Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

va čia tarp šitų, matau juodo šokolado išparduotas, yra pieninio. ir yra Monin, bet nežinau ar jis pakankamai tirštas

https://www.assorti....erimai/sirupai/

aš tai seniai seniai esu gal net Rimi radusi :hmm: bet irgi nesu tikra, nes pamenu, kad namie mėtėsi buteliukas :D

Atsakyti

Gal nebūtinai ten šokoladas, manau, gali būt ir sirupai visokie, pvz.klevų ar karamelė  :hmm:

mačiau youtubėj,kaip tamsų šokoladinį pila,nes nuo putos jo spalva dar pašviesėja.na reiks kažkur paieškoti

Atsakyti

monin turiu,jis skystaliukas,ne tam skirtas

Atsakyti

https://www.barbora....as-spilva-320-g

o toks netinka?

Atsakyti

Sarange kokia kava...ochhhhh

Paryžius :wub: 

Diena graži labai...

Bet kad diovana 15d pastrigus nervuoti ima

Atsakyti

Bet tai  gal visai normalu 15 d. tokiu prieššventiniu laiku.  Kaip tik net norėjau pasidomėti, kiek gi laiko į tą Ameriką ar iš jos ėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 gruodžio 2017 - 12:15

Siunčiau siuntinį (dovaną, beje) Amerikėn lapkritį. Išsunčiau 13, gavo 22.

Atsakyti

na kalėdiniu laikotarpiu +10 dienų manau normalu...

Atsakyti

va va, tokį ir esu turėjusi. tirštas šiaip.

Atsakyti

Lietutis buvo sakius 10 d, aš pagalvojau kad dar ne Gruodis, bet vistiek uždėjau dar porą dienų.

Šokas buvo pašte, 28 d. eilėj nepristovėjau, o 29 atėjau iš pačio pačio ryto, paklausiau kada galiu tikėtis kad gaus, sako po mėnėsio, vos nenugriuvau......

Na vistiek gaus, tik liūdna kad kankinu savo mergytę.

Atsakyti

Sveikos, anksti pabudau kažko, dabar noriu miego po mankštos. O tarpas tarp atsikėlimo ir mankštos - poliklinikoj praleistas. Sakyčiau, beveik be reikalo, bet niekada negali žinoti... Mažei 1,5 mėn trukusi bjauri sloga jau trečia diena kaip baigėsi, kol pakliuvom pas LOR. Ta nustatė sinusitą, išrašė 2-iejų rūšių antibiotikų - į nosį lašinamų ir geriamų... Jau ko tai baisiai nebenoriu jų duoti post factum...

Traumatologas nusiuntė pas reabilitologą. "Nueisit dabar?". Nu ko nenueit, kai vietoj ir DABAR. O prie to kabineto sėdi kokie 6 žmonės, niekas nekviečia, taigi eina visi "sąžiningai pagal laiką", o mano laikas taigi dabar, o ant talonėlio nieko neužrašyta. Supratau, kad sąžiningai minimum valandą sėdėti laiko neturiu ir 15 eur gaila, kurie pranyktų, jeigu nenueičiau į mankštą... Pasiputojau registratūroj, bet persirašiau kitai savaitei. Ar taip, ar taip netikiu, kad nuo kokių kelių pašildymų mano ilgametis peties skausmas praeitų...

Vakar prikepiau kalną švilpikų su grybų padažu, skanu, norėjau, bet supratau, kad mano organizmas jau nori kito maisto...

Spėjau tik siūlus bordo susisukt bepirštėm mokytojai. Pagalvojau, kad gi nebūtina jau šeštadienį per koncertą dovanoti, jeigu nespėsiu. Dar kitą savaitę turėtų būti pamokos muzikalkėj gi...

Atsakyti

sudėtis tai gerulė :) bet keli šlakeliai gal nenunuodys :D

kažkoks virusas siautėja.Nojus vakar pasakojo ,kad per pamokas trys vaikai išėjo su skaudančiom galvom ir pykinimu.sėdim vakar teatre,gaunu sms"mama,skauda galvą".grįžinėjant skambina:"nupirk boržomio,pykina...".tai naktį buvo žiauruma...dabar sultinys su ryžiais ir mineralinis išsigazavęs.bijo valgyt,nes galvoja,kad vėl smaguma bus...

ryte nuvežiau katulį pas veterinarę,kastruos.sako susivėlinot,tokį didelį jau atvežėt,turbūt jau ir žymi teritoriją.kad sakau jam vos 6 mėnesiai.ištraukiau,tada sako:"aaa,čia tas dičkis gražuoliukas" :D 3.8 kg mažulis :D sakė didokoka galva ir kažkodėl ilgo kūno :D iki 13 mėnesių katinai auga,didėja,net įdomu :D

Atsakyti