Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai nebeįdomu, viskas VIEŠA IR ATVIRA.

UJ, kokius nepadorius padorius marškinius net be nuolaidos papirkau..... To.bu.li priedžinsiniai.

Atsakyti

Tai ką neriu, turiu vilties, kad vieną dieną taps suknele, bet kol kas tik viltis, kuri gali neišsipildyt.

Atsakyti

Ne, močiute nebūsiu :rolleyes: Bet labai norėčiau kažkada būti :wub:

Nituk, gražiai pati atrodai ir tavo pilkasis labai gražus :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 12 gruodžio 2017 - 21:16

Swpo as laukiu

likau viena su savo neramu :B​ 

Atsakyti

Ingriduska, palaikymo komanda čia!!!

Atsakyti

Ingriduska, ne viena lauki  :mirksiukas: 

Atsakyti

O, parsivelku po skyriaus kalėdinio, tikiuosi rast čia swapo uždarymą -ir ot ir ne :D dar palauksim.

Aš prie skaris eilėj nestoviu ot :P 

Kalėdinį užskaitau. Buvom siaubo labirinte. Nu. Tiesiog teem building, ar kaip ten rašosi. Iš esmės suvoki, kad viskas tik vaidinimas, bet emocijos adrenalinas ir refleksai veikia. Brr. O po to vakarienė. Intymi. Nes žmonių kavinėj daugiau ir nebuvo. Crystal-libaniečių restoranas.

buvau kaip ir atgavusi balsą. Tai ryt jo vėl nebebus :B​ 

Atsakyti

Miaukinėjai???

Atsakyti

Miaukinėjai???

Tiesiog kniaukiau. Ir iš baimės ir iš netikėtumo, o paskui ir nuo emocijų :D​ 

Atsakyti

Swpo as laukiu

likau viena su savo neramu :B 

Kartu laukiam  :santa: Kažko labai mielo pridėjai, kad paštininkei skauda širdį atiduot  :bigsmile: 

Atsakyti

Ingruduska, Lietuti, mes su jumis :4u:  Žvelkit į viską iš šviesiosios pusės - nepasimetė, neužstrigo muitinėj, yra visai šalia ir jau greitai bus kvyyyy :4u: 

Aš tai tundra, nes nesu buvus nei vienam iš tų visokių kambarių :B  Matyt team buildingai per retai būna :D  Mūsiškis bus tarpušvenčiu, eisim šokolado gamint.

O libaniečių restoranas kelia man žiaurias asociacijas... Minske po jų maisto galvojau, kad mirsiu, taip buvau apsinuodijus :B 

Atsakyti

Labas rytas,

Liniuka, aš irgi nesu buvus jokiam kambary :mmm:

Vadinasi  šiąnakt swapas nepasibaigė :)  Dar turim ko laukti. :ax:

O tas apsinuodijimas turbūt bet kur gali nutikti. Prieš kelis metus mano antras sūnus valgė su vyru kiniečių restorane Klaipėdoj. Sūnus valgė tą tokią saldžią vištieną ir jam po to buvo labai blogai nuo jos. O vyras, nežinau, gal ką kita valgė, nes nieko nebuvo. Tai jau keli metai praėjo, o sūnus tokios vištienos iš tolo vengia. Vyresnioji dukra kartais mėgsta pagaminti tokią. Tai jei jau ji imasi, aš, kaip nemėgstanti gamint, su džiaugsmu perleidžiu šį reikalą. Tai visada turi dar atskirai broliui palikt gabaliuką, kad sau išsikeptų be jokių kinietiškų marmalų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 gruodžio 2017 - 08:19