Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

katuk nu gal nežinau, man kažkaip atrodo jei alergija tai anksčiau nei po mėnėsio išlindę būtų...o db išlindo kai mėnesį gana didelėm dozėm pavartojo...girdžiau aš jam ir tavegilį, vistiek kasėsi naktim

dabar savaitę kaip neduodam tai vos vos rimsta

gal sutapimas aišku ir tie taukai neprie ko :)

Atsakyti

Nebuvus ir aš jokiuos kambariuos, nei siaubo, nei kitokiuos ir nelabai noriu...

Mes su kolektyvu tai ramiai į Marijono koncertą ir vakarienės planuojam.

caaf3268d07a8960590e5402d0075552.jpg

45c08d003279c2412cc02a18cb4ab043.jpg

Kokia kawaaaaaaa  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Net neprašysiu perpilt į tą puodeliuką su žmogiuku. TAS tai tooooks gražus. RRRREIKIA.

Šarange, kokios kavos.. :)

:angel2:  :angel2:  :angel2:

Atsakyti

tokią kavą net gert būtų gaila :D

Atsakyti

tokią kavą net gert būtų gaila :D

o tokią?

a6981d020ff12352e4e6cd775aa4aceb.jpg

Atsakyti

Tokią ir aš jamu. Su pienu nebesigeria.

Atsakyti

va juodos imčiau...be tų baronkų :)

Atsakyti

Labas :4u:

Pagaliau ir pas mus žiema, taip gražiai sninga :wub: Norisi bėgti laukais, palaidais plaukais :wub:

NEMEZGU. Tiesiog neina pradėti, tas baisiai nervina :B

Atsakyti

nu Nuoširdi, pradžia yr tokia jo, sunkoka :D o dar ankstesnė pradžia - išsirinkti ką - visai beveik neįmanoma.

tokią kavą gerčiau. net ir su baronka :rolleyes:

beje, kas buvo pirty ir stebėjo mano  drakiaus pasirinkimus. taigi ėmiau dvi babinkas, vieną garstyčių geltoną kaip ir dėl savęs. tai ta pati dukra, kuri nenešiojamo megztinio neatiduoda, pareiškė, kad tai irgi jos siūlai, t.y. skirti jos megztukui :D  nu tikrai maniškis drakius pas ją persikraustė

Atsakyti
kažin kur būna pirkti skysto šokolado,kur ant kavos putos priraitalioja ir paskui mediniu pagaliuku piešia? 
Atsakyti

beje, kas buvo pirty ir stebėjo mano  drakiaus pasirinkimus. taigi ėmiau dvi babinkas, vieną garstyčių geltoną kaip ir dėl savęs. tai ta pati dukra, kuri nenešiojamo megztinio neatiduoda, pareiškė, kad tai irgi jos siūlai, t.y. skirti jos megztukui :D  nu tikrai maniškis drakius pas ją persikraustė

Gal tu jai tabletytę nuo godumo duok :rolleyes: o gal net ir dvi :lol:

Atsakyti

Gal nebūtinai ten šokoladas, manau, gali būt ir sirupai visokie, pvz.klevų ar karamelė  :hmm: 

Atsakyti

kažin kur būna pirkti skysto šokolado,kur ant kavos putos priraitalioja ir paskui mediniu pagaliuku piešia? 

būna.

dabar nesu tikra, bet kokiam nors Asorti tai turėtų būt tikrai

vadinasi kažkaip šokoladinis padažas. ir plastikiniam buteliuke kaip ketčupas

Atsakyti