Nitės megztukas gražus nors prailginto reglano nesimato, skara
pagaliau pasivijau. ( pietavom su dukriuku siandien abi )
tai vaaaaaaaaaa, ka norejau pasakyt. apie violetine
praeita savaite susiradau violetine megzta tunika, ir sekmingai panesiojau. paskui apziurejau, kad turiu dar tokiu siulu, tik pridetinio reiktu kazkokio dar jiems ( cia ta violetine dar is Caprio laiku) . paskui patampiau lentynoje violetine ( gal labiau baklazanine) suknia, mezgykloje megzta priessimta metu, kuri bekabedama istiso iki ciurnu beveik, pagalvojau, kad reiktu ja dabar nesiot man su trumpa juoda pukine striukute ir juodais aulinukais... nu ir pradejau dryzint tipo du violetinius atspalvius i megztinuka ... nu ir ka ... vakar fb ismeta ta rusiska straipsni, apie 2018 metu pagrindine spalva
siryt pasijutau kaip Nites vaikis
Qqte, 7.
nu ten ripsinis, tai gal pats tas 9 vaikiui megztiniui jei ne ripsu bet su kaklu
reik tii sugalvot kaip tas spalvas suderint, dryziu gal nenoriu bet to derinio labai uzsireikejo
Mantui mezgu sita is Dropsu Cottonmerino
https://www.ravelry....nelson-pullover
Pradejau seniai, bet kai dabar beveik menesi atostogausiu nuo darbo parom, gal ir uzbaigsiu
va Ligvita galvoju kažką tokiam stiliuj...tik kadangi jau 2 spalvų siūlus nuipirkau tai muset apseisiu be pynių...gal paprastą reglaną darysiu
Sveikos
na kokių gerų naujienų paskaičiau pagaliau aš su savo violetine būsiu madinga
Nite suprantu tave dėl siūlo spalvos ir mezginio nesimezgimo galim daryt mainus nes man labai mielai violetinės mezgasi as tavo mažiui tu mano mažiui. Mano mažiui laaabai tika mėlynos spalvos ir pilkos prie žydrų akių
qute kokį megztuką išwirinkai mažiui?
Zuviuk megsiu kazka isgalvinio ko gero nuo virsaus arba reglanu arba su tais antpeciais
ir galvoju ar vertikaliai tas spalvas derinti ar horizontaliai tiesiog uzteks jau spalvu rastu nereiks jokiu
einu Ligvitos RV pašniukštinėsiu jinai gražiai savo vaikį puošia