Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, puikios dovanos, ir taip gražiai supakuotos. Kašmyras... :wub:  

ar brūžinai kažką su mašina?

Atsakyti

Taip, mano swapinės pakuotės konteinerinės  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

va,man šitas pats tas,patogiau atsikirpti ir pasidėti ruloną:

http://www.supakuota...ierius-rulonais

Atsakyti

aš kartą kaimyno paprašiau,kad man nuo Iki,kur būna išmetimui,kelias medines dėžutes parvežtų,tai...grįžo su ta mašina,kur su būda būna,pilna tų dėžių.sakau tau viskas tvarkoj??? :D krovėm,krovėm...dar nesunaudojau,jau ir prakurom imam tas lukšto dėžutes :D

Atsakyti

Jaučiasi, kad gruodis - šiandien kirpykloj buvau 7.30 :B  Vienintelis laikas, kurį mano nuostabioji kirpėja surado. Tai sėdžiu sau namie dabar visa graži ir dirbu (nu ok ok mezgu kišenėtą, tik niekam nesakykit :D ).

Dovanų dar neturiu, jau truputį ima panika :B  Vyrui tai bent kelias idėjas turiu, o va M. tai nežinau. Pametėkit kokių idėjų ar ką :angel2: 

Sau mieliaisiajai tai Filorga kremą po eglute pasidėsiu :) 

Atsakyti

Tokio ruuudo papieraus senukuose yr, remonto metu grindims dangstyt :D

Atsakyti

a kaži tokio panašaus popieriaus kokiuose senukuose nebūtų :hmm:  ten būna tokie rulonai dažymui pasitiesti skirti. bet turbūt storas ir negražus :D

Atsakyti

Tokio ruuudo papieraus senukuose yr, remonto metu grindims dangstyt :D

kai ieškojau,tai tik balkšvas kažkoks buvo...rulonais

Atsakyti

Aš tik popieriaus neturiu :D mano mažiukas Kalėdų seniui parašė laišką ir nupiešė šešias dėžutes, visas skirtingų spalvų :blink: nu raudona, mėlyna ir žalia tai ne problema, auksinį popierių galima bus iškišt už geltoną, bet ką daryt su oranžiniu ir violetiniu :blink:  

Dėžučių turinio nedetalizavo, tai nėr sunku pataikyt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 14 gruodžio 2017 - 11:25

Liniuka, pasidalinsi po to, ar kokius stebuklus tas kremas padarys.

aš tai idėjų sunkiai, dukroms pižamos, vyrui.... nu sakė kostiumo nori, bet tai po egle netilps :D  o sau tai išvis - arba viskas arba nieko :D

Atsakyti

Mano Nojus vakar guli loj ir rašo dar vieną laišką kalėdų seneliui:

"Mielas seneli,aš nesugalvoju,ko noriu,tai tu savo nuožiūra man ką nors atnešk" :D

Atsakyti

ar brūžinai kažką su mašina?

Dar ne :) Bet jau kaupiuosi viduje.

Ristina rūpinasi manim, man net kažkokių pamokėlių kaip akis apsimesti atsiuntė. Ir kur ten ta poroloną pakišti :rolleyes: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 gruodžio 2017 - 11:28