuro uzsipyliau. 50l-90€ kaip? Neklauskit.... tikiuos per 14dienu atgaut mazesne dali. 😒😡👻

As paklausiu kaip??????

Atsakyti

Labas

Pasiekiau namus tik.......

As paklausiu kaip??????

Operatorius buvo toks fainas.... :D 

Ar priedai kokie tai briliant

Atsakyti

KGB:

1. ar visos mezgėjos dar ir knygas mėgsta skaityti??

2. ir kokios sekančios 2 eilėj ar bent norų sąraše? 

3. koks žanras labiausiai patinka?

4. kokia labaiusiai nevykusi knyga skaitymui - kuria gal pradeję nebaigėt arba perskaitėt iki galo bet net nesupratot kodėl :D :D

(konspektuosiusi skaitymui :) nu ir čia dlė Restar konspekto dar stengiuosi :D

Aš pati

1. taip:

2 labiausiai noriu perskaityti "Aš po tavęs" ir po to ta Saranges "Dingus duktė" suintrigavo :)

3 Žanras, psichologiniai romanai, detektyvai ( Sandros Brown daugiausiai esu keletą skaičius tai maždaug tokio "Sunkumo")

4. Autoriaus nepamenu, bet vadinosi berod Vabalas - kažkokie narkomano kliedesiai kaip jis pats save matė kaip vabalą ir visas kambarys jam toks atrodė :D perskaičiau20 psl ir mečiau :) čia tik baigus mokyklą taip nepataikiau :D

Atsakyti

Freke savitarnos degalinėj ikisai 90eu bet tilpo i baka tik 50 l??

Atsakyti

Ne. Viskas daug paprasciau.... :D Degalinej ikisau kortele. Susimokejau, rezervavo pinigus (nu pracekina jie kad esi mokus tai sumai) tik pyst ( cia yra toks zodis) bakas neatsidaro. Pasirodo mano kledarui centrinis nusprogo. Ir bakas liko uzrakintas. (Dabar jau zvengiu rasydama). Bet tada.... skambina anyta. Darbus baigiau atvaziuok.  Nueinu i budele pas operatore. Klausiu ar nuskaiciuos €? Sako kabes pinigai rezervuoti. Sakau o po manes neuzsipils kitas mano saskaita? Nu ne. Gal.... varau pas anyta, nes pas ja dar du mano vaikai. Belaukdama paskambinu vyrui. Apcypiu, nu profilaktiskai. Tas sako perskambinsiu reik pracekint kaip ir pro kur galima pasiekt baka.  (Nepasakosiu istorijos kaip jis man pasiule lyst po masina ir stabdziu suporta atsisukt) Skambina. Ilysk i bagazine. Kaip b**t? Uzrakinta gi. Apibumbu anyta. Bo stovi ir ziuri vidur kelio. Nuvezu ja pas jos anyta. Kol ji ten maista nesa,  as ginkluota atsuktuvu ir telefonu (pokalbis su uzjuriu atnaujintas) bandau atidaryt ta j******a dangteli. Atsidaro!!!!! Valio!!!!! Atejo anyta. As be zodziu einu sest. Reik gi namo nuvezt. Staiga akys suapvalejo..... feja geradeja vel uzdare dangteli!!!!!!!! Gi uzsidaro ko cia nervuojies????? O man reikejo kad neuzsidarytu!!!!!!!!!!!! Iki jos namu tyliu. Isleisdama nieko nesakau be zodziu gryztu miestan. Apsviestoje stoteleje sustoju ir vel pakrapstau. Atsidare. Ziu kazkoks cypukas islindes. O!!! Lenda atgal! Nuvaziuoju svytinti bet nubegusiu tusu i cirkas K ir vel uzsipilu. Si karta sekmingai. Sulaukiu vaiko is varzybu, bent jis gryzo ant sparnu ir namo. Eilines moteriskes eiline istorija. Kaip ir nieko baisaus. Bet tie 40€ vis dar kaba.... kabes ~14dienu.... arba trumpiau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 14 gruodžio 2017 - 23:24

Freke..zviegiuuuuu :hihihi: :hihihi: :hihihi:

Atsakyti

KGB:

1. ar visos mezgėjos dar ir knygas mėgsta skaityti??

2. ir kokios sekančios 2 eilėj ar bent norų sąraše? 

3. koks žanras labiausiai patinka?

4. kokia labaiusiai nevykusi knyga skaitymui - kuria gal pradeję nebaigėt arba perskaitėt iki galo bet net nesupratot kodėl :D :D

(konspektuosiusi skaitymui :) nu ir čia dlė Restar konspekto dar stengiuosi :D

1. Taip, labai, bet :D jau keli metai grožinę literatūrą skaitau labai retai :)

2. Dėl to retumo konkretaus norų sąrašo neturiu. Dabar skaitau Tess Gerritsen "Aš žinau paslaptį" - detektyvas, patinka, kaip ir kitos šios autorės skaitytos knygos. Kita eilėje "Italų kalba per 30d." ir "English-Italian medical dictionary" :)

3. Psichologiniai romanai, detektyvai

3. Hm... tokios dabar nepamenu, bet tikrai yra. Jei prisiminsiu, parašysiu.

Atsakyti