Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lietuti, kaip miela  :wub:  gal ir šeimyniniam fronte debesys nuslinkę, kad jau rožės ir miegamojo lova pildosi? (žinok, labai sergu už jūsų šeimą)...

Atsakyti

siaubingai - kokios pusantros tonos :lol:

Šposiju :ax: normaliai sudėtingas su nukeltom akim. Pabandymui gali pamegzt tik iš dviejų spalvų.

Esi mezgus, gal kur yra vaizdinė medžiaga, kaip išmegzti, skubiai nereikia, bet ateityje išbandyčiau :)

Lietuti, smagu labai skaityti :wub: Pas mane tulpės nevysta :)
Nemezgu, lūžom su mažike:)

Qqčiuk, kaip tau sekasi? Jau daug turi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 30 sausio 2017 - 21:10

Nuosirduk as dryzioka padejau sonan, mezgu vaikui megztuka i mokykla..klausimas kiek jis ten reikalingas nu bet pradejau tai pabaigsiu..pavasariui da plonesnio reiktu medvilninio nu bet kada nors

Atsakyti

Lietuti, gražiai su tom svajonėm :wub: 

Kažin kaip Ligvita laikosi? Ar pasveiko jau?

Atsakyti

Lace, ačiū  :4u: 

Debesys kabo, bet nežaibuoja. Palieku savieigai. Šiuo metu nuomonės išsiskiria, ko norim. Laikas parodys.

Lova bus mums su dukryte. Mes dabar ant čiužinio miegam 1,5 m. Jau noriu lovos :) Taupėm pinigus, ne pirmo būtinumo prekė gi. Vyras mano taip knarkia, o aš taip jautriai miegu, kad jau daug metų mes atskirai. Pradžioj bandėm kartu, bet aš be miego sužvėrėju, niekam ne į naudą.

Atsakyti

a jo, apie tuos pereinančius melanžus.

tai vat Niumos/Kacumotos pavyzduke visai viliojančiai atrodo :bigsmile:  rankytėm ane? priminkit kiek ten gijų  :D

Rankytem 4 gijos. Pilkas-kakavinis siulas eina per visa mezgini. Kitus 3 keiciau po 1.

Pasivazinejau Sakiai Kazlu ruda Marijampole.

Mano norai irasyti uzrasu knygeleje pradeda pildytis :) 10 ryto isvaziavus, grizau 10 vakaro. Prisibendravau daaauuug. Apsipirkau FAINIAI - sau 2 kelnes, bliuskyte ( kt savaitgaliui i Rygos konferencija turesiu ka rengtis), abiem vyrukam stiliovus marskinius su metalines staciakampem sagom savo jubiliejui, maziukui kelnytes, vyrui ale Boss ir Armani mazus kvepaliukus. Viso - 50 euru... Jega.

Sekantis isvaziavimas kt savaites penktadieni. Dirbu 1 diena per savaite. Bet kaip produktyviai. Pati kaifuoju.

Loetuti, labai dziaugiuosi uz tave. Nepriklausomai, koks bus tesinys, svarbu dabar esi rami. Ir dovanos visos mielos.

Atsakyti

Labas rytas.

Šiandien nesiseka nuo pat ryto.

Bandžiau išsiųst siuntinį per LP express ir nepavyko.  Man nerado reikiamo terminalo, į kurį noriu siųsti.

Nesiuntinėju dažnai, bet anksčiau pora kartų teko, tai lyg viskas gerai buvo.

Rinkausi siųsti į kitą terminalą, pasirinkau miestą, tada išmetė sąrašą terminalų, o to kurio reikia nėra. Apačioje rodyklė yra, bet niekur neina, daugiau neatsiranda spaudžiant. Ta pati rodyklė renkantis miestą veikė, vaikščiojo per miestų sąrašą. 

Galvojau gal ten kas terminale užstrigę buvo, bet dabar pabandžiau kompe, kur galima pasibandyti, kaip siųsti - ir viskas tas pats ateinu prie tos pačios situacijos.

Va kokius terminalus rodo Kaune ir nerandu kaip rasti daugiau, nors kai paieškau per terminalų paiešką, man randa, bet tik tada kai suvedu gatvę ir prašau ieškoti artimiausio.

Gal kas, kas dažnai naudojasi, gali man padėti?

Priedas  terminalai.JPG   104,63KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kerpena o tai gal to terminalo kurio tau reikia tiesiog nebėra?nes čia rodo visai nemažai jų

pvz ir mūsų prie statoilo buvo-nebeliko, keičiasi vietos...

Atsakyti

nors ne man randa daugiau...

Atsakyti

Labas rytas,

O aš nesvajoju, nemoku svajot, man svajonė asocijuojasi su kažkuo nerealiu ir nepasiekiamu :D Aš tiesiog kažko noriu arba ne, jei noriu, tai noriu realaus daiGto :) O jei realus, tai kokia čia svajonė :D Tada turi pats ir siekt to, o svajonė tai turi nukrist iš dangaus, kuri nuo tavęs nepriklauso :D

Nu tiesa, dabar turiu vieną norą, kol kas atrodo nelabai realus, bet iš principo realus, tik ne šiandien ir dar aš nieko nedarau dėl to  tik noriu :D

Atsakyti

Kerpena, pirmiausiai prisiregistruok i psl www.tarpmergaiciu.lt - ten yra skiltis Siuntiniai. Visus siuntinius siusi daug pigiau. Susivesk visa informacija namie kompu.

Tada tarminale spausk- siusti siunta- spausdinti siuntos lipduka. Suvesi siuntinio koda ir Pin koda, kuri tau kompe bus parase. Tada- uzklijuoji lipduka. Spaudi skanuoti lipduka. Idedi, uizdarai ir pabaiga.

Man buvo, kai Nuosirdukui siunciau siuntini M dydzio, nuskanavo- atidaro S dureles. Nes neturejo tusciu vietu. Paskambinau i terminala, issiaiskinom, kad nera tusciu spinteliu didesniu, tai siunciau is kito terminalo, o pinigus uz ta grazino,.

As visada skambinu, jei kazkas ne taip buna.

Atsakyti

Tai per paiešką, kai ieškau terminalų vietų, randa. Ir man parašė, kad ten siųsti.

niuma, man buvo mintis, kad reikia paskambinti, bet neradau ant terminalo kokio telefono,  kuriuo reikia skambinti, gal dar neatsibudus buvau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 sausio 2017 - 08:33