Nori pasakyti, kad nereikia kažkaip uždėti akių - tik pastumdai adatas, pravažiuoji ir jau mezgasi? Aš vis ieškojau kokios pamokėlės akims apmesti...
A,i reikia gal instrukciją imti ir atidžiai perskaityti, bet kai kyla mintis, neturiu jos po ranka, o kai instrukcija po ranka, tai pasižiūriu į kambario kampuose riogsančią mašiną be vietos, pradedu galvoti, kad sudėtinga ją prisitaisyti, paskui pradedu galvoti, kad nieko man neišeis, ir kad ta mašina gal visai nemgs ir iš vis kam aš čia sudurniavau ir nusipirkau. Matyt reikia vieną dieną galų gale ją normaliai išsitraukti, paskaityti instrukciją ir ką nors pabandyti.
Taip, man šitas būdas paprasčiausias, galima ir tuo pačiu siūlu taip pat daryt, tada, šiaip labai paprasta, bet kaip visada atrodo sudėtingiau kol nepabandai... Jeigu su mašina buvo mezgama, o adatos neišlaužytos ten, tai užtenka susitept ir bandyt, antrą adatinę tai jau reik ten suderint, sureguliuot ir pan, o vieną, tą pagrindinė tai turi megzt be problemų, tik iškart patariu bandyt kuo plonesniu siūlu ir didesniu tankumu, kad lengviau slystų, nes kokią aš klaidą dariau iš pradžių, tai norėjau visokias liekanas sumegzt, o jie tokie storesni buvo, tai man sunkiai mezgėsi ir atrodė, kad kažkas čia jau negerai...
Galima ir kitu būdu užmest akis, apsukant siūlą, bet man asmeniškai nepatinka ir sudėtingiau ten...