Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena kokio reikia? Galiu pažiūrėt... Bet gerai qqtė sako, gali būt ir panaikintas.

Oj, man buvo pirmas kartas geras su tuo paštomatu, buvo žiauriai kartšta, gal +33 karščio, rankos prakaituotos, matyt, dėl to, niekaip nepavyko atsiimt siuntinio, sako vis, kad ne toks kodas.... Paskambinu, atsiliepus operatorė paklausė koks terminalas ir pan, paskuis ako, čia jūs su vaikučiais? net atšokau, galvojau iš kur žino????  :D  :D  :D  Pasirodo net gi mato per kameras, ji pati suvedė visus kodus ir atidavė siuntinį :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 31 sausio 2017 - 08:36

Mano svajonės labai realios:

Laisvas laikas sau, kelionės kiekvienais metais su šeimą vis į kitą šalį po savaitę, vasarą- atostogos, nes daug vaikų turiu ir darbo laikas toks, kokį pati nusistatau.

Viską darau tą kryptim :)

Ai, metų pradžioje atsirado 2 įrašai mažoje juodoje Coco Chanel knygelėje - spalio 26 diena ir lapkričio 21 dieną. 
Jei viskas pavyks, ko prašau- nufotografuosiu jums tuos du įrašus :) 

Atsakyti

Niuma, vat tavo svajones aš tiesiog pavadinčiau norais, nes jos realios, normalios ir nuo tavęs pačios priklauso, tai tiesiog tikslas, tu jo imi ir sieki, viską darai dėl to :) O svajonės, pagal mano supratimą, turi pačios išsipildyt :D:D

Realiai ir aš noriu, pvz atostogų ne LT su visa šeima ir tai gal visai realu, bet dėl tam tikrų aplinkybių tai neįvyksta, turbūt per mažai pastangų tam dedu :)

Atsakyti

Niuma, spalio 26 d. dar atsirenku, kas per įvykis maždaug, o vat dėl lapkričio 21 :hmm:  tai ne. aš ne apie svajones, apie būtent kodėl tokiso konkrečios datos.

labas rytas

mano svajonės tai kažkokios labia jau egoistiškos... t.y. nukreiptos į grynai asmeninius reikalus, gal net greičiau emocijas. nemoku aš apie įvykius svajot.

nu arba, kažkaip tos svajonės  gali įdomiai pildytis.... pvz, pasvajodavau apie naują mašiną. visai naują. nu bet kažkaip su tokiu keliu iki tos svajonės, tai ainana :blink:  kažin ar norėčiau pakartot

ir šiaip, jeigu tik garsiai papasakoju apie svajones, tai jos arba sprogsta kaip burbulas, arba pasuka ne tuo keliu :D todėl nepasakosiu ničnieko :D

žiūrėjau užsikabinusi Dauntono abatiją. II sezonas, 7 serija, baigės taip intriguojančiai, nors jau vėlu (vakar), galvoju, pažiūrėsiu tą paskutinę 8 seriją. o ten :oh: serialo filmavimo užkulisiai. nu blyn, taip ir likau visa suintriguota ir be rezultato :D

Atsakyti

Nu kasmet su šeima aplankyt skirtingą šalį aš svaojoju jau gal 8 metus :D Vaikų daugėja. Aplankytų šalių- nea.

Atsakyti

Prisiregistravau tarp mergaičių, ten rado reikiamą terminalą, dabar bandysiu šituo būdu, tikiuosi pavyks. :)

Atsakyti

Sveikos, svajoklės :), fainai svajojat, ačiū, Lietuti, už pasidalinimą. Aš pamirštu apie mažus dalykus pasvajot, nors jie labai nuspalvintų gyvenimą. Ir kad juos reikia kažkur užfiksuoti - irgi geras priminimas.

Terminai skiriasi, bet esmė daugiau mažiau tą pati. Aš tingiu filosofuoti. Na, bet sodo svajonė buvo tikra svajonė - realiai negalėjom mes jos įgyvendinti, bet neužteko tik žiūrėt į debesis ir svajot :). Kol ničnieko nedarėm, tai niekas ir nevyko. Bet reikėjo kalbėti apie tai, ypač, kad tinkami žmonės išgirstų :), reikėjo ieškoti, aš vienam pašte atitinkamą slaptažodį buvau užsidėjus, kad nuolat sau priminčiau. Nors realiai šansų nelabai buvo.

Niuma kieta. Aš tai neturiu tokių gebėjimų suktis, t.y. nežinau, kurioj srity norėčiau ir galėčiau tą daryt, kad dar ir užsidirbt galėčiau. Nors energijos turėčiau ir sunkiai dirbti nebijau.

Atsakyti

o aš esu tinginė. ir energijos net trečdalio tiek neturiu, kiek Niuma.

tai apie tokius dalykus, kur jos reik, mečiau svajot. nes iš tikrųjų, nė kruopelytės nedarant, ovien svajojant, tik nuotaika genda, nes nieks nevyksta :D

Atsakyti

Esi mezgus, gal kur yra vaizdinė medžiaga, kaip išmegzti, skubiai nereikia, bet ateityje išbandyčiau :)

Aišku, kad esu :D , alebettačiau ne pernai, o praeitam šimtmety :lol:

Ieškok "nukeltų akių raštai" arba "spalvotas koriukas" - nu kažkaip pačiai reiks pavargt :angel_not:

Nu tiesa, dabar turiu vieną norą, kol kas atrodo nelabai realus, bet iš principo realus, tik ne šiandien ir dar aš nieko nedarau dėl to  tik noriu :D

Nu vat, kai tik nori ir nieko nedarai, tai ir yra svajonė :D

Aš irgi nesvajoju :huh2: aš arba noriu ir darau, arba nenoriu ir man padaro :rolleyes: tada gyvenu svetimoj svajonėj :lol:

Atsakyti

Sveikos  :)

Kažko nekalbadieniai, bet svajonių/norų tema užkabino  :)

Kažkur metų gale interneto platybėse radau lyg psichologės patarimą kitų metų planus užrašyti kitaip, nei paprastai. Ne šiaip punktais, noriu to ano trečio dešimto, o tokiu stiliumi: 2017 m pavasarį aš išlaikiau teises, liepą su šeima savaitę atostogavome Italijoje, rudenį mane paaukštino darbe iki skyriaus vadovės pareigų, sūnus laimėjo pirmą vietą olimpiadoje ir tt, tarsi tai jau įvykę konkretūs įvykiai. Ir parašyti privaloma ne mažiau kaip 50 punktų! Ir paslėpti iki metų pabaigos  :D Pabandžiau  :mirksiukas:  Iš pradžių sunku buvo sugalvoti daugiau, nei 5, atrodė, nieko aš nenoriu, apie nieką nesvajoju... o paskui kaip prasiveržė  :lol:  Pavariau ir realių ir nerealių  :happy:  Žiūrėsiu, ar pavyks save "užprogramuot"  :ax:​ 

Atsakyti

Donstop, aš kažkada panašiai pasielgiau pagal Ilzės Butkutės patarimą, gal net jaunatis buvo :). Surašiau, užklijavau voką, įsikišau į stalčių ir turėjau po metų išsitraukti. Visa bėda, kad tas vokas kažkur dingo, tam stalčiuj nebėra. Mažu koks angelas pasiėmė :D. Nes faktas, kad tos 2 didelės svajonės - sodas ir konkretus atlyginimo padidėjimas, kuris atrodė visiškai nerealus, bet būtent taip nerealiai ir išsipildė. O svarbiausia, kad tik tuos 2 dalykus ir atsimenu, o kitų, ką surašiau, tai ne :). Galėtų tas vokas ir atsirasti pagaliau. Arba naują teks rašyti :).

Nuoširdukui :) https://galtaupakeli...015/10/25/e-x2/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 sausio 2017 - 10:12

Niuma, spalio 26 d. dar atsirenku, kas per įvykis maždaug, o vat dėl lapkričio 21 :hmm:  tai ne. aš ne apie svajones, apie būtent kodėl tokiso konkrečios datos.

11.22 Emiliui sueis 2 metai :) Iki tol turiu pasidaryt taip, kad galėčiau toliau jį augint namie, nes nebegausiu ir tų pačių 40  proc, ką gaunu dabar.

Sveikos, 

Niuma kieta. Aš tai neturiu tokių gebėjimų suktis, t.y. nežinau, kurioj srity norėčiau ir galėčiau tą daryt, kad dar ir užsidirbt galėčiau. Nors energijos turėčiau ir sunkiai dirbti nebijau.

Viskas yra daug paprasčiau, nei galvoji. Aš dabar klausau daug seminarų per diskus. Jokio juodo, sunkaus darbo nedarau. Bet einu ta kryptim, kuria noriu ir su pasimėgavimu.

Panos help,

situacija: vasario 10-12 dienom bus Rygoj konferencija. užsakiau abiem su MB viešbutį (2 naktys su pusryčiais - 45 eurai žmogui). Jis nuo rytoj pradeda darbus Preiloj, nenori mėtytis ir nenori važiuot. Konferencija - stipri. Kas buvo Forum One (aš buvau, man patiko) ir šitam, sakė Rygoj buna kietesni lektoriai. 3 dienų seminaro kaina 115  eurų. Ieškau fainos kompanijos su manim :D Bo nes, vienam kambary teks miegot. Anglų ir rusų  kalbom seminaras. Laukiu žinučių. noriu su savo mašina važiuot. Arba ieškosiu, kas iš Kauno važiuoja. Kad būtų pigiau.

Atsakyti