Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, labai super atrodai  :bigsmile: Labai fainas megztinis. Tą skarą tai norėtųs pasiskolint... ilgam  :ax:

Ačiū :D tuoj nosį užriesiu iki dangaus, kad tik paskui nenugriūčiau ... :lol:

Tai turėkit omeny, kitų metų fėjos :mirksiukas: , kad aš tų siūlų dar turiu :D užteks dar skarai tikrai, o gal ir ne vienai :lol: ataduosiu su visais karoliukais :D

Atsakyti

Ačiū :D tuoj nosį užriesiu iki dangaus, kad tik paskui nenugriūčiau ... :lol:

Tai turėkit omeny, kitų metų fėjos :mirksiukas: , kad aš tų siūlų dar turiu :D užteks dar skarai tikrai, o gal ir ne vienai :lol: ataduosiu su visais karoliukais :D

Nebrangini tu TIKRO GRIOŽIOOO

Atsakyti

A koks siūlas? Kam atiduot - dar kam numegztum. A jo, reik užsikonspektuot :).

Atsakyti

Nebrangini tu TIKRO GRIOŽIOOO

Tikrasis grioooožis man dūšioj pasiliks :P 

O siūlas tai 100 proc vilna :wub: Nutvėriau babinikę skuduryne ir paprašiau degtukų :mirksiukas: 

Atsakyti

Man irgi Nites reglanas toks saikingai pailgintas ir paplatintas, nes toks kaip qqte nusimezgė man asmeniškai jau negražus. Net nepagalvojau, kad čia tas pats modelis iš esmės

Atsakyti

Pradėjau mezginį. Spėkit kokį :B  Nugi kišenėtą :D 

Atsakyti

Liniuka is koo?

As pradejau ta merina..jetus jetus kokio minkstumo

Atsakyti

Dropsų alpaka.

Atsakyti

kažin, šiąnakt swapas baigsis, ar dar ne?

Jei kam įdomu, pažiūrėkit Mezgimo zonos puslapy swapo nuotraukų įkėlė - kiek daug apsimezgusių moteriškių.

Atsakyti

Baige swapas :) ta prga siūnu :) kažkam kažko prisišadėjau.... reik tęsėt :) nes bo gali vienaragiai būti išaugti :)

Atsakyti

Aš po truputį neriu, bet labai po truputį. Turbūt daugiausiai pirty ir nunėriau :D

Kartais taip kyla noras numegzt tai vieną, tai kitą mezginį. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 gruodžio 2017 - 20:29

Aš po truputį neriu, bet labai po truputį. Turbūt daugiausiai pirty ir nunėriau :D

Kartais taip kyla noras numegzt tai vieną, tai kitą mezginį. :)

Ką neri? Jau gi nebėr "slaptų" nėrinių/mezginių  :D 

O tai ko nemezgi, jei noras yr  :unsure:​ 

Atsakyti