Aš tai iš tų, nežaidžiančių jokių žaidimų, nors kažkada mokykloj tai kortom labai pliekdavom, paskui Monopolį labai žaisdavom, o dabar kartais scrable pažaidžiam, šiaip kai įsižaidi tai visai nieko, bet netraukia manęs žaidimai nors tu ką, tik labai labai iš reikalo... Vaikai tai visokių turi....
Aš irgi nelabai mėgėja žaisti žaidimus, nors retkarčiais pavyksta įsitraukt. Nors paskutiniu metu jau vaikai nebelabai nori žaist, užaugo. Kris kros tai žaisdavom su antruoju sūnum, jis toks kantrus ir atkaklus. Kitiems dažniausia greit atsibosdavo. Kažkur net turim nuotrauką, kai visas iki galo raides sudėliojom į kryžiažodį.
Kerpena, ir kitos auksarankės - gal esate netyčia persiuvinėję pamušalą rankinukui? Man tai misija neįmanoma. O rankinukas toks mylimas ir išorėje gerutėlis (taigi ir pirkau tik pavasarį), odinis, bet nestoros odos, o va pamušalas pirmą sykį per mano gyvenimą - visai susivarė... Jau vyras biškį taisė, siūles, bet yra jis keliose vietose ir nieko gero nebebus. Arba gal kas kur nešė persiųti? Kažin, kiek kainuotų? Ir koks audinys pamušalui tinkamiausias? Esu tundra šitoj srity...
Kerpena, ir kitos auksarankės - gal esate netyčia persiuvinėję pamušalą rankinukui? Man tai misija neįmanoma. O rankinukas toks mylimas ir išorėje gerutėlis (taigi ir pirkau tik pavasarį), odinis, bet nestoros odos, o va pamušalas pirmą sykį per mano gyvenimą - visai susivarė... Jau vyras biškį taisė, siūles, bet yra jis keliose vietose ir nieko gero nebebus. Arba gal kas kur nešė persiųti? Kažin, kiek kainuotų? Ir koks audinys pamušalui tinkamiausias? Esu tundra šitoj srity...
gi tu berods pirkai jį iš kažkokios vietinės firmos? pabandyk į juos kreiptis, gali būt kad jei persiųs. mano kolegė va, jau tikrai daugiau nei metus ir ne net nedu turi rankinuką iš tashe tashe, sugedo užtrauktukas, tai nunešė jiems patiems ir jie tvarko. tai gal ir tau pasisektų?
Nea, užsisakinėjau iš LV , šmėstelėjus mintis buvo gal pretenziją parašyt su foto, ale tai gal aš plytas jame nešiojau ar ką, kaip įrodyt, kad ne aš sudraskiau. Ir sąskaitą lyg neseniai radus išmečiau... Va šitas: http://gabi24.lt/pro...hp?id=705088546. O gal parašyt, kaip manot? radau info apie užsakymą el. pašte.
Dabar net neprisimenu, ar teko kokiam pirktiniam rankinukui persiuvinėti. (Vyro paltui, tai tikrai persiuvinėjau kartą)
O šiaip teoriškai turėtų būt nesunku, jei tas pamušalas, toks "palaidas" kaip nors nesujungtas su kokias rankinuko skyriais, ar siūlėse nesusiūtas su išoriniu sluoksniu,o tik pritvirtintas tie rankinuko viršumi. Pvz vyras turėjo tokį nedidelį vyrišką rankinuką per petį su daug skyrių. Tai jam irgi pamušalas pirmas išplyšo.Tada galvojau keisti, bet ten kai daug tų skyrių, tai viskas tiek sujungta, kad beveik neįmanoma prieit.
paprastai būna įsiūti pamušaliniai audiniai, bet reikėtų kokio tvirto, neplono.
Rytoj Beatos laidoje dalyvaus ta mano jau daug kartų išgirta vaikų psichologė Aušra Kurienė. Jei domina pažiūrėkit.
ir mano mėgstamas aktorius dalyvaus
Tiesiog svajonių laida, nes Beatą aš irgi mėgstu
Nea, užsisakinėjau iš LV , šmėstelėjus mintis buvo gal pretenziją parašyt su foto, ale tai gal aš plytas jame nešiojau ar ką, kaip įrodyt, kad ne aš sudraskiau. Ir sąskaitą lyg neseniai radus išmečiau... Va šitas: http://gabi24.lt/pro...hp?id=705088546. O gal parašyt, kaip manot? radau info apie užsakymą el. pašte.
aš parašyčiau, paaiškinčiau, kad va taip nutiko (na, jie gi duoda net 2 metų garantiją) ir mandagiai pasiteiraučiau, ką jie ketina dėl to daryti. o tada ir spręsi, kai atsakys.
o dėl persiuvimo, tia nueičiau į galanterijos taisyklą ir paklausčiau, kiek tai kainuotų. ir tada spręsčiau
Man visai idomu tie stalo zaidimai. Bet tik man vienai.... vyrui ner kada, dicki gal ir sudominciau, ale yra dar du kitos amziaus kategorijos..... tai zinau kaip baigtus. Bandom zaisti dviese. Tada vaikai zaidzia pagal savo taisykles. Paskui randu isbatstyta ir gale viskas keliauja konteineri.
Šiandien kuro uzsipyliau. 50l-90€ kaip? Neklauskit.... tikiuos per 14dienu atgaut mazesne dali. 😒😡👻