Sveikos, anksti pabudau kažko, dabar noriu miego po mankštos. O tarpas tarp atsikėlimo ir mankštos - poliklinikoj praleistas. Sakyčiau, beveik be reikalo, bet niekada negali žinoti... Mažei 1,5 mėn trukusi bjauri sloga jau trečia diena kaip baigėsi, kol pakliuvom pas LOR. Ta nustatė sinusitą, išrašė 2-iejų rūšių antibiotikų - į nosį lašinamų ir geriamų... Jau ko tai baisiai nebenoriu jų duoti post factum...
Traumatologas nusiuntė pas reabilitologą. "Nueisit dabar?". Nu ko nenueit, kai vietoj ir DABAR. O prie to kabineto sėdi kokie 6 žmonės, niekas nekviečia, taigi eina visi "sąžiningai pagal laiką", o mano laikas taigi dabar, o ant talonėlio nieko neužrašyta. Supratau, kad sąžiningai minimum valandą sėdėti laiko neturiu ir 15 eur gaila, kurie pranyktų, jeigu nenueičiau į mankštą... Pasiputojau registratūroj, bet persirašiau kitai savaitei. Ar taip, ar taip netikiu, kad nuo kokių kelių pašildymų mano ilgametis peties skausmas praeitų...
Vakar prikepiau kalną švilpikų su grybų padažu, skanu, norėjau, bet supratau, kad mano organizmas jau nori kito maisto...
Spėjau tik siūlus bordo susisukt bepirštėm mokytojai. Pagalvojau, kad gi nebūtina jau šeštadienį per koncertą dovanoti, jeigu nespėsiu. Dar kitą savaitę turėtų būti pamokos muzikalkėj gi...