17 val.
Kaip suprantu kumstukus laikyt šią valandą?
Nepagalvojau...
Kelių limonų vertės kumščius laikyt?
man rodos mes tokios vertės kumščių neturim
labas dienas
palikau savo auto ilgam servisiuke. po pietų trenksiuos į kitą Vilniaus galą pakaitinio....
ir viskas už-kni-so
na gerai, girliandos gražios ir kava. nors tokia paguoda
pa ga liau baigiau pakuoti dovanas visas,dabar viską nešiu slėpti
šiemet nenorėjau jokių dovanų maišelių,tiesiog senobinis deficitinis popierius ir mini dekoracijos
kažkada berods Lusasita dėl kašmyro skalbimo klausė,tai vat maniškiai šalikai 1200 apsukom sukosi,pūkas pakilo nuo sta bus
Labai man skoningas toks įpakavimas. Visada labiausiai patinka visoks paprastas rudas popierius ar kartonas (atrodo, kad beveik visada ir buvo tokios mano swapinės dėžutės...). Vakar mačiau Hyper Rimi tarp spalvoto pakavimo popieriaus ir tiesiog rudo popieriaus rulonėliuose. Gaila, kad neturiu vyrų, kuriems galėčiau šalikus megzti. bernai su snoodais, vyras baktusą mano dievina, reiktų kada skirti laiko ir naują pakaitinį įtaisyti, brolis nenešioja, vyro brolis pernai gavo. Kaimyno nelepinsiu , kaimynka nesuprastų . Ji patenkinta mano megztą moherinį šalį nešioja.
Siaubingai prastai miegojau, atsikėliau kaip sudaužyta, išgėrus ciberžolės pagerėjo, bet panašu, kad reikia vėl kartoti dozę, nes net nežinau kas darosi... Aišku, raumenis dar skauda po mankštos, bet ir nosis keistai elgiasi kažkaip, ir galva. Mažajai viskas praėjo, galėjau pasilikti namie, bet išsiveržė į darželį, nes labai jai ten patinka. Tai bandau dirbti viena namie, skalbyklė sukasi, padarysiu kada pertraukėlę ir dar išsisiurbsiu..
Kaune yra cia http://www.supakuota...opierius-lapaislyg Jonavos g. randas🤔