Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na ne viskas taip jau tiesiai ir be vingių

Aš pvz nenoriu jokio kalėdų šventimo šeimoj. Bet mano šeima nori. Nu tai čia aš labai sunkiai dėlioju prioritetus tarp "aš" ir "mes"

kolektyvas nu irgi toks slidus reikalas. Bo nes neapsisprendžiu, tai aš kolektyve dirbu ar individualiai. 

Visi mes turim savų tarakonų....

Nors realiai man šiandien gal labiau Gadget mintys riimtinos.

Atsakyti

Sumuštiniai buvo blondino klasei :) Jau sudegustuoti.

TAS REIKALAS darbinis. Tikiuos, bus poreikis kawos. Ir blublekei jau sejuoną beveik numezgiau, bus prezentacija :)

Atsakyti

į pyragų temą: aš labai mėgstu tuos narkomanų,su aguonom :D sekmadienį kepsiu šitą :

https://www.lamaista...gn=facebook-url

sekmadienį suorganizavau mini ekskursiją į vienuolyną Molėtų raj.,kuriame kepsim kalėdaičius,po to per Mišias kunigas pašventins, apžiūrėsim vienuolyną, tikiuosi jokios daugiau ligos nesutrukdys  :hmm: 

jau kaip tingėjau sukti meriną...tai čiupau kašmyrą ir du šalikus nubrūžinau.po 123 gr, nesunkūs :)

Atsakyti

kolektyvas nu irgi toks slidus reikalas. Bo nes neapsisprendžiu, tai aš kolektyve dirbu ar individualiai. 

Visi mes turim savų tarakonų....

Nors realiai man šiandien gal labiau Gadget mintys riimtinos.

Tarakonus reik dresiruot  :lol: 

Kolektyve ir aš dirbu, bet savo kolegų mylėt, apdovanot ir linksmintis su jais aš neprivalau  :ax: 

Jei labai jaučiu poreikį, galiu asmeniškai pasveikint, pasakyt ką gero apie jį galvoju  :rolleyes: apie jas retai galvoju ką nors gero  :P 

Ir geriau sveikinimus pasilikt Naujamečiui, nes Kalėdos tokia šventė  :unsure:  nevisada ir žinai, kada žmogų sveikint  :rolleyes:

Atsakyti

Sumuštiniai buvo blondino klasei :) Jau sudegustuoti.

Aaa, mes be vaišių sutarėm, nes pradžia 18.00, tai gali naktipiečiai gautis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tarakonus reik dresiruot  :lol:

Kolektyve ir aš dirbu, bet savo kolegų mylėt, apdovanot ir linksmintis su jais aš neprivalau  :ax:

Jei labai jaučiu poreikį, galiu asmeniškai pasveikint, pasakyt ką gero apie jį galvoju  :rolleyes: apie jas retai galvoju ką nors gero  :P

Ir geriau sveikinimus pasilikt Naujamečiui, nes Kalėdos tokia šventė  :unsure:  nevisada ir žinai, kada žmogų sveikint  :rolleyes:

Dėl naujamečio pritariu.

dėl kolektyvo viskas individualu. Jei visi sutinka ir pritaria nors ir labai kvailai idėjai, atsisakydamas eini savo tarakonų dresuot. Ir kelis kart atsisakius, tampii vienišium. Kartais tas net ir darbui trukdo. Ir kas ypatingai šlykštu, tampi patyčių objektu. Taip taip, iš kur vaikai pas mus patyčių išmoksta... iš mūsų pačių.

Atsakyti

Gilokai čia pakapstėt, kol aš save į 5 planą buvau padėjus. Teko irgi prie paštomato eilutėj pastovėt ir grįžt į darbą tel pasiimt.

Gruodį aš niekam negebu nuoširdžių dovanų išgalvot. Tik savo vaikams... Visi tie keitimaisi už 2-5-8eur (teatre, chore, mokykloj...) mane varo iš proto, o dar angelų žaidimai, kai vos ne kasdien šūdniekius reikia nešt... Kad bent kas su tėvais pasitartų... Kartais, kai nieko nebegali pakeist, tenka paputot - ant dūšios lengviau.

Nitei kad kalbumas užėjo :).

Atsakyti

Man tai žavu Ingriduskos pastangos ir jauciu kolektyvui faina, bet va tas nusivarymas tai jau  nelabai... Bet suprantu, nes kai isuka ta masina sunku islipt, man pernai buvo... Jei fainas kolektyvas tai noreciau ir dovanom keistis ir vakarelio ir tt, ypac kai to niekad nebuna...

Mokausi ir as po mazai kazko nepadaryt, nebut, negalet, nenoret, netobulet ir nebumbet, nelengva, bet svarbu noret...

Vaiku keitimaisi masiskai neuzgriuna, bet bumbu, net ne del finansines priezasties, o del sumaterialejimo vaiku, sakau keiskites savo ranku dovanom, tai ne... Snd gincijomes su Lukne, kdl butinai su drauge nori keistis uz 5eurus o ne 4 ar 3,o gi todel, kad nori uz 5 nupirkt 5 dovanas vienai draugei, nu ka, sunku irodyt kitaip, tik pritart arba uzdraust 😁 bet dziaugiuos kad bent tik drauge 1! 😁

Atsakyti

Nitei kad kalbumas užėjo :).

Aš nekalta, mane gadget išprovokavo  :lol: 

Kalbos kalbom, o man dar Vilniaus vandenys veiklos užtaisė  :oh: gavo MB sms'ą, kad naktį išjungs vandenį  :blink: tai kol visus bliūdžiukus prisėmiau ...

Atsakyti

O as saviskiui padarysiu dovana i mokykla. Prisirankiojau neblogu ideju printereste, tai meistrausiu.

Ingridushka, faina tu😉nestresuok 😉 tik nesmagu, dėl to krūvio viso.....

As sian 7.40 is namu isvaziavau 20.20 gryzau. Ir as gi nedirbu.... vaikams dovanu neturiu. Vyras sake pasirupins vaikais. As tik nuorodas nusiunciau. Tik va.... bernams bus po kaledu dovana. Nezinau kaip padaryt, kad nudziugintu tas senis. Egles dovanos nuoroda nusiusta, IKEA virtuveles. Kai Norvegijoj pigiau nei cia tai tetis ir nupirks. 

Kablelius irgi nevisur sudejau.... bus bedos 🤔

Atsakyti

Labos

sveikatos ir poilsio, kam ko reik  :4u:  :4u:  :4u: 

O šiaip tai swapas dar nesibaigė, jei ką  :B Varykit tuos tarakonus lauk, fėjų metas vis dar  :B 

Atsakyti

Atsinešu čion savo pačios citatą

Man ir toliau labai patinka naujoji M. Cyrus https://www.youtube....t=RD7TuqJkyX-Ow

There's always gonna be another mountain

I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb (yeah)

Tik noriu pasakyti, kad swap'as yra stebuklas. Ir jį susikūrėme pačios. 

Ir nestebuklo didelę dalį taip pat kuriame pačios. 

Tai, pagalvojau aš, kodėl?? Kodėl sąmoningai nenusprendus, kad einame link stebuklo, nes JIS mums labiau patinka? Ir eikime. Nebūtinai kiekvienu sprendimu. Bet kryptingai, kiekviena link savojo stebuklo.

Atsakyti