Joa, Gadget, visiškai pritariu Nitės megztukas tai kai pmegztukas - tobulai tinkantis šeimininkei, o va skaraaaaaa spalva tobula ir raštellis labai ziūris užkliuvo jiman
Kaip sveikata, tavo ir uodegyčių?
Kaledos parsiveziau is pasto A.J ir A.I knyga "Gal pavalgom?". Tikrai labai faina knyga is pirmo zvilgsnio
Reikes ka nors gamint sventems
Tyliai tikejausi rasti autograpa.. alia ner..
Ačiū už komplimentus man ir mano mezginiams .
Už tą pigūrą tai turbūt Limit fotografavimo gebėjimams reik dėkot
Nu va čia gal matosi pailgintas reglanas
[url=http://radikal.ru][/url]
O jau ta skara
Galit žvengt kiek norit šiaip jau aš netrydalioju be reikalo, bet man visą laiką bemezgant tos skaros ir spalva, ir grožis tokie abejotini atrodė, kad pabaigus aš ėjau darbe pas finansistę ieškot nešališkos nuomonės
Čia dovana mažiaus mokytojai
Graži skara, man tai labai, ir spalva patinka.
O tas pailgintas reglanas kaip gaunasi - tai tiesiog ne kas antra eilė akis uždedinėji (ar suiminėji), o rečiau.
Nite bet tas tavo reglanas tai toks labai saikingai pailgintas kiek cm?
skara..aha graži, bet spalva nustebino
nu bet kadangi ne sau tai tada nuraminai
Kerpena tas reglanas ilgintas gaunasi pridedant akis 3 ar 4 eilej
as pridedinejau kas antrą kartą 3 kas antrą 4
Mano uodegytė jau tiek sveika, kad mane visiskai nuvaro ir prie kompo minialiai leidzi apabut vis nutempia vidury sakonio
einam gi duuukt
beje vakar savo didesnes uodegytes deka pakliuvau i baleto vakara taip man grazu buvo ( čia netikėta) jis matot grojo gitara... akomponavo baleto sokejms
tai is to grozio grizus MB pareiskiau rimtu veidu kad Mazasis eis i baleta spekit kaip reagavo?
Graži skara, man tai labai, ir spalva patinka.
O tas pailgintas reglanas kaip gaunasi - tai tiesiog ne kas antra eilė akis uždedinėji (ar suiminėji), o rečiau.
Mezgiau nuo viršaus, tai pridėjimai
Iš pradžių kas antrą, kol iškirptė mezgama trumpintom eilėm, paskui kas trečią eilę. Ir maždaug nuo tos vietos, kur jau turėtų baigtis reglanas, pridėjau kas ketvirtą eilę. Galėjau ir tęst kas trečią, bet kadangi linas su viskoze gana sunkus siūlas, nebenorėjau daugiau platint kad nebūtų per daug platus ir sunkus, nes gali paskui šonai nutįst. Jei būtų lengvesnis ir minštesnis siūlas (vilna ar net pusmedvilnė) būčiau padarius dar ilgesnį reglaną ir platesnį megztinį. Bet, aišku, tada kita problema išlenda - kaip apsivilkt viršutinį drabužį man paltas laisvai telpa, o vat su žiemie striuke, su normaliom statytom rankovėm, nelabai patogu.
Va šita moteriškė gražiai (mano supratimu) mezga ir gerai aiškina man rodos ir qqutė ją minėjo
aha aš pagal jos pasakojimą ir mezgiau daugmaž
Nite bet tas tavo reglanas tai toks labai saikingai pailgintas kiek cm?
Nugaroj 39-40 cm.
Labas labas
Kazkaip ramu po swapo....
Labas rytas
Na, likom vėl dviese, reikės suktis, išleidau MB, dukra šįryt išvažiavo. Vakar dar nuėjom pas ginekologę privačiai, paechoskopavo, nuramino mano jautruolę. Šiandien užsibrėžiau ką nors pradėti megzti, sakau niekas morališkai netrukdys, bet ką megsiu - neįsivaizduoju dar
Laukiam paskutinės dovanos, labai gaila, kad tuoj tuoj uždarysim swapą,
Lietutis kepa gražias suknutes savo Makalai
Busi mociute?
Labos
ne po swapo dar Užsisakiau, kad sms atsiųstų, kai jau ateis. Šiaip labai daug kas vėluoja. Aš bifffkį pirkau per Black Friday...
Sveikatos visoms uodegytėms ir kam reikia Maniškė irgi su baisine sloga ir kosėja. Ir ginčyjamės dėl pūtimo Nu bet vistiek praeis.
Nite, labai super atrodai Labai fainas megztinis. Tą skarą tai norėtųs pasiskolint... ilgam
Man kažkokia savigailos diena. Nu bet praeis. Tuoj dovanų gausiu