Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

17 val.

Kaip suprantu kumstukus laikyt šią valandą? :4u:

Atsakyti

Šarange, o tai jau pavyniooot iš babinaitių???

Tarp mokslų?

17 val.

Nepagalvojau... :D

Kelių limonų vertės kumščius laikyt? :D

Atsakyti

Nepagalvojau... :D

Kelių limonų vertės kumščius laikyt? :D

man rodos mes tokios vertės kumščių neturim :D

labas dienas

palikau savo auto ilgam servisiuke. :B  po pietų trenksiuos į kitą Vilniaus galą pakaitinio....

ir viskas už-kni-so :B

na gerai, girliandos gražios :D  ir kava. nors tokia paguoda

Atsakyti

pa ga liau baigiau pakuoti dovanas visas,dabar viską nešiu slėpti :D

šiemet nenorėjau jokių dovanų maišelių,tiesiog senobinis deficitinis popierius ir mini dekoracijos

kažkada berods Lusasita dėl kašmyro skalbimo klausė,tai vat maniškiai šalikai 1200 apsukom sukosi,pūkas pakilo nuo  sta   bus  :wub: 

DSC_1838_medium2.JPG

DSC_1828_medium2.JPG

DSC_1830_medium2.JPG

DSC_1822_medium2.JPG

DSC_1846_medium2.JPG

DSC_1840_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, kur deficitinio gavai :D

pliam, kap jums gerai tos dovanos gaminasi....

Atsakyti

pusseserė parūpino kelis lapus,sako taupyk :D ką taupyt,beveik visą sunaudojau :D mačiau rulonais kažkokio būna ikėjoj,vaikų piešimui,kur į tokį rėmelį įsistato,tik nepamenu,baltas jis ar rusvas buvo...Kaune labai biedna ikėja...

Atsakyti

tie saldainiukai saldūs majai parduotuvėj po 14 centų berods,kai vienur su Lukne po 1 eurą matėm  :blink:  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš tai visokių popierių, dėžių ir pan. darbe randu netoli konteinerio, tai jau prikaupus esu  :D 

Atsakyti

konteinerinė :D

Atsakyti

Labai man skoningas toks įpakavimas. Visada labiausiai patinka visoks paprastas rudas popierius ar kartonas (atrodo, kad beveik visada ir buvo tokios mano swapinės dėžutės...). Vakar mačiau Hyper Rimi tarp spalvoto pakavimo popieriaus ir tiesiog rudo popieriaus rulonėliuose. Gaila, kad neturiu vyrų, kuriems galėčiau šalikus megzti. bernai su snoodais, vyras baktusą mano dievina, reiktų kada skirti laiko ir naują pakaitinį įtaisyti, brolis nenešioja, vyro brolis pernai gavo. Kaimyno nelepinsiu :), kaimynka nesuprastų :). Ji patenkinta mano megztą moherinį šalį nešioja.

Siaubingai prastai miegojau, atsikėliau kaip sudaužyta, išgėrus ciberžolės pagerėjo, bet panašu, kad reikia vėl kartoti dozę, nes net nežinau kas darosi... Aišku, raumenis dar skauda po mankštos, bet ir nosis keistai elgiasi kažkaip, ir galva. Mažajai viskas praėjo, galėjau pasilikti namie, bet išsiveržė į darželį, nes labai jai ten patinka. Tai bandau dirbti viena namie, skalbyklė sukasi, padarysiu kada pertraukėlę ir dar išsisiurbsiu..

Atsakyti

Kaune yra cia http://www.supakuota...opierius-lapaislyg Jonavos g. randas🤔

Atsakyti

Olaiva, puikios dovanos, ir taip gražiai supakuotos. Kašmyras... :wub:  

Atsakyti