Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nori pasakyti, kad nereikia kažkaip uždėti akių - tik pastumdai adatas,  pravažiuoji  ir jau mezgasi? Aš vis ieškojau kokios pamokėlės akims apmesti...

A,i reikia gal instrukciją imti ir atidžiai perskaityti, bet kai kyla mintis, neturiu jos po ranka, o kai instrukcija po ranka, tai pasižiūriu į kambario kampuose  riogsančią mašiną be vietos, pradedu galvoti, kad sudėtinga ją prisitaisyti, paskui pradedu galvoti, kad nieko man neišeis, ir kad ta mašina gal visai nemgs ir iš vis kam aš čia sudurniavau ir nusipirkau. Matyt reikia vieną dieną galų gale ją normaliai išsitraukti, paskaityti instrukciją ir ką nors pabandyti.

Taip, man šitas būdas paprasčiausias, galima ir tuo pačiu siūlu taip pat daryt, tada, šiaip labai paprasta, bet kaip visada atrodo sudėtingiau kol nepabandai...  Jeigu su mašina buvo mezgama, o adatos neišlaužytos ten, tai užtenka susitept ir bandyt, antrą adatinę tai jau reik ten suderint, sureguliuot ir pan, o vieną, tą pagrindinė tai turi megzt be problemų, tik iškart patariu bandyt kuo plonesniu siūlu ir didesniu tankumu, kad lengviau slystų, nes kokią aš klaidą dariau iš pradžių, tai norėjau visokias liekanas sumegzt, o jie tokie storesni buvo, tai man sunkiai mezgėsi ir atrodė, kad kažkas čia jau negerai...

Galima ir kitu būdu užmest akis, apsukant siūlą, bet man asmeniškai nepatinka ir sudėtingiau ten...

Atsakyti

tai va man pasisekė :) nupirksiu vaisių..man didžiausias peilis kai kostiumais karnavaliniais reikia rūpintis tai jei jų nėr tai ir praktiškai nuotaikos nieks negadina :)

Aš irgi apsidžiaugiau šiemet :rolleyes: jokių žvėriukų ir gamtos reiškinių :oh:  , o nykštuko kepurė yr, ir dar šian humana už eurą  davė teisingai languotus marškinius :rolleyes:

Atsakyti

Man tai niekada iki šiol nebuvo, bet kažkada rudenį pradėjo keltis. Vis po vieną, kartą dvi. Viena jau kaip ir praeina, kelios dienos - jaučiu vėl kažkurioje vietoje skauda. Taip kokius 4 kartus. O dabar išsikėlė visos keturios ar net 5 vienu metu. Tiesiog visą swapinių dovanų gavimo laiką atkankino. Baisiausia buvo ketvirtadienį ir penktadienį, kai nuo kiekvieno rankos judesio skaudėjo ir ilgai negalėdavau rasti padėties, kad nustotų. Visa laimė, kad padėtis prie kompo toms votims visai tinkama buvo, bent darbe sėdėti galėjau. Jaučiu taip su paskutine dovana ir paskutinė votis išsitekės. :unsure:

O mielių kursas - tai čia kiek? Dėžutė?  Prisiminiau, kad po vyresniosios dukros gimimo vis kažkoks ale miežis ant vokų keldavosi, tai tada gėriau mieles ir nustojo. Dabar kažkokius b grupės vitaminus gersiu, po kuriu sesers vaikui apstojo votys keltis.

90 tabl gėriau mėnenesį

bliabma, o kurį lauką rinktis :hmm:

jeigu jau labai susuka,tuomet artimiausią :)

Atsakyti

Taip, man šitas būdas paprasčiausias, galima ir tuo pačiu siūlu taip pat daryt, tada, šiaip labai paprasta, bet kaip visada atrodo sudėtingiau kol nepabandai...  Jeigu su mašina buvo mezgama, o adatos neišlaužytos ten, tai užtenka susitept ir bandyt, antrą adatinę tai jau reik ten suderint, sureguliuot ir pan, o vieną, tą pagrindinė tai turi megzt be problemų, tik iškart patariu bandyt kuo plonesniu siūlu ir didesniu tankumu, kad lengviau slystų, nes kokią aš klaidą dariau iš pradžių, tai norėjau visokias liekanas sumegzt, o jie tokie storesni buvo, tai man sunkiai mezgėsi ir atrodė, kad kažkas čia jau negerai...

Galima ir kitu būdu užmest akis, apsukant siūlą, bet man asmeniškai nepatinka ir sudėtingiau ten...

Na, mašina sena, bet moteriškė pati parodė, kad lygiai mezga, kai atvažiavom. Aišku tept tai nežinau kur, o dar vyrui rodė, kad reikia langų sandarinimo paroloną kažkur ten po kokia detale pakišti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 gruodžio 2017 - 17:17

Sveikos, nežinau kur tas laikas dingsta  :hmm:  Nuo ryto tik pirmą kartą prisėdau su kava  :karsta:  Bet valgyt dviem dienoms pridariau, ramiau rytoj bus. Na be jažin, mano mažė tokia aktyvistė (ot gavom ant senatvės  :hah:  kaulus pajudint )

Atsakyti

Restar - šai kur tao švytėjimo paslaptis :) išmokai iš savęs nereikalauti neįmanomo ir dėlioti teisingai prioretitetus  :wub: ir aš mokausi :) kartias pavyksta tą palaimos jausmą išgauti ne dėl to kad viską spėjau, o dė to kad išmokau pasakyti ne.

Pinta - mes irgi gavom gerulį... pas gydytoją ką tik buvom, tai ta sako na tia ką jau čia 2 dienos beliko tai gal dar namie pabūsit??? sakau būikt gera gelbėkit mane nuo šito vaiko :D :D noriu dirbt jau :D juokės iš manęs, bet patvirtino kad rimtas nenusėdėtojas :D :D 15 k išjungė švviesą kabinete, apgraužė visus žaisliukus :D tada 3 kart galvą susimušė, vos kūdikių svarstyklių nenuvertė nuo pakylos :D kai priėjo pats parodyt gerklę pas gydytoją ir nereikėjo laikyti... galvojau aukštielninka ir š nugriūsiu :D :D Čia viskas per kokias 7 minutes :D :D  Bet sesutėsklauso :D :D kalbnau aukle dirbti :D :D nes manes neklauso tai gerai :D

oi oi... bet svarbiausia kad savo šelmiška šypsena visus nuperka :) toks kaip mielas meškutis :D tų nupirktų tarpe aišku ir aš :D :D

Atsakyti

Nupirktos mamos :wub:

Atsakyti

Tai kad..... mes pačios tų vaikų ir prisiperkam :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nupirktos mamos :wub:

Palyginus su tėčiu :rolleyes:  aš nepaperkama ar neįperkama :D

Atsakyti

Merginos kazkaip netaip gal surasiau...

Mat as seniai supratau kad nieko neprivalau gamint nest....ir as seniai esu pripazinta kulinare visuose darbuose ir susiejimuose...tai nei cia nustebinsiu nei dar viena karuna uzsidesiu. Reikalas kitame viska o viska gyvenime matuoju savimi....hei rytoj dovanu apsikeitime gauciau kavos o ant stalo butu kivi kriauses ir kiti pirkti dalykai mano nuotaika butu apie zeme. Kava as perku kas kelias savaitikes, vaises is pardes man weuuuu. Pyragai maximos su palmiu al.kepti vasaros pradzioj...nei as pati noriu nei kitiem rekomenduoju.  Tai verta pasistengti juk Kaledos...

As tik nezinau koks paukstis esu...sakau miegu ryte ir vakare ir matyt pamirsau išskristi i pietus.

Atsakyti

Pyragas jau :yahoo:

[URL=http://www.radikal.ru]729854909ff3.jpg[/URL]

Atsakyti

Yra puikus dalykS, kateringas vadinasi.

Ir menkinančiai pareikšti apie "jau maaaaksimos pyraaagai" yra pšeprašam, bet nosiarietizmas. Bo nes 99 proc. ir prabangių bandelinių naudoja tą pat Mantingos šaldytą produkciją ant pakepimo.

Šiuo metu mxm ir rimi konditerijos skyriai aktyviai kopijuoja Ali repertuarą, jeiguką.

Norfos mėsos skyriaus moteriškės visada parekomenduoja vyniotinį vietoj, skyriuje keptą. Geras produktas.

Darbo NR.1 kavinukė turi puikių pyragiukų, šviežių ir iš gerų produktų. Darbo Nr.2 virtuvė išvis wau. Dar ir su dietologo konsultacija.

Atsakyti