Labas. Nuo ryto mokiausi, parėjau darban.
Katuk, nuo sinusinių reikalų man puikiai sugrodavo duetas Gelomyrtol + Sinupret
Aš šiemet praktiškai be algos, tai galvojau nors laiko Kalėdom turėsiu,
Nė velnio, eilinį sykį visokių šūdų ir būtinai viskas čia ir dabar, jokių palauk, jokių....
ketvirtadienį vakarėlis nuo pietų darbo, 9 val dar iki jo sandoris, vakar iki 21,30 seminaras, vakarėlis ofise suneštinis, patiekalai iš K raidės, dovana iki 10 eur iš K raidės....
kada man nueit į pardę, kada ką pagamint nenumanau, tai tada dongsta bet koks džiaugsmas
Po vakarėlio 9 ryto jau sandoris penktadienį...šeštadienį darbas ir sekmadienį irgi darbas, beje praeitas išeigines irgi dirbau, gaila kad algoj neatsispindi...................
apsišikti gali iš nervo...
Nei vakarelis vakarėlis, nei Nuotaika Kalėdinė, nei ramybės dūšioj,
Labai labai noriu keiktis................ Kalėdų po Kalėdų nebus, o dabar tai reikia verstis per galvą.
Čia pagalvojau, kad nedaug trūksta, kad iš aš kokį šaliką nubrūžinčiau dovanai, tik kad dar akių taip ir neišmokau apsimest. Tai swapą reikėjo skubinti, tai išvažiavus, tai votys pažasty nelaido net pajudėti... Bet jau čia kurią tai dieną pasižvalgiau youtubėj pamokėlių. Aišku visos jos apie sudėtingesnius dalykus, o ne apie akių apmetimą. Bet morališkai ruošiuosi. Gal netyčia kitoms Kalėdoms ką ir nubrūžinsiu.
Ingriduška, nupirk kriaušių vaišėms ir kavos dovanai ir viskas - na nebūtina ten ką nors super pagamint.
mano klasiokei vis kildavo votys,pažastyse,kasmet žiemos pabaigoj.pamenu,žiemos šaltos,su kailinukais reikdavo rengtis,tai ją vyniodavo į adijalą išskėstom rankomir į mokyklą atvesdavo.sėdėdavo suole viena,aš jau netilpdavau.o man kildavo prie kauliuku kojų,iš abiejų pusių,kaip kokie vynys būtų buvę įkalti.susitvarkė viskas,kai pagėrėm mielių tablečių kursą
Kerpena, akis uždėk papildomu siūlu, aš beveik viska pradedu ir pabaigiu pagalbiniu, geriausia kokia tvirtesnė medvilnė, pvz balta, tai geriau matosi kai surinkinėji akis.
išstumk kas antrą adatą ir pravažiuok su pagalbiniu siūlu, tada uždėk šukas ir pakabink svorius, tada išstumk likusias adatas į tuos tarpus ir važiuok antra eilę, o tada pasimezgu pvz kokias 6 eiles tuo pagalbniu, o paskui imu gerą siūlą ir mezgu toliau, pabaigoj vėl uždedu pagalbini, ir pavarau daugiau, kokiu 10eiliu, lengviau sugaudyt akis, o kai sugaudai ant virbalo nuardai ta pagalbinį ir fsio, tada sunėrinėju abu galus šaliko su vąšeliu, imdama po vieną akį, turbūt moki.
mano klasiokei vis kildavo votys,pažastyse,kasmet žiemos pabaigoj.pamenu,žiemos šaltos,su kailinukais reikdavo rengtis,tai ją vyniodavo į adijalą išskėstom rankomir į mokyklą atvesdavo.sėdėdavo suole viena,aš jau netilpdavau.o man kildavo prie kauliuku kojų,iš abiejų pusių,kaip kokie vynys būtų buvę įkalti.susitvarkė viskas,kai pagėrėm mielių tablečių kursą
Man tai niekada iki šiol nebuvo, bet kažkada rudenį pradėjo keltis. Vis po vieną, kartą dvi. Viena jau kaip ir praeina, kelios dienos - jaučiu vėl kažkurioje vietoje skauda. Taip kokius 4 kartus. O dabar išsikėlė visos keturios ar net 5 vienu metu. Tiesiog visą swapinių dovanų gavimo laiką atkankino. Baisiausia buvo ketvirtadienį ir penktadienį, kai nuo kiekvieno rankos judesio skaudėjo ir ilgai negalėdavau rasti padėties, kad nustotų. Visa laimė, kad padėtis prie kompo toms votims visai tinkama buvo, bent darbe sėdėti galėjau. Jaučiu taip su paskutine dovana ir paskutinė votis išsitekės.
O mielių kursas - tai čia kiek? Dėžutė? Prisiminiau, kad po vyresniosios dukros gimimo vis kažkoks ale miežis ant vokų keldavosi, tai tada gėriau mieles ir nustojo. Dabar kažkokius b grupės vitaminus gersiu, po kuriu sesers vaikui apstojo votys keltis.
Labas rytas,
Graži diena, gražios kavos Bet ar tik nepradės debesuotis link vakaro
Vakar jau atsigulus, kad pradėjo vėjai kaukt, nejauku net buvo
aš kadangi vakar grįžau jau po 22 val. tai iš pradžių net nesupratau Ukmergės plente kas darosi, galvoju, nugi ir negėriau nieko su laipsniais, ko čia nešioja su visa mašina o namie grįžus šiukšlių konteinerį radau bepasitinkantį gerokai už sklypo ribų
Ingriduska, bet manau kad visi tavo kolegos panašiai užsiėmę, tai kžin ar kas ten labai stengsis nustebinti mandrais patiekalais. įtariu, kad netgi kažin ar kas namie gamins, bus pirktinis suneštinis
bet kaip suprantu, nelabai ištaikai ir į parduotuvę. tai gal visą parą veikianti maxima padėtų