norečiau ir aš į tą mini myta drakių, bet reikia už pirtį atidirbt
Violetinė violetinei nelygu...
Violetinė violetinei nelygu...
Violetinė ir yra violetinė dar šalia violetinės būtų ruda irgi neįsivaizduoju vaikui tinkamo atspalvio
Nu, kaip nors ką nors sugalvosiu ir numegsiu, o dabar kepurės - dvi. Gaus šiemet vyras ir didysis vaikas dovanų nuo Kalėdų bobutės nieko nebesugalvojau daugiau
Staiga pajutau Kalėdas alsuojančias į nugarą, neturiu supratimo, ką vaikams dovanosim ir net nerandu kada su vyru tai aptart, kad vaikai negirdėtų.
Staiga pajutau Kalėdas alsuojančias į nugarą, neturiu supratimo, ką vaikams dovanosim ir net nerandu kada su vyru tai aptart, kad vaikai negirdėtų.
aš panašiai
panos priėjo pačios ir pasisiūlė papasakot ko norėtų bet nuo to tai nieko ne geriau. nu nes dovanos pačios neatsiras
Paskirk vyrui pasimatymą
Sveikos,
Dėkui, Kerpena, už filmo nurodymą. Vaikystėje negalėjau pakęsti jokių muzikinių filmų, miuziklų ir pan. Tai užtat dabar labai mėgstu . Ir spektaklius vaikiškus su GRAŽIOM dainom, t.y. dažniausiai Keistuolių.
Deja, šis savaitgalis mano drakiui absoliučiai nepalankus. Šeštadienį koncertas pianino, sekmadienį lėkimas su vaikų klase pas haskius 3 valandom (ale + 1 val kelio pirmyn ir 1 val atgal ir žaibiškai lekiam į Mamontovo koncertą, bilietus į kurį pirkau prieš metus...). O tai dar kažkada reikia ir ramiai pabūt bei pamegzt. Žodžiu, teks pataupyt .
Lietučio zefyriukinė mergaičiukė ♥, ale tai kaip mama puošia, gi realiai tai visko pripirkti gali be vargo, o vis tiek stengiesi.
Mano drakius valfys štriudelį šeştadienį.
Teks Nitei vienai važiuot...
Nu va, iš didelio debesio mažai lietaus.O aš čia dar įkalbinėjau Nite trečią vietą atlaisvint. Nors imk ir važiuok, gaila, kad man nieko nereikia.
Kaip mes su Limit gražios sienos ieškojom prie Kasiūlų
[url=http://radikal.ru][/url]
Neatsimenu kada man taip šalta buvo jaučiu, kad Limit buvo dar šalčiau, tai nuotraukų labai nėr
Kaip mes su Limit gražios sienos ieškojom prie Kasiūlų
[url=http://radikal.ru][/url]
Neatsimenu kada man taip šalta buvo jaučiu, kad Limit buvo dar šalčiau, tai nuotraukų labai nėr
Mano drakius valfys štriudelį šeştadienį.
Teks Nitei vienai važiuot...
Tai aš gi su drakium
Sunku tokiu metu suderint , bet man reikia dabar
O jei Šarangė neprieštaraus ir nebus varvančių nosiukų nei pas ją, nei pas mane, aš gal blondiną pasiimsiu