Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

norečiau ir aš į tą mini myta drakių, bet reikia už pirtį atidirbt  :oh: 

Atsakyti

Violetinė violetinei nelygu... :D

38928251542_0668671803_z.jpg

69B6E484-C99F-4733-9273-F0B5A9645915_med

18581258_687780688070974_806266233061113

18513941_1903529463268826_15511805419260

Colorfall_2-10_front_medium2.jpg

strikkeoppskrift_bjellejakke_10_medium2.

31703117003_21d702529d_z.jpg

Atsakyti

Violetinė violetinei nelygu... :D

Violetinė ir yra violetinė :D dar šalia violetinės būtų ruda  :D irgi neįsivaizduoju vaikui tinkamo atspalvio  :rolleyes: 

Nu, kaip nors ką nors sugalvosiu ir numegsiu, o dabar kepurės - dvi. Gaus šiemet vyras ir didysis vaikas dovanų nuo Kalėdų bobutės :rolleyes: nieko nebesugalvojau daugiau  :huh2: 

Atsakyti

Staiga pajutau Kalėdas alsuojančias į nugarą, neturiu supratimo, ką vaikams dovanosim ir net nerandu kada su vyru tai aptart, kad vaikai negirdėtų.

Atsakyti

Staiga pajutau Kalėdas alsuojančias į nugarą, neturiu supratimo, ką vaikams dovanosim ir net nerandu kada su vyru tai aptart, kad vaikai negirdėtų.

aš panašiai :D

panos priėjo pačios ir pasisiūlė papasakot ko norėtų :D bet nuo to tai nieko ne geriau. nu nes dovanos pačios neatsiras :oh: 

Atsakyti

Paskirk vyrui pasimatymą  :mirksiukas: 

Atsakyti

Sveikos,

Dėkui, Kerpena, už filmo nurodymą. Vaikystėje negalėjau pakęsti jokių muzikinių filmų, miuziklų ir pan. Tai užtat dabar labai mėgstu :). Ir spektaklius vaikiškus su GRAŽIOM dainom, t.y. dažniausiai Keistuolių.

Deja, šis savaitgalis mano drakiui absoliučiai nepalankus. Šeštadienį koncertas pianino, sekmadienį lėkimas su vaikų klase pas haskius 3 valandom (ale + 1 val kelio pirmyn ir 1 val atgal ir žaibiškai lekiam į Mamontovo koncertą, bilietus į kurį pirkau prieš metus...). O tai dar kažkada reikia ir ramiai pabūt bei pamegzt. Žodžiu, teks pataupyt :).

Lietučio zefyriukinė mergaičiukė ♥, ale tai kaip mama puošia, gi realiai tai visko pripirkti gali be vargo, o vis tiek stengiesi.

Atsakyti

Mano drakius valfys štriudelį šeştadienį.

Teks Nitei vienai važiuot...

Atsakyti

Nu va, iš didelio debesio mažai lietaus.O aš čia dar įkalbinėjau Nite trečią vietą atlaisvint. :lol:  Nors imk ir važiuok, gaila, kad man nieko nereikia. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 gruodžio 2017 - 11:49

Kaip mes su Limit gražios sienos ieškojom prie Kasiūlų :D

[url=http://radikal.ru]0319e00a53a3.jpg[/url]

Neatsimenu kada man taip šalta buvo :bijau2: jaučiu, kad Limit buvo dar šalčiau, tai nuotraukų labai nėr  :huh2:

Atsakyti

Kaip mes su Limit gražios sienos ieškojom prie Kasiūlų :D

[url=http://radikal.ru]0319e00a53a3.jpg[/url]

Neatsimenu kada man taip šalta buvo :bijau2: jaučiu, kad Limit buvo dar šalčiau, tai nuotraukų labai nėr  :huh2:

Atsakyti

Mano drakius valfys štriudelį šeştadienį.

Teks Nitei vienai važiuot...

Tai aš gi su drakium :D

Sunku tokiu metu suderint , bet man reikia dabar :P

O jei Šarangė neprieštaraus ir nebus varvančių nosiukų nei pas ją, nei pas mane, aš gal blondiną pasiimsiu :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 12 gruodžio 2017 - 11:51