Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

Ingriduska as tave suprantu. Mes darbe ir keiciames dovanomis uz 10 euru. Ir as galvoju kas butu faina gauti paciai, ka idomaus nupirkti. O gavus kazkoki suda kuri zmogus nupirko prabegdamas nes kazka reikia nu tai ne kazka tikrai. Galima viena karta metuose pasistengti ir nupirkti apgalvota. O jei galvoji ai nupirksiu bet koki sudnieki bele nupirkau tada tiesiog reikia tame nedalyvauti.

Atsakyti

As su tavim nesigincysiu Gadget...tiesiog kaimyne yra pamainos vadove Maximos keptkloj. Kaledu tortai iskepti birzeli. Mantingos tesloj nera sviesto. Cruasanas yra sviestinea o ne margarinines teslos ir jei ten nera sviesto  tai man visada bus nelygu namuose is sviesto kepta.

vaizda kopijuoja bet su skoniu siknoj. Ali macarons ir Rimi labai skirtingi desertai. Tiesiog

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 13 gruodžio 2017 - 20:15

Manau, ingriduska, esminis mudviejų skirtumas yra tas, kad aš, jei matau, kad nespėsiu, arba nenoriu savęs "spėjusios", prioritetus susidėlioju. Iš 5 darbų bus prioritetai 1, 2, 3, 4 ir 5. Man esu svarbi. Gyventi bambėjimo situacijoje - ne man. Aš einu spręsti ir keisti.

PS vaisiai yra puikios vaišės.

Atsakyti

Yra puikus dalykS, kateringas vadinasi.

Kate kas? Eisiu googlint  :rolleyes: 

Yra ir daugiau gerų dalykų, kurių ingriduska nenaudoja  :P​ 

Atsakyti

Paruošto pagal pageidavimus maisto tiekimas. Galiu rekomenduoti du tiekėjus.

Atsakyti

Manau, ingriduska, esminis mudviejų skirtumas yra tas, kad aš, jei matau, kad nespėsiu, arba nenoriu savęs "spėjusios", prioritetus susidėlioju. Iš 5 darbų bus prioritetai 1, 2, 3, 4 ir 5. Man esu svarbi. Gyventi bambėjimo situacijoje - ne man. Aš einu spręsti ir keisti.

PS vaisiai yra puikios vaišės.

Dar vienas esminis skirtumas tavo naudai yra skyrybos ženklai ir nosinės raidės  :wub: 

Diskusija apie tešlas man neaktuali  :rolleyes: 

Oj daug įdomaus išgirstų asaba, pasiūliusi man keistis dovanomis su kolegomis  :blink: net bijau įsivaizduot  :B​ 

Atsakyti

Šiandien turėjau laiko ir kiek tingėjau projektą be pusės duomenų dėlioti. Tai du padėkliukus sumuštinių pati padariau. 

Ta proga namie baigėsi maistinė plėvelė.

O meduolinį namuką rrrryškiai savo kaimo kepyklėlėj pirksiu.

Atsakyti

Nitė sako:

Oj daug įdomaus išgirstų asaba, pasiūliusi man keistis dovanomis su kolegomis  :blink: net bijau įsivaizduot  :B​ 

Pernai išgirdo iš manęs. Nu nes nusprendė ir liepė. Ot mėgstu, kai mano asmeniniais pinigais bando rasporiažalintis, ne tasss žodissss. Kai noriu, tai kitas reikalas. O kai liepia norėt, tai galiu keleto erotinių kelionių palinkėt, mandagiai atsakydama, dėkui, bet man šis siūlymas neįdomus.

Atsakyti

Na matai Gadget tokia nevykusi esu as...

bambanti dejuojanti savo aš i 5 plana padejusi..

ir nemoku lietuviskai ir su skirybos zenklais rasyt...

ir nepasiuciau nieko del keitimosi dovanom ir net manau kad faina visai keistis.

Pypec nu ir kaip as gyvenu..

Atsakyti

Jei atvirai tai sory bet nenoriu net veltis i joki pokalbi. Kiekvienam savo. Apie tesla pasisakyt niekieno ir neprasiau. Cia nebuvo joks klausimas. Na bet Nite suprantu sunku susigaudyt kai glusiu rasanciu be skirybos zenklu pilna

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 13 gruodžio 2017 - 20:38

Aš nutyliu 10 kartų iš 11.

Bet šiandien toooks drebato dėl rytdienos svarbos apėmęs... Neprasityli.

Atsakyti

Aš nutyliu 10 kartų iš 11. Bet šiandien toooks drebato dėl rytdienos svarbos apėmęs... Neprasityli.
Darbiniai reikalai? Ar tavo sumuštinius degustuos komisija? Bet kokiu atveju, sėkmės  :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 13 gruodžio 2017 - 20:49