Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sarange, primink kokia knyga skaitei? niekaip nerandu kur rašei

1462873462_dingusi-dukte.jpg

:super: 

Atsakyti

Aha, man apsispręsti baisiai sunku, žiūriu į šitą, na, galvoju, gal kažką panašaus į tokį paprastuolį :hmm:

Pridėta:

Atsakyti

Kriaušes mano darbe netinka niekaip, kava dovanai irgi ne ne ne

Kolegos visai neužsiėmę, nes jie permeta darbus man....

jie net nedarbe, ruošiasi, puošiasi, ryt visi ateis iš namų, o aš iš notaro....

padarysiu viską nu bet padejuot būtina :)

Atsakyti

Kriaušes mano darbe netinka niekaip, kava dovanai irgi ne ne ne

Kolegos visai neužsiėmę, nes jie permeta darbus man....

jie net nedarbe, ruošiasi, puošiasi, ryt visi ateis iš namų, o aš iš notaro....

padarysiu viską nu bet padejuot būtina :)

tai sakotia labai reikšminga esate? :hmm:  kad visus darbus ant savo pečių vežate?

šiaip , gal galima į tą vakarėlį ir neiti :hmm:  o ko ten, jei visa be nuotaikos ir pavargus?

Atsakyti

Aš įtariu, kad visi labai daug tikisi iš Ingridushkos, nes ji visada visus stebina savo šedevrais, yra siela kompanijos ir pan. Bet ir ji žmogus ir jaučiasi va, kaip mums ir pasakoja. Bet jokiu būdu nenori to parodyti ten, kur žmonės tikisi iš jos kitko... Aš tai kai žmogelis pilkas, tai jau gal pora metų nebekeliu sau per didelių reikalavimų. Jeigu nespėju, tai galiu netgi nieko nenunešti į darželio vaišes, nes žinau, kad vis tiek visko būna perdaug, o tie vaikai kiek palesinėt spėja per keliolikos minučių susėdimą, dar ir darželis skiria lėšų vaišėms, tai mano vaikas tikrai kitų neapvalgo. Netgi į porą klasės išvykų ne kepiau, tepiau versdamasi per galvą, stengiausi, bet paėmiau ir nupirkau kažką valgyt. Ir neprivalau niekur būt amžinai išsišiepus ir tobulai blizganti. Net ne į visus susirinkimus benueinu. ir ką? Nu tik laimingesnė esu, kai nesiverčiu per galvą, norėdama įrodyti, kokia aš šauni ir viską spėjanti. Žodžiu, savęs tausojimo filosofija pamažu persiimu :). Šiandien truputį versiuosi per galvą, bet tik ten, kur svarbu. pabėgsiu iš savo renginio ir skuosiu į mergičkos teatro pasirodymą, nes jai labai svarbu, kad būtume, o man juk ir įdomu.

Nuoširduk - tai imi ir mezgi tokį :). Gali nuo viršaus, kaip kišenėtą, raštą pati sugebėsi pamatyt ir išmegzt,  gali nuo apačios, tradiciniu būdu. na, o akių kiekio pagal tavo siūlus nepaskaičiuosim :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 13 gruodžio 2017 - 13:42

labai tiktų mano Močiutės posakis: 

"viena š i k na visų laukų ne ap šiksi..." :D

Atsakyti

Bet gruodis dažniausia toks ir būna. Todėl aš jo ir nemėgstu :B 

Atsakyti

o man šiemet visai nieko

taip darbo darbe nors persiplėšk :)

taip vakarėlis ant vakarėlio

va pvz ryt turėsim adventinę vakaronę, mokysiu kolegas snaiges nert, kita kolege vainikus pint, dar kita mielus flysinius žaisliukus siūti

o aš dar nė nepasimėginau snaigės nert...

valgomo ka nors nusipirksiu, schemutia atsispausdinsiu

penktadieni keičiamės dovanėlėm departamento viduj, dovanėlės dar neturiu ir vaišės bus kurių irgi neturiu..vėl nupirksiu kažką

kitą trečiadienį vaikio šventė, bet sutarėm kad mergaičių mamos neša saldumynus, o berniukų vaisius

tai va man pasisekė :) nupirksiu vaisių..man didžiausias peilis kai kostiumais karnavaliniais reikia rūpintis tai jei jų nėr tai ir praktiškai nuotaikos nieks negadina :)

Ingriduška jei nėr kada į parduotuvę taigi Barbora yra :) aš kartais ir per kamščius apsiperku :)

Atsakyti

labai tiktų mano Močiutės posakis: 

"viena š i k na visų laukų ne ap šiksi..." :D

bliabma, o kurį lauką rinktis :hmm:

Atsakyti

Mano mama tai sakydavo, kad viena bamba visų kermošių neatbūsi, arba vienu užpakaliu ant kelių kėdžių neatsisėsi :D

Man šiemet poramis gruodis, kaip niekad, labai pasijautė kai Luknė metė dainavimus, o ir kalėdiniai vakarėliai abiejų vaikų bus savarankiški be tėvų, tai tik penktadienį smuiko koncertas ir darbo koncertas atbūt :)

Ingriduška, ar čia pagal pareigas priklauso tau visus darbus nudirbt, ar pagal gerą dūšią?  :hmm:  Šiaip tai sakyčiau, jei niekur neatsispindi, tai reik keist situaciją :D

Atsakyti

Kerpena, akis uždėk papildomu siūlu, aš beveik viska pradedu ir pabaigiu pagalbiniu, geriausia kokia tvirtesnė medvilnė, pvz balta, tai geriau matosi kai surinkinėji akis.

išstumk kas antrą adatą ir pravažiuok su pagalbiniu siūlu, tada uždėk šukas ir pakabink svorius, tada išstumk likusias adatas į tuos tarpus ir važiuok antra eilę, o tada pasimezgu pvz kokias 6 eiles tuo pagalbniu, o paskui imu gerą siūlą ir mezgu toliau, pabaigoj vėl uždedu pagalbini, ir pavarau daugiau, kokiu 10eiliu, lengviau sugaudyt akis, o kai sugaudai ant virbalo nuardai ta pagalbinį ir fsio, tada sunėrinėju abu galus šaliko su vąšeliu, imdama po vieną akį, turbūt moki.

Nori pasakyti, kad nereikia kažkaip uždėti akių - tik pastumdai adatas,  pravažiuoji  ir jau mezgasi? Aš vis ieškojau kokios pamokėlės akims apmesti...

A,i reikia gal instrukciją imti ir atidžiai perskaityti, bet kai kyla mintis, neturiu jos po ranka, o kai instrukcija po ranka, tai pasižiūriu į kambario kampuose  riogsančią mašiną be vietos, pradedu galvoti, kad sudėtinga ją prisitaisyti, paskui pradedu galvoti, kad nieko man neišeis, ir kad ta mašina gal visai nemgs ir iš vis kam aš čia sudurniavau ir nusipirkau. Matyt reikia vieną dieną galų gale ją normaliai išsitraukti, paskaityti instrukciją ir ką nors pabandyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 gruodžio 2017 - 16:07

bliabma, o kurį lauką rinktis :hmm:

kur vėjas mažesnis :lol:

Atsakyti